Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
Sadar Seuneu-Produsén jeung Supplier of Fire Suppression System

TENTANG PERUSAHAAN KAMI

Kami TOP 10 ENTERPRISE SISTEM PANUTUP seuneu di Cina

Kusabab ti taun 2013, kami geus ngadegkeun hiji manajemen lengkep jeung sistem pamasaran, urang boga tim pasar jeung budaya ajag, sarta kami boga basa produksi modern jeung pagawe well-dilatih.

Kami geus kalibet dina loba proyék utama jeung badag sarta kami supplier mumpuni pakakas tarung seuneu pikeun Olimpiade Beijing 2022.

slogan urang nyaeta "Laksanakeun sadayana pikeun kaamanan, pikeun dunya aman", kami komitmen kana panalungtikan, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun produk panyalindungan seuneu inovatif sangkan dunya leuwih damai.

Dumasar kana silih percaya, urang ngabagéakeun Cina konsumén domestik jeung asing pikeun ngawangun nepi win-win gawé babarengan jeung urang.

Otomatis Aerosol Seuneu Suprési Systems

Otomatis Aerosol Seuneu Suprési Systems

Otomatis Aerosol Suprési System: Tipe Minisol, Tembok dipasang Tipe, Tipe Stand Lantai, Tipe Portabel, Jenis anu tiasa dibuang, Tipe Litium-ion.
FM200 Badag Spasi System Protection Seuneu

FM200 Badag Spasi System Protection Seuneu

Sistem Spasi Besar FM200 nganggo HFC-227ea salaku agén pemadam utama, Sistim ieu sistem suprési pang populerna di sakuliah dunya dina proyék badag.
Superfine ABC Sistim kimia garing pikeun bahya husus

Superfine ABC Sistim kimia garing pikeun bahya husus

Sistem kimia garing Superfine ABC mangrupikeun sistem khusus anu henteu ngan ukur pikeun rohangan leutik, tapi ogé pikeun spasi badag; henteu ngan pikeun wewengkon katutup, ogé pikeun wewengkon terbuka.
Ball Fire Extinguisher System Otomatis Seuneu Pareum AFO

Ball Fire Extinguisher System Otomatis Seuneu Pareum AFO

Auto Fire Off Fire Extinguisher Ball serbaguna sareng portabel, Éta tiasa dianggo di kantor, hotél, kolong bank, dapur, SPBU, kantor pulisi jsb

PRODUK FEATURED

Kami ngagaduhan rupa-rupa produk anu diulas sareng inovatif anu didamel ku departemen Panaliti sareng Pangembangan, garis produk utama urang téh: sistem suprési seuneu otomatis, sistem panyalindungan seuneu bahaya husus, Sistem Pamerangan Seuneu Kandaraan jsb, dumasar kana agén extinguishing of Aerosol, HFC-227ea, Bubuk Kimia garing, Karbon dioksida, Gas Ingern, Novec1230 jeung saterusna.

KELEBIHAN KAMI

Kami parantos damel di industri seuneu mangtaun-taun, jadi kami geus akumulasi loba pangalaman jeung sumber, urang boga kaunggulan unik

Supplier Bahan Baku Stabil
Simkuring gaduh supplier bahan baku stabil hardware, bungkusan, labél, palastik, perunggu, wadah logam jsb, nu mangrupakeun bahan baku dasar pikeun ngahasilkeun sistem suprési seuneu urang.

Inspeksi Kualitas
Méméh ninggalkeun pabrik, sakabéh kargo urang kudu lulus mastikeun inspeksi QC.

Téhnologi panganyarna
Sadaya karya seni kami nganggo téknologi panganyarna sareng taat kana standar internasional panganyarna.

Dina waktos Pangiriman
Iwal kakuatan majeure, sadaya pesenan kami ti customer anu nyieun pangiriman on waktos.

Saatos-penjualan Service
Sanggeus meuli ti urang, sakabéh produk bisa mibanda leuwih ti 1 taun waktos jaminan, sareng kami tim teknisi bakal ngabantosan ngajar kumaha ngagunakeun sareng masang produk gratis.


INSTALASI GALERI FOTO

produk urang loba dilarapkeun di kamar komputer, rohangan ngolah data, kamar server, rohangan telekomunikasi, gardu sareng kamar trafo, perpustakaan, Musieum, Arsip, Pangkalan data peninggalan budaya, galeri pipa jero taneuh, generator kakuatan sarta kamar distribusi, bengkel, wangunan luhur-naékna, turbin angin, kamar mesin kapal jeung kandaraan, kabinét listrik, spasi enclosure séjén sarta wewengkon kabuka, dina rupa-rupa industri.

Di handap ieu sababaraha poto pamasangan kami:

Kami ngagaduhan rébuan proyék di pasar luar negeri, di Brazil, Chili, Méksiko, Peru, Argéntina, Uruguay, Koréa Kidul, Malaysia, Filipina, Vietnam, Myanmar, Thailand, Afrika Kidul, Nigeria, Mozambik, Zambia, Maroko, Mesir, Kénya, Ghana, Swédia, Walanda, Perancis, Jerman, Dénmark, Itali, karajaan Inggris, Spanyol, Finlandia, Amérika, Australia, Selandia Baru, Turkménistan, Kirgistan, Mongolia jsb.

Pikeun rupa-rupa suprési seuneu sareng sistem deteksi sareng asesorisna.

Pasar asing mikawanoh produk urang, Seueur proyék kami parantos kéngingkeun panghargaan internasional.

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com