Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Énergi Panyimpenan Seuneu Extinguishers » 30G Seuneu Extinguisher pikeun Énergi Anyar Kaamanan Seuneu
  • 30G Fire Extinguisher pikeun Énergi Anyar Kaamanan Seuneu

    30G Fire Extinguisher dieusian ku 30 gram sanyawa kimia aerosol dina silinder buleud, sakali diaktipkeun, eta bakal ngurangan seuneu dina 4 detik.

    Ieu nyertakeun wewengkon tina 0.3 ka 0.5 méter kubik dina spasi dipager.

    Dimensi na sarua jeung a 20-gram hibrid solar inverter aerosol generator.

    • Katerangan
    • Fitur dasar
    • Aplikasi Utama
    • Rincian séjén Peryogikeun Perhatosan

    Pemadam seuneu 30G Ieu Toroidal sareng cocog pisan pikeun dipasang dina widang énergi anyar, Salaku conto, kotak batré litium, ngecas cabinets, cabinets ngurangan, cabinets distribution, ngecas stasion, jsb.

    Dina taun-taun ayeuna, énergi anyar geus dimekarkeun gancang, sarta alatan produk tanaga surya jeung angin, ngabalukarkeun kanaékan signifikan dina paménta pikeun produk firefighting dina widang énergi anyar.

    Pemadam seuneu 30G ieu dumasar kana téknologi pamadam seuneu agén bersih anu inovatif, sarta dirancang dumasar kana ciri jeung spasi produk énergi anyar, Ayeuna, bisa jadi salah sahiji pilihan pangalusna pikeun kaamanan seuneu dina widang énergi anyar.

    Ayeuna hayu urang difokuskeun ngawanohkeun produk ieu, Hayu urang bahas rupa-rupa parameter kinerja sarta indikator pikeun hadé ngartos eta:

    • Ngaran Produk: Pareum seuneu, Seuneu Stick, Seuneu Suprési Alat.
    • Tipe Sanyawa: Strontium nitrat dumasar-aerosol sareng Kalium nitrat.
    • Modél: 30G (QRR0.03G/S/SA).
    • Kualitas sanyawa extinguishing: 30 gram.
    • Warna sanyawa: konéng atawa coklat lampu.
    • Warna Fire Extinguisher: hideung.
    • Diménsi: diameter 60*26 milimeter.
    • liang instalasi: diaméterna 4 * 83mm.
    • screw instalasi: M4.
    • Konsentrasi desain: 60 ka 100 gram pikeun tiap méter kubik tina total banjir.
    • Volume pelindung: 0.3 ka 0.5 méter kubik.
    • Modeu aktivasina: ngamimitian terminal listrik sareng terminal kabel termal.
    • waktos discharging: 2 detik.
    • Suhu lingkungan: -50 nepi ka +95 ℃.
    • Saumur hirup: 10 ka 15 taun.
    • Sistim cocog: sistem alarem seuneu jeung alat aktivasina termal.

    Perlindungan seuneu énergi anyar mangrupikeun industri anu muncul, utamana dina wadah panyimpen énergi, klaster gudang énergi, bungkus batré litium, kandaraan EV, sapédah EV, jsb, nu merlukeun pakait sistem extinguishing seuneu jeung extinguishers. Ayeuna, produk dumasar-aerosol 30G seuneu extinguisher ieu dianggap hiji pilihan idéal.

    Di handap ieu kami ngenalkeun ciri utama sareng fitur dasarna:

    • Ukuran leutik sareng kompak dina sanyawa aerosol.
    • Kacida éféktif pikeun ngurangan seuneu, kalawan konsentrasi desain tina 60-100 gram per méter kubik.
    • Struktur basajan tur instalasi basajan, ngan ngagunakeun 2 potongan 4M screws atawa 3M glues pikeun masang eta.
    • Penampilan geulis tur stylish, kacida pinunjul dina penampilan.
    • Diversified modeu ngamimitian, ngagabungkeun listrik jeung termal sensing mimiti, mastikeun 100% ngamimitian.
    • Bahan kimia anu ramah lingkungan, non-toksik, jeung teu bahaya.
    • Taya ngarugikeun ka alat-alat listrik jeung precision. Produk parantos lulus uji non-toksik.
    • Produk minuhan standar GA499.1-2010, UL2775 baku, NFPA2010 baku, sareng standar EU.

    Sanajan produk ieu kawilang unpopular, masih aya sababaraha wewengkon aplikasi husus saperti kieu:

    • The nacelle sarta panel kontrol industri turbin angin.
    • Kompartemen mesin kandaraan, kaasup mobil, beus treuk, jsb.
    • Bungkusan batré litium, nu keur bikes EV, kandaraan listrik, jsb.
    • Kabinet listrik dina catu daya sareng industri distribusi listrik.
    • mesin husus sejen tur alat-alat mékanis.

    Aerosol fire extinguishers cukup husus. Éta disimpen dina kaayaan padet, tapi aranjeunna disemprot dina bentuk gas sareng ngahasilkeun seueur haseup sareng panas nalika nyemprot. Ku kituna, sababaraha wewengkon perlu dicatet:

    • Mangga ngatur pikeun tanaga anu ngarti sirkuit jeung téhnologi instalasi beroperasi salila instalasi.
    • Sateuacan instalasi, perlu taliti maca manual instalasi tur operasi.
    • Sabot extinguisher seuneu disemprot, eta bakal ngahasilkeun jumlah badag haseup jeung panas, jeung tanaga kudu tetep jauh atawa ngajaga jarak leuwih ti 3 méter.
    • Sanggeus nyemprot, suhu cangkang aerosol kacida luhurna, jeung kontak manusa jeung produk bisa kalayan gampang ngabalukarkeun kaduruk. Ku kituna, ngadagoan pamadam seuneu pikeun niiskeun saméméh nanganan eta.
    • Produk ieu disposable. Ulah ngabongkar tanpa idin. Sanggeus nyemprot, ngaganti eta ku nu anyar dina waktu.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 7 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com