Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog » A ball fire extinguisher for household and Car

A extinguisher seuneu bal pikeun rumah tangga jeung Mobil

Juli 11, 2022

Pemadam seuneu bal ayeuna populer pisan di sakumna dunya, sabab éta fashion dina penampilan sarta dina bentuk bal, pangpangna, éta kuat dina suprési seuneu jeung speed extinguishing jadi gancang.

Tur éta gampang pikeun beroperasi, malah murangkalih sareng sepuh tiasa ngoperasikeunana.

Now, with the improvement of people’s living standards, many families will consider installing a fire extinguisher in their home or private car, they prefer low-cost, simple, easy-to-install products, from an economic point of view, the AFO fire extinguisher ball is a very suitable product.

Since from 10 sababaraha taun ka pengker, we start to produce this product and published models with different capacity, nyaéta: 0.6 kgs, 1.2 kgs, 1.3kgs, 1.35kgs, 2 kgs, 2.8kgs, 4 kgs, 6kgs, for different application places, pikeun lambar data téknis produk sareng spésifikasi mangga tingal halaman produk ieu Otomatis seuneu EXTINGUISHER bal.

Check here to see more installation photos of this product: Dry Chemical Powder Fire Extinguisher Ball

This product can be applied in electrical cabinets, garages, kantor-kantor, banks etc, saterusna, moreover, it can be applied in home scenarios, hereby we list out in a household or car where it maybe placed:

  • Placed on the coffee table.
  • Put on refrigerator.
  • Mounted on the kitchen wall.
  • On the bedside table in the bedroom.
  • Placed on the dining table.
  • On the balcony.
  • Installed on the ceiling of the house.
  • On the cab.
  • On the trunk of the car.

You can see, this ball fire extinguisher AFO almost can place everywhere you want, no matter where it is placed or installed, abdits sole purpose is to keep you and your family safe.

The first manufacturer for this product is ELIDE FIRE, jeung 10 years ago this technology import to China, now we also can produce this product and skilled in it, our quality is as better as that of ELIDE product, jeung saterusna, have better price than them.

For the safety of you and your family, please contact us or our dealer to buy one, it not only keeps your home safe, but also beautifies the environment of your home as a decoration.

 

 

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com