Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
Tentang Kami
" Tentang Kami

JIANGXI AWARE FIRE TECHNOLOGY CO.,LTD

mangrupakeun produsén profésional rupa sistem suprési seuneu, urang ngarancang, ngahasilkeun sarta masang sistem suprési jeung asesoris sakuliah dunya.

Lokasi Perusahaan

Kami bengkel di kota industri leutik disebut “Xinyu” di Cina, nu ngeunaan 1000 kilométer ti Shanghai, 700 kilométer ti Shenzhen jeung 1500 kilométer ti Beijing, Kami kota anu kasohor ku industri baja sareng énergi énggal.

Skala Perusahaan

Perusahaan parantos langkung 500+ anggota staf, diantara aranjeunna, aya leuwih ti 20 R&D staf, urang gaduh bengkel di pinggiran kota anu nyertakeun daérah langkung 40000 m2, gaduh Laboratorium pemadam seuneu internasional modern di bengkel anu ngajantenkeun produk anyar urang salawasna minuhan standar internasional.

Urang ogé boga leuwih ti 10000 kasus rékayasa di sakuliah dunya.

Visi Perusahaan sareng Slogan

Urang LAKUKAN ALL pikeun kasalametan, Pikeun DUNIA AMAN!

Honor parusahaan jeung Sértipikat

  • 50+ penemuan jeung ciptaan patén-patén, 40+ patén penampilan produk.
  • 60+ laporan tés produk.
  • Sertipikat sareng Persetujuan Internasional: GL, CE, Rhos, CCC, CSC, IP67 jsb.
  • ISO9001, ISO14001, Sistim ISO18001 Certified parusahaan.
  • Anggota CFPA, Anggota NFPA.

Pasar Utama

  • Cina Daratan, Hongkong, Taiwan, Macao.
  • Éropa Kulon, Afrika, Amérika Kalér, Asia Wétan, Timur Tengah.

Perwakilan Klién

  • Volvo, Benz, Ford.
  • APL, MSK, HMM.
  • VESTAS, GOLDWIND.
  • AIR EMIRATES.
  • Nagara Grid Kerjasama Cina, Bangladés Telekomunikasi.
  • GROUP Pangwangunan Nagara Cina.

Sajarah ringkes parusahaan

  • Taun 2013, Perusahaan diwangun, sarta dina waktos anu sareng ngahasilkeun runtuyan Aerosol sistem suprési seuneu.
  • Taun 2015, Mimitian ngahasilkeun FM200 alat suprési seuneu.
  • Taun 2016, Mimitian pikeun ngahasilkeun sistem suprési seuneu kimiawi garing ABC Super-rupa,, sarta ti harita unggal taun ngamekarkeun gaya anyar sistem suprési seuneu.
  • Taun 2019, dileler judul China Top Ten Fire Enterprises ku CFPA-Asosiasi Perlindungan Seuneu Cina.
  • Taun 2021, ngadegkeun modernized institut panalungtikan seuneu jeung Universitas Tsinghua, pikeun ngayakeun gawé babarengan panalungtikan ilmiah dina widang panyalindungan seuneu.
  • Taun 2022, rencanana pikeun ngembangkeun leuwih produk extinguishing seuneu anyar cocog pikeun nagara béda.

Rentang produk

Numutkeun tren internasional, dugi ka ayeuna kami parantos ngembangkeun seueur produk pikeun nyumponan paménta pasar, rentang produk urang téh:

  • Sistim suprési aerosol, Kaasup: Lantai Nangtung Gaya Ground, Tembok-Gunung Style, Mini 304 Stainless Gaya, Gaya portabel, jeung gaya widang husus.
  • FM200 Seuneu Suprési Systems, Kaasup: Tipe Kabinet jeung Tipe Piping.
  • Sistem panyalindungan seuneu bubuk kimia garing ABC super-rupa, ngawengku: tekanan.
  • Sistim extinguishing inergén, Kaasup: IG541, IG100, IG01, IG55.
  • Karbon Dioksida Suprési, Kaasup: Tekanan rendah sareng tekanan tinggi.
  • Sistim tube deteksi seuneu mini, Kaasup: Jenis FM200 sareng NOVEC 1230 ngetik.
  • bebas Thermal aktivasina generator (Paranti).
  • Seuneu Extinguisher Ball AFO.
  • Alarm seuneu sareng sistem deteksi, Kaasup: panel kontrol seuneu, detektor haseup, detektor panas, Tanduk kalayan cahaya, titik panggero manual, indikator ngaleupaskeun gas, abort switch, kapang input, kapang kaluaran, I/O kapang.

Saatos Penjualan sareng Jasa Garansi

  • Sadaya produk urang lulus pamariksaan kualitas anu ketat sateuacan ngantunkeun bengkel.
  • Sadaya produk urang gaduh 1 langkung taun waktos jaminan.
  • Saatos dijual urang tiasa masihan instruksi atanapi ngajarkeun anjeun kumaha carana install.
  • Upami aya cacad fungsional kusabab kualitas produk, urang tiasa pangropéa atanapi ngaganti gratis (iwal karuksakan jieunan manusa).
  • Ngadalikeun laju pass produk di 99.9%.

Hubungan jeung Klién

Urang ngajaga hubungan deukeut jeung distributor urang, agén jeung pembeli, kami ogé ngabagéakeun beuki loba klien cooperate kalawan kami atawa kalayan distributor urang, pikeun ngawangun kerjasama win-win!

sangkan dunya leuwih aman, langkung kaamanan!

MORE INQUIRY AT: SALES@CHINAFIRESUPPRESSION.COM

 

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com