Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Aerosol sumanget extinguishing seuneu pikeun Subway Control Center
  • Aerosol seuneu extinguishing sumanget pikeun Subway Control Center

    aerosol seuneu extinguishing arwah brand sadar seuneu minisol, a 304 stainless buleud ngawangun dirancang extinguisher seuneu pikeun stasiun subway kontrol puseur panyalindungan seuneu.

    rentang produk ti 30 gram ka 3000 gram, kapasitas leutik hiji ngajaga panels listrik, sarta kapasitas largy hiji ngajaga kamar puseur kontrol.

    • Katerangan
    • Fitur Utama
    • Lapang Aplikasi
    • pancegahan séjén

    Puseur kontrol subway disebut oge “stasion karéta api kamar kadali“, Éta tempat penting pikeun organisasi operasi karéta sareng kontrol di stasion subway, ngahijikeun puseur monitoring stasiun, puseur pangiriman, jeung kamar kontrol seuneu, ngadalikeun operasi sakabéh stasiun, sareng ngalaksanakeun tugas penting sapertos kadali alat, organisasi jeung koordinasi.

    Aya seueur alat terminal di kamar kontrol karéta, utamana sistem sinyal nu ngawas sarta ngadalikeun operasi karéta; Sistem panjagaan pidéo pikeun ngawaskeun operasi stasiun; Sistem ngawaskeun komprehensif anu sacara komprehensif ngawaskeun status stasion ayeuna. Alat-alat ieu ngahontal pangawasan sareng kontrol operasional operasi karéta, mastikeun operasi aman tur timely.

    Pondokna, kamar kontrol stasiun teh puseur komando cadangan stasiun subway, maénkeun peran sentral dina stasion. Éta kamar kontrol komprehensif anu ngahijikeun terminal peralatan sapertos operasi karéta, kontrol lingkungan, siaran, sinyalna, komunikasi jsb. Éta pusat kontrol sareng otak tina stasiun subway tunggal.

    Kusabab pusat kontrol subway penting pisan, perlu pikeun ngalengkepan eta kalawan sistem extinguishing seuneu pakait, nu kudu duanana gancang jeung efisien.

    Sistem pareum seuneu aerosol mangrupikeun pilihan anu saé, nu bisa masang sababaraha model badag alat extinguishing seuneu aerosol nurutkeun ukuran kamar kontrol, sarta ogé bisa masang alat extinguishing seuneu aerosol leutik pikeun sagala rupa parabot listrik.

    Di dieu aya sababaraha data dasar pikeun sumanget extinguishing seuneu aerosol:

    • Ngaran jeung aplikasi: aerosol unit extinguishing seuneu pikeun puseur kontrol subway panyalindungan seuneu.
    • Lokasi pamasangan: dina siling luhur kamar kontrol stasiun subway, atawa dina cabinets listrik di kamar.
    • Modél: 30 gram ka 300 gram hiji dina cabinets, jeung 1000 ka 3000 gram pikeun kamar kontrol stasiun.
    • Konsentrasi desain produk: 100 gram per méter kubik.
    • Bahan dasar: Tahan korosi 304 stainless steel sarta agén aerosol bersih.
    • rating panyalindungan IP: IP67.
    • Jalur panyambung: colokan aviation kelas waterproof.
    • Plat handap sareng bahan nozzle: 304 beusi sténless, ujung digosok.

    Sistim aerosol seuneu extinguishing ogé bisa dipasang dina batré litium kandaraan urang salaku Unit panyalindungan misah ngajaga kasalametan batré litium

    Salaku sistem extinguishing seuneu anu bisa ngarobah antara kaayaan gas jeung padet, aerosol ngagaduhan peran anu penting sareng ciri anu béda:

    • Éta anu paling murah tina sistem suprési jenuh anu ayeuna aya di pasar.
    • Kurang ruksakna mesin jeung alat-alat nilai luhur.
    • Éta tiasa dianggo nyalira atanapi dina kombinasi.
    • Kamampuhan anu luar biasa pikeun ngirangan panas.
    • Alami ngapung.
    • Teu perlu prosedur instalasi kompléks.
    • Ngurangan downtime sarta ninggalkeun résidu saeutik sanggeus nyemprot.
    • Taya venting atawa siling Kotak pikeun kakuatan ngurangan, pipa distribusi, manifold jeung nozzles.
    • Desain kompak, nepi ka a 95% réduksi dina hemat spasi tur beurat hemat.
    • Konfigurasi gampang pikeun parobahan dina wewengkon cakupan.
    • Respon gancang, sanggup épisién sareng gancang ngadamel seuneu.

    Diomongkeun widang aplikasi, kawas heptafluoropropane jeung perfluorohexanone, Sistem pemadam kebakaran aerosol ogé seueur dianggo:

    Hayu urang daptar acak sababaraha handap:

    • kamar generasi kakuatan.
    • Wadah neundeun énergi kakuatan.
    • kamar jasa.
    • Pindah kamar.
    • Maritim sareng lepas pantai.
    • Gudang jeung neundeun.
    • Kandaraan énergi.
    • Mesin.
    • roda traktor-scraper
    • Mobil mobil.
    • Nacelles turbin angin jeung panels listrik na.
    • kamar mesin.
    • deposit suluh.
    • Tempat bersejarah sareng perpustakaan.
    • Stasion trafo.
    • Tempat parkir mobil.
    • Situs konstruksi.
    • Diesel generator.
    • Tempat atikan.
    • Papan distribusi.
    • Lembaga keuangan, sapertos perdagangan kauangan perbankan sareng industri.
    • Ngolah dahareun.
    • Warisan enggon.
    • Parabot rumah sakit, kawas mesin sterilization.
    • Énergi renewable.
    • Mesin prosés.
    • kandaraan mobilitas.
    • Jalan jeung rel.
    • Alat sareng alat anu tiasa dicas deui.
    • Gedong jangkung.
    • Télékomunikasi, kawas panel angkatan jeung kamar.
    • torowongan jero taneuh.

    Sistim aerosol seuneu extinguishing pisan husus, Éta milik sistem pemadaman seuneu gas sareng bubuk.

    Ubar anu disemprotkeun nyaéta sakedik partikel leutik dina kaayaan haseup bodas, Mangga évakuasi situs langsung salila nyemprot pikeun nyegah resiko sesak napas.

    Salaku tambahan, lamun sapatemon hiji aerosol alat extinguishing seuneu salah nyemprot, mangga geura ninggalkeun tempat pikeun nyingkahan kacilakaan.

    Hadé pisan mun éta masang aerosol di wewengkon unmanned.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 3 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com