Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog »Aerosol nyaéta sistem panyalindungan seuneu idéal pikeun sagala rupa cabinets distribution

Aerosol nyaéta sistem panyalindungan seuneu idéal pikeun sagala rupa cabinets distribution

April 22, 2023

Aya seueur jinis kakuatan cabinets distribution (hijian), Salaku conto: capacitor cabinets, switch cabinets, resistor cabinets, data cabinets, ring network cabinets, and exchange cabinets.

Umumna aya sababaraha jinis kabinét distribusi dina transformasi kakuatan sareng ruangan distribusi sareng catu daya anu teu tiasa diganggu (UPS) kamar.

The distribution cabinet mainly includes an air switch, circuit breaker, rupa-rupa jenis valves Gerbang, blok terminal, parabot panyalindungan (relay termal, relay waktos, sekering, and advanced protection devices, jsb), alat ukur (voltmeter, amméter, méteran frékuénsi, méteran kakuatan), kitu ogé trafo jeung rupa sensor. Sanggeus digawé lila, alat ieu bisa ngalaman sababaraha sepuh garis. lamun kakuatan beban teuing tinggi, panas bakal dihasilkeun sarta ngumpulkeun ka extent tangtu, nu bisa ngabalukarkeun kahuruan.

cabinets distribution kakuatan umumna dioperasikeun dina kaayaan unmanned jangka panjang. Dina kajadian kahuruan, henteuna alat pareum seuneu otomatis tiasa nyababkeun karugian ageung sareng gagal komunikasi, nyababkeun karugian ékonomi anu signifikan sareng dampak sosial.

Naon anu biasana dilakukeun ku jalma upami aya seuneu dina kabinet distribusi? Usually, people will consider choosing the following fire extinguishing agents and their systems:

1. Sistim cai, The water system is the most traditional fire extinguishing system, Salaku conto, alat pemadam seuneu dumasar cai portabel, water spray systems, and high-pressure water mist systems, Masalahna nyaéta alat pemadam seuneu anu didasarkeun cai ngagaduhan awak tank anu lumayan ageung, jeung sistem cai séjén ogé hadir kalawan jaringan pipa jeung sagala rupa asesoris, nu teu bisa dipasang dina cabinets distribution kalawan kapasitas kawates.

So it is concluded that water-based fire extinguishing systems cannot function on distribution cabinets.

2. Sistim busa, Sistem pemadam kebakaran busa, sapertos bedil cai busa sareng bak kandung kemih busa, are also very large and hardly be placed in the distribution cabinet.

3. Sistim suprési gas, sistem extinguishing seuneu gas biasa kiwari ngawengku: FM200, Karbon dioksida, Gas inert, and NOVEC 1230 sistem, aranjeunna sadayana hadir kalawan silinder baja badag-ukuran, cabinets, and various pipe networks, so they can not be used in distribution cabinet also.

Sumawona, aranjeunna sadayana gas kalayan tekanan, anu nyababkeun résiko anu ageung pikeun kabinét distribusi.

4. Sistim bubuk kimiawi garing, Sanajan sistem bubuk garing boga tipe gantung leutik, ukuran pangleutikna teu bisa ditempatkeun dina kabinet distribution, Janten sistem bubuk garing sanés pilihan idéal.

Janten sistem naon anu langkung cocog pikeun panyalindungan seuneu kabinét distribusi? Jawabanana nyaéta sistem pemadaman seuneu aerosol, sarta kudu aerosol leutik dipasang dina spasi kabinét distribution sempit.

Aerosol mangrupikeun alat pareum seuneu anu sakti pisan sabab agénna biasana padet sareng janten gas nalika diaktipkeun pikeun nyemprot., Kauntungannana sistem pareum seuneu ieu nyaéta dina kaayaan padet, agén ieu kacida kentel, sarta sanggeus nyemprot, jumlah badag partikel gas dihasilkeun, hasilna efisiensi extinguishing seuneu pisan tinggi.

Aerosol tiasa dipasang dina sababaraha kabinet distribusi, utamana dumasar kana titik handap:

  • Réagen konsentrasi luhur, ukuran alat leutik, sarta bisa dipasang di jero kabinet distribusi.
  • Agen aerosol disimpen tanpa tekanan, moal ngabeledug, sarta teu merlukeun pangropéa taunan, debugging, and inspection.
  • Kawas heptafluoropropane jeung NOVEC1230, éta agén beberesih anu henteu ngaruksak alat-alat listrik.
  • Ngahijikeun fungsi deteksi sareng pareum seuneu, the detection function is sensitive and can detect fires within a certain period and quickly extinguish them.
  • It is a total flooding system, a 360-degree non-dead angle to protect the distribution cabinet.
  • Diadaptasi kana sagala rupa lingkungan pamasangan sareng kondisi cuaca ekstrim, eta bisa dipasang dina suhu handap 40 darajat Celsius ka luhur 108 darajat Celsius.
  • The installation method is flexible and can be installed with brackets, magnét, atanapi lem 3M.

Kasus pamasangan:

  • grid nasional Cina.
  • China’s Southern Power Grid.
  • Goldwin Limited Company.
  • Shanghai Electric Grup.
  • Vestas Énergi Anyar.
  • Bangladesh Telecom and Gramophone.
  • Mozambik Telecom.
  • Méksiko Telecom.
  • Singapore Telecommunications Limited jsb.

Sistem pareum seuneu aerosol leutik parantos suksés dipasang dina sagala rupa kabinét distribusi sareng panél kontrol pikeun perusahaan telekomunikasi ieu.

Sistim distribusi kakuatan, sistem transmisi, sareng sistem gardu induk mangrupikeun sistem anu ageung, sarta cabinets distribution dipaké dina sakabéh aspék. Ieu diperlukeun pikeun masang sistem extinguishing seuneu pikeun cabinets distribution, sareng aerosol mangrupikeun pilihan anu paling idéal.

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com