Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya »Auto Fire Extinguisher Ball bentukna sistem extinguishing otomatis AFO
  • Otomatis Seuneu Extinguisher Ball bentukna sistem extinguishing otomatis AFO

    AFO otomatis seuneu off extinguisher seuneu 2022 mangrupa pangalusna produk panas diobral tarung seuneu sabudeureun bumi, éta ongkos éféktif jeung kinerja suprési seuneu sampurna, Bola pemadam seuneu otomatis kalayan sertipikat CE sareng diproduksi ku Jiangxi Aware Fire Technology Co., Ltd.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR PRODUK IEU

    Bola pemadam seuneu otomatis mangrupikeun cara anu saderhana sareng gancang pikeun mareuman seuneu, Bahan kimia utamana nyaéta amonium fosfat super-halus ABC kimia garing, éta dina bentuk bal kalawan warna beureum jeung fashion di apperance.

    Éta kuat dina suprési seuneu Kelas A, Kelas B, Kelas C, Kelas D jeung Kelas F, anjeun bakal boga loba cara pikeun beroperasi eta.

    Saterasna, éta bébas pangropéa sareng henteu ngagaduhan tekanan pikeun damel.

    Anjeun tiasa maledog kana seuneu pikeun nyegah seuneu, tur anjeun tiasa install deui dina tempat tetep, sanggeus sababaraha detik eta blew up sorangan jeung mareuman seuneu gancang.

    Éta henteu ngan ukur tiasa dipasang dina bracket, tapi ogé tiasa ngagantung dina siling sareng témbok.

    Dina taun anyar, eta jadi salah sahiji extinguishers seuneu pang populerna di sakuliah dunya.

    Kami nyandak 1.3 kilogram salaku sampel, éta gaduh spésifikasi sareng spésifikasi di handap ieu:

    • Nomer modél: AW-AFO-1.3
    • Diameter: 150 mm.
    • Beurat produk: 1350± 67,5 gram.
    • beurat bubuk garing: 1300± 65 gram.
    • Alarm audio: ngeunaan 120dB.
    • Volume suprési seuneu: 3 méter kubik.
    • waktos réaksi: kirang ti 5 detik.
    • Suhu lingkungan: rentang ti -10 nepi ka +85 ℃.
    • Kimia utama: 90% bubuk garing ABC.
    • Jangka waktu hirup: 5 ka 10 taun.
    • Standar eksekutif: GA602-2013.
    • Rincian bungkusan: 1 sapotong extinguisher seuneu, 1 sapotong bracket, 2 potongan screws, 2 baud ékspansi potongan, 1 manual instalasi potongan, 1 sapotong sertipikat mumpuni.

    Model anu sanés aya daptar di handap ieu:

    MODEL beurat DIAMETER RANGKA JANGKA WAKTU HIRUP
    AW-AFO-0.6 0.6 kiloan φ116 ngeunaan 1.3 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-1.2 1.2 kiloan φ150 ngeunaan 2.5 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-1.3 1.3 kiloan φ150 ngeunaan 3.0 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-1.35 1.35 kiloan φ152 ngeunaan 3.2 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-2 2 kiloan φ171 ngeunaan 4.2 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-2.8 2.8 kiloan φ186 ngeunaan 6 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-4 4.0 kiloan φ215 ngeunaan 9 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-6 6.0 kiloan φ236 ngeunaan 13 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun

     

    Beda jeung Throwable Aerosol Seuneu Extinguisher, bubuk garing ieu otomatis seuneu bal AFO leuwih ékonomis, sareng gaduh harga anu langkung handap pikeun solusi suprési seuneu.

     

    CIRI PRODUK JEUNG APLIKASI:

    • Widang aplikasi: stop kontak catu daya, kabinét listrik, dapur, loker, kabinet express, stasiun ngecas batré, gudang, hotél, réstoran, kandaraan mobil, kapal laut jsb.
    • Teundeun bola pemadam seuneu otomatis kira-kira 30cm luhureun bahaya seuneu ngaliwatan bracket atawa hook, kami nyarankeun pikeun nempatkeun 2 pcs tina bola extinguisher seuneu di lokasi atawa tempat anu sarua, pikeun ngahontal pangabisa extinguishing seuneu pangalusna.
    • Lamun seuneu lumangsung dina lingkungan unattended, nalika seuneu nyabak bola seuneu, eta bakal ngamimitian-up na blasting, pikeun ngeureunkeun sumebarna seuneu dina waktosna.
    • Nalika jalma manggihan seuneu, aranjeunna tiasa maledog bal seuneu extinguishing ka sumber seuneu, Bisa mareuman seuneu 3-5 detik, sareng masihan sora alarem ngeunaan 120 dB.
    • Antosan dugi seuneu lengkep pareum, ngabersihan résidu ku vacuum cleaner atawa kipas.
    • Éta tiasa nahan sadaya kelas seuneu, gawéna kalayan tekanan enol sarta gampang pikeun ngajaga tur beroperasi.

     

    PERKARA PERLU PERHATOSAN

    • produk ieu husus dipaké pikeun extinguishing seuneu, lain keur kaperluan séjén.
    • Produk bakal disimpen atanapi ngagantung dina lingkungan suhu normal.
    • Ulah ngahaja maledog atawa ngahurungkeun produk.
    • Mangga ulah noél produk kalawan cai pikeun nyegah karuksakan mékanisme extinguishing seuneu.
    • Dilarang ngaruksak, ngabongkar atawa ngarobah produk ieu di will.
    • Ulah ngantep barudak maén kalawan eta.
    • Pasang atanapi jalankeun produk ieu sakumaha per Manual instalasi.

     

    TRANSPORTATOIN, Bungkusan jeung neundeun

    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Hindarkeun tina panas, seuneu jeung hujan.
    • Salila angkutan, punten ulah squeeze bungkusan.
    • Paké kotak karton corrugated ganda kuat pak eta kalawan poly-busa, atanapi nganggo kotak kayu pikeun langsung dibungkus.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 3 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com