Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya »Auto Fire Extinguisher Ball bentukna sistem extinguishing otomatis AFO
  • Otomatis Seuneu Extinguisher Ball bentukna sistem extinguishing otomatis AFO

    AFO otomatis seuneu-off fire extinguisher 2022 mangrupa pangalusna panas diobral seuneu pajoang produk sabudeureun bumi, éta ongkos-éféktif jeung kinerja suprési seuneu sampurna jeung, bal pemadam seuneu otomatis kalayan sertipikat CE sareng diproduksi ku Jiangxi Aware Fire Technology Co., Ltd.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR PRODUK IEU

    Bola pemadam seuneu otomatis mangrupikeun cara anu saderhana sareng gancang pikeun mareuman seuneu, Kimia utamana nyaéta amonium fosfat super-halus ABC kimia garing, sarta éta dina bentuk bal kalawan warna beureum jeung fashion dina penampilan.

    Cai mibanda sababaraha wangun: pasagi, sagi opat, jeung wangun bal; Ieu kuat dina suppressing seuneu Kelas A, Kelas B, Kelas C, Kelas D, jeung Kelas F, anjeun bakal boga loba cara pikeun beroperasi eta.

    Saterasna, éta bébas pangropéa sareng henteu ngagaduhan tekanan pikeun damel.

    Anjeun tiasa maledog kana seuneu pikeun nyegah seuneu, tur Anjeun bisa masang eta dina tempat tetep, sanggeus sababaraha detik eta blows up sorangan sarta nempatkeun kaluar seuneu gancang.

    Éta henteu ngan ukur dipasang dina bracket tapi ogé tiasa digantung dina siling sareng témbok.

    Dina taun-taun ayeuna, eta geus jadi salah sahiji extinguishers seuneu pang populerna di sakuliah dunya.

    Kami nyandak 1.3 kilogram salaku sampel, éta gaduh spésifikasi sareng spésifikasi di handap ieu:

    • Nomer modél: AW-AFO-1.3
    • Diameter: 150 mm.
    • Beurat produk: 1350± 67,5 gram.
    • beurat bubuk garing: 1300± 65 gram.
    • Alarm audio: ngeunaan 120 dB.
    • Volume suprési seuneu: 3 méter kubik.
    • waktos réaksi: kirang ti 5 detik.
    • Suhu lingkungan: rentang ti -10 nepi ka +85 ℃.
    • Kimia utama: 90% bubuk garing ABC.
    • Jangka waktu hirup: 5 ka 10 taun.
    • Standar eksekutif: GA602-2013.
    • Rincian bungkusan: 1 sapotong extinguisher seuneu, 1 sapotong bracket, 2 potongan screws, 2 baud ékspansi potongan, 1 manual instalasi sapotong, 1 sapotong sertipikat mumpuni.

    Model anu sanés aya daptar di handap ieu:

    MODEL beurat DIAMETER RANGKA JANGKA WAKTU HIRUP
    AW-AFO-0.6 0.6 kiloan φ116 ngeunaan 1.3 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-1.2 1.2 kiloan φ150 ngeunaan 2.5 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-1.3 1.3 kiloan φ150 ngeunaan 3.0 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-1.35 1.35 kiloan φ152 ngeunaan 3.2 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-2 2 kiloan φ171 ngeunaan 4.2 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-2.8 2.8 kiloan φ186 ngeunaan 6 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-4 4.0 kiloan φ215 ngeunaan 9 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun
    AW-AFO-6 6.0 kiloan φ236 ngeunaan 13 m³ 5 ka 10 Mangtaun-taun

    Simkuring gaduh fryer husus sarta manual pikeun produk ieu, naroskeun perwakilan penjualan kami pikeun pitulung upami peryogi dokumén.

    Beda jeung nu Throwable Aerosol Seuneu Extinguisher, bubuk seuneu otomatis bal AFO ieu leuwih ekonomis sarta ngabogaan harga leuwih handap pikeun solusi suprési seuneu.

     

    CIRI PRODUK JEUNG APLIKASI:

    • Widang aplikasi: Imah, stop kontak catu daya, kabinét listrik, dapur, loker, kabinet express, stasiun ngecas batré, gudang, garasi, kantor-kantor, bank, hotél, réstoran, warnet, panti jompo, rumah sakit, kamar neundeun bako, museum, perpustakaan, kamar arsip, kandaraan mobil, kapal laut, jsb.
    • Teundeun bola pemadam seuneu otomatis kira-kira 30cm luhureun bahaya seuneu ngaliwatan bracket atawa hook, kami nyarankeun nempatkeun 2 pcs tina bola extinguisher seuneu di lokasi atawa tempat anu sarua, pikeun ngahontal pangabisa extinguishing seuneu pangalusna.
    • Lamun seuneu lumangsung dina lingkungan unattended, nalika seuneu nyabak bola seuneu, eta bakal ngamimitian up na blasting, pikeun ngeureunkeun sumebarna seuneu dina waktosna.
    • Nalika jalma manggihan seuneu, aranjeunna tiasa maledog bal seuneu extinguishing ka sumber seuneu, Bisa mareuman seuneu 3-5 detik, sareng masihan sora alarem ngeunaan 120 dB.
    • Antosan dugi seuneu lengkep pareum, jeung ngabersihan résidu ku vacuum cleaner atawa kipas.
    • Éta tiasa nahan sadaya kelas seuneu, jalan kalawan tekanan enol, sarta gampang pikeun ngajaga tur beroperasi.
    • Leutik, kompak, sarta fléksibel, jadi bisa dipasang jeung ditempatkeun dimana-mana.
    • Aman pikeun aplikasi, sabab aman, ramah lingkungan, non-toksik, teu picilakaeun, jeung non-polusi.
    • Gampang dioperasikeun, anak 10 taun heubeul atawa jalma 80 taun heubeul bisa beroperasi kalawan eta.
    • Kacida éfisiénna ngalawan seuneu, patugas pemadam kebakaran tiasa dianggo pikeun mareuman seuneu sareng ngewa.

     

    PERKARA PERLU PERHATOSAN

    • produk ieu husus dipaké pikeun extinguishing seuneu, lain keur kaperluan séjén.
    • Produkna kedah disimpen atanapi digantung di lingkungan suhu normal.
    • Ulah ngahaja maledog atawa ngahurungkeun produk.
    • Mangga ulah noél produk kalawan cai pikeun nyegah karuksakan mékanisme extinguishing seuneu.
    • Dilarang ngaruksak, ngabongkar, atawa ngarobah produk ieu di will.
    • Ulah ngantep barudak maén kalawan eta.
    • Pasang atanapi jalankeun produk ieu sakumaha per Manual Instalasi.

     

    TRANSPORTASI, Bungkusan jeung neundeun

    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Nyingkahan panas, seuneu, jeung hujan.
    • Salila angkutan, punten ulah squeeze bungkusan.
    • Paké kotak karton corrugated ganda kuat pak eta kalawan poli busa, atanapi nganggo kotak kayu pikeun langsung dibungkus.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    5 + 8 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com