Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi »Panel Kontrol Alarm Seuneu Otomatis pikeun Sistem Suprési Seuneu AWGEC2169
  • Otomatis Seuneu Alarm Control Panel pikeun Seuneu Suprési System AWGEC2169

    Panel kontrol seuneu gas otomatis nyaéta sistem penampilan fashion dimensi leutik, nu mangrupakeun produk husus dirancang pikeun digawe sareng sistem suprési seuneu, pikeun ngurangan seuneu otomatis tur lengkep.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Panel kontrol alarem seuneu otomatis ieu saluyu sareng standar EU EN54-2 sareng EN54-4, sareng pendak sareng standar seuneu EN12094-1.

    Biasana tiasa dianggo sareng sistem pancegahan seuneu gas, alat extinguisher seuneu aerosol jeung bubuk kimia garing extinguisher seuneu, jadi urang mindeng disebut “panel extinguisher seuneu gas otomatis”.

    Éta fashion dina desain, dimensi leutik jeung Instalasi Do-It-Yourself.

    Hereby handap mangrupakeun parameter utama eta:

    • Modél: AW-GEC2169.
    • Diménsi: 280*112.50*350 mm.
    • input AC: 220 VAC dina 50HZ.
    • Kaluaran DC tina papan kakuatan: 24VDC (19V-28V), 5VDC (4.9V-5.1V).
    • Volt. pikeun MCU: 5 volt pikeun dewan kakuatan MCU jeung 3.3 volt keur batur.
    • Arus maksimum: 1.4A iwal batré muatan.
    • Ayeuna di 24 VDC: <450mA ayeuna sayaga.
    • Batré sareng arus batré: 2*12V / 2.3Ah disegel gél asam kalungguhan, diatur sorangan; 1.85A maksimum, ayeuna kawates.
    • Kaluaran bantu: 24 VDC, 200 mA maksimum, ayeuna kawates.
    • Sistim suprési seuneu discharging waktu reureuh: 0 ka 60 detik adjustable.
    • Batré ngagantikeun résistansi: 1.6Ω ± 10%. (lamun diperlukeun).
    • Batré panyalindungan tegangan low: 21 ka 24 V.
    • Arus kaluaran terminal alarm: Maksimum di 200 mA.
    • Relay rating kontak: 1A di 30 VDC.
    • Wiring detéktor diwenangkeun pikeun tiap zone: 16 alat-alat (iwal mCPS).
    • Alarm zona ayeuna: 6mA minimum, 27mA maksimum.
    • Protokol komunikasi: 2 kabel RS485 Sistim beus.
    • Kalembaban relatif: ≤95%, non-condensing.
    • Kawat antara dewan panganteur (panel) jeung detektor: 2-kabel core shielded pikeun 12 nepi ka 18 AWG
    • beurat produk: 9900 gram kalawan accu.

    Produk ieu tiasa cocog FM200 Sistim suprési seuneu sampurna.

    Cai mibanda fitur husus di handap ieu:

    • Éta awét, sabab di luar boga kabinét logam pikeun ngajaga eta, sarta ogé boga jandela kaca katempo.
    • Waktu reureuh tiasa direset, waktos reureuh nyaeta rentang ti 0 ka 60 detik adjustable.
    • Saklar kakuatan bebas, antara AC sareng batré Stand-by.
    • Operasi anti-salah: Pencét abort pikeun ngeureunkeun sistem pareum seuneu pikeun dileupaskeun dina operasi anu salah.
    • GSM modul instalasi pilihan.
    • Éta multi-fungsi, reset dina port 24VDC, éta bisa nyambung 4 alat-alat kawat.
    • Alarm mimiti: Alarm awal nyaéta alarm seuneu tahap kahiji.
    • Sasuai jeung standar internasional ngeunaan EN54-2, EN54-4 jeung EN12094-1.

     

     

     

    Panel kontrol seuneu aerosol ieu nganggo sertipikat CE sareng minuhan standar kaamanan EU, nu desain husus pikeun gaya handap sistem suprési seuneu.

    • Aerosol dipasang dina témbok.
    • Minisol aerosol.
    • Lantai nangtung aerosol.
    • Karbon dioksida.
    • IG541 gas inert.
    • HFC-227ea FM200 Heptafluoropropana.
    • A novelty 1230 PERFLUORINE.
    • Super-halus ABC bubuk kimia garing.
    • Sistim busa.

    RINCIAN bungkusan

    • Batin dibungkus ku kantong PEE kualitas luhur.
    • Unggal alat dipak kalawan kotak karton ékspor baku.
    • Biasana dibarengan ku sistem pancegahan seuneu anu sanés, sareng nalika dugi ka palabuhan Cina, urang bakal pak kana hal fumigation kayu badag.

    INFORMASI TRANSPORTASI

    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Nanganan kalayan ati-ati salami transportasina.

    PERHATOSAN!

    • Ulah ngabongkar alat ieu tanpa idin.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 5 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com