Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems » Mangpaat Seuneu Suprési Alat pikeun Konstruksi Mesin Kabayang Loaders
  • Mangpaat Seuneu Suprési Alat pikeun Konstruksi Mesin Kabayang Loaders

    Aerosol salaku médium extinguishing suprési, mangrupa alat suprési seuneu alus teuing pikeun seuneu-tarung dina kompartemen mesin alat beurat, sapertos Trenchers, kabayang traktor tumpukan mesin boring, jsb.

    Aya model béda.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran séjén
    • Perhatosan sareng Perhatosan

    Buldoser, excavators, munara cranes, compactors wheel loaders, jsb diakuan salaku mesin konstruksi atawa mesin beurat, mesin ieu pisan jangkung tur beurat, sarta harga maranéhanana ogé kacida luhurna, dina waktos anu sasarengan, parentah internal maranéhanana ogé pisan kompléks.

    Nalika juragan hoyong milih sistem pemadam kebakaran, aranjeunna umumna henteu terang mana anu cocog, aranjeunna umumna henteu terang mana anu cocog, sabab mesin ieu mindeng nyekel seuneu, jadi boga kudu néangan sistem extinguishing seuneu alus madhab tur masangkeunana di kamar mesin mesin.

    Aya brankas, kualitas luhur, jeung alat suprési seuneu inovatif disebut “condensed aerosol Sistim extinguishing kimiawi“, nu mangrupakeun solusi sampurna pikeun masang di jero kompartemen mesin mesin konstruksi sabab agén extinguishing na mangrupakeun bahan kimia pisan mujarab pikeun suprési seuneu..

    Pikeun milih modél anu langkung saé diputuskeun ku sabaraha ageung kompartemen mesin, di handap, urang daptar kaluar parameter umum produk urang:

    • Ngaran komoditi: Aerosol Seuneu suprési Roh.
    • Beurat ubar: Minimal 20 gram jeung maksimum 5700 gram, eta boga leuwih ti dua puluh gaya.
    • kapasitas seuneu-tarung: rentang ti 0.2 ka 57 méter kubik.
    • Waktos suprési seuneu: kirang ti 60 detik.
    • Modeu peluncuran: 3 modél, aya peluncuran listrik, kontrol suhu bohlam kaca, jeung kontrol hawa garis termal.
    • Bahan tanki: 304 beusi sténless.
    • Koéfisién tekanan gudang: nol.
    • Kasaluyuan éléktromagnétik: Sumuhun.
    • sipat tegangan low: Sampurna.
    • Jenis sarta tingkat extinguishing seuneu: Kelas A, B, C, E, F
    • Tingkat polusi atmosfir: 0.
    • Karacunan: Lemah.
    • Saumur hirup: 10 ka 15 taun.
    • jasa OEM: Aya.

    Kanggo langkung seueur pangaweruh téknis, mangga ngahubungi wawakil penjualan atanapi teknisi kami.

    Perusahaan kami ngagaduhan seueur R&D jeung staf produksi, aranjeunna serius tur tanggung jawab, pursuing kualitas sarta workmanship, jadi naon maranéhna ngahasilkeun sampurna, jadi produk urang boga kaunggulan jeung fitur di handap ieu:

    • Kacida mulus sareng teu aya burr.
    • Nyirian akurat sareng panyiri anu jelas.
    • Ramah kana lapisan ozon atmosfir.
    • Teu ngabahayakeun pikeun awak manusa.
    • Taya gas atawa cair, tur euweuh leakages.
    • Henteu gaduh silinder tekanan.
    • Henteu aya jaringan pipa atanapi manifold.
    • Henteu aya karusakan kana mesin sareng alat, kayaning wheel loaders.
    • Agénna awét sareng éfisién dina mareuman seuneu.
    • bahan tank alus teuing bisa dipaké dina lingkungan baseuh pikeun lila, éta waterproof na dustproof.
    • Kasaluyuan anu kuat sareng sistem ngamimitian mandiri sareng sistem alarm anu aya hubunganana.
    • Alat deteksi sensitip pisan sareng tiasa ngadeteksi seuneu dimana waé di daérah pertahanan.
    • Kinerja pareum seuneu anu saé tiasa mareuman seueur jinis seuneu, kaasup kelas A, Kelas B, Kelas C, Kelas E, jeung Kelas F.
    • Boga rupa-rupa aplikasi, cocog pikeun instalasi di mana wae enclosures enclosures sarta spasi semi-enclosed.

    Sistim nu utamana pikeun widang handap:

    • Mesin kabayang Loaders.
    • grinders CNC.
    • Kandaraan angkutan beurat.
    • Gardu listrik.
    • Sever kamar.
    • kandaraan pertambangan.
    • kamar IT.
    • kamar UPS.
    • Kamar kakuatan.
    • Ruang panyaarah.
    • Ruang kolokasi.
    • Diesel generator kamar.
    • Ruang transmisi.
    • Kamar batré.
    • Papan distribusi.
    • penstabil tegangan otomatis.
    • Konstruksi jeung distribusi feeder pilar.
    • Kabinet jaringan.
    • Ruang perawatan cai.
    • kamar pompa.

    Alat pareum seuneu ieu tiasa dianggo babarengan sareng sistem alarem atanapi tiasa dianggo mandiri (mandiri), upami tiasa dianggo sareng sistem alarem, eta perlu disambungkeun ka controller sahiji sistem alarem kalawan kawat, lajeng controller disambungkeun ka asesoris séjén, kayaning titik panggero manual, abort switch, indikator ngaleupaskeun gas, alarem seuneu, strobo&tanduk jsb; Lamun gawéna nyalira, eta bisa disambungkeun ka TAD a alat aktivasina termal anu tiasa ngahasilkeun sareng ngamimitian nyalira, atanapi langsung nganggo garis termal sareng bohlam kaca pikeun ngamimitian.

    Dina aplikasi sabenerna, nurutkeun lingkungan instalasi pikeun milih husus, lamun teu yakin pisan, Anjeun tiasa konsultasi staf teknis urang.

    Atawa anjeun bisa manggihan sababaraha waleran ku ngarujuk kana kami instruksi manual.

    Titik Pangaweruh:

    1. Kapasitas leutik aerosol extinguishers rentang ti 10 gram ka 100 gram sarta mandiri pikeun volume leutik.
    2. Kapasitas sedeng tina extinguisher aerosol dibasajankeun 100 gram ka 500 gram nyaéta sistem otomatis pikeun volume sedeng.
    3. Kapasitas badag aerosol extinguishers seuneu mimitian ti 500 gram ka 10000 gram nyaéta sistem gaya proyék pikeun volume ageung.

    Janten kedah milih aerosol anu paling cocog dumasar kana kabutuhan anu saleresna. Upami aya titik anu teu jelas, mangga konsultasi ahli parusahaan urang.

    Sateuacan nganggo produk urang, mangga nengetan pacegahan di handap ieu:

    • Simpen sacara saksama sareng lembut dina tempat anu berventilasi sareng garing, sarta tetep jauh ti panonpoé jeung hujan.
    • Baca parentah taliti saméméh instalasi pikeun nyegah nyambungkeun jalur salah.
    • Nalika produk dipasang atanapi ngalakukeun tés, nozzle teu kudu aimed ka jalma.
    • Ulah noél tank ku leungeun anjeun sanggeus nyemprot, sabab suhu tank kacida luhurna.
    • tank téh 304 beusi sténless, nu bisa didaur deui, sahingga nyimpen sumber daya jeung ngajaga lingkungan.
    • Pernah ngantep sagala barudak maénkeun kalayan eta, sabab bahaya.
    • Upami anjeun gaduh masalah anu teu jelas, mangga konsultasi layanan palanggan urang atawa staf jualan.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    5 + 9 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com