Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems » Beneficial Fire Suppression Tool for Construction Machinery Wheel Loaders
  • Mangpaat Seuneu Suprési Alat pikeun Konstruksi Mesin Kabayang Loaders

    Aerosol as a suppression extinguishing medium, is a excellent fire suppression tool for fire-fighitng in the engine compartement of heavy equipment, sapertos: Trenchers, wheel tractor and pile boring machine etc.

    Different model is AVAILABLE.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Other Information
    • Cautions and Attention

    Bulldozer, excavator, tower cranes, compactors and wheel loader etc are recognized as construction machinery or heavy machinery, these machinery are very tall and heavy, and they prices are also very high, dina waktos anu sasarengan, they internal instructure are also very complex.

    When owners want to choose a fire extinguishing system, they generally do not know which one is suitable, When owners want to choose a fire extinguishing system, they generally do not know which one is suitable, because these machines often catch fire, owners must look for a good fire extinguishing system everywhere and install it in the engine room of the machinery.

    In fact, there is a safe, high-quality and innovative fire suppression tool calledcondensed aerosol chemical extinguishing system“, is a perfect solution for installing inside the engine compartment of construction machines, because its extinguishing agent is an extremely effective chemical for fire suppression.

    To choose which model better is decided by how large the engine compartment is, in the following we list out the product’s common parameters:

    • Commidity Name: Aerosol fire suppression sprit.
    • Medicine weight: Minimum 20 grams and maximum 5700 gram, it has more than twenty styles.
    • Fire-fighting capacity: rentang ti 0.2 ka 57 méter kubik.
    • Time of fire suppression: kirang ti 60 detik.
    • Launch mode: 3 modél, nyaéta: electric launch, glass bulb temperature control and thermal line temperature control.
    • Bahan tanki: 304 beusi sténless.
    • Koéfisién tekanan gudang: nol.
    • Kasaluyuan éléktromagnétik: Sumuhun.
    • sipat tegangan low: Sampurna.
    • Jenis sarta tingkat extinguishing seuneu: Kelas A, B, C, E, F
    • Tingkat polusi atmosfir: 0.
    • Karacunan: Lemah.
    • Saumur hirup: 10 ka 15 taun.
    • jasa OEM: Aya.

    Kanggo langkung seueur pangaweruh téknis, mangga ngahubungi wawakil penjualan atanapi teknisi kami.

    Perusahaan kami ngagaduhan seueur R&D jeung staf produksi, aranjeunna serius tur tanggung jawab, pursuing kualitas sarta workmanship, jadi naon produk maranéhanana kaluar sampurna, jadi produk urang boga kaunggulan jeung fitur di handap ieu:

    • Kacida mulus sareng teu aya burr.
    • Nyirian akurat sareng panyiri anu jelas.
    • Ramah pikeun lapisan ozon atmosfir.
    • Teu ngabahayakeun pikeun awak manusa.
    • Henteu aya karusakan kana mesin sareng alat, kayaning wheel loaders.
    • Agénna awét sareng éfisién dina mareuman seuneu.
    • Bahan tank anu saé, bisa dipaké dina lingkungan baseuh pikeun lila, éta waterproof na dustproof.
    • Strong compatibility with independent start-up systems and linked alarm systems.
    • The detection device is highly sensitive and can detect fire anywhere in the defense area.
    • Good fire extinguishing performance, can extinguish many types of fires, include Class A, Kelas B, Kelas C, Class E and Class F.
    • Have a wide range of applications, suitable for installation in any enclosed enclosures and semi-enclosed space.

    This fire extinguishing device can work in conjunction with the alarm system or work independently (standalone), if it works with the alarm system, it needs to be connected to the controller of the alarm system with wires, and then the controller is connected to other accessories, such as mancual call point, abort switch, indikator ngaleupaskeun gas, fire alarm, strobe&horn etc; If it works alone, it can be connected to a TAD alat aktivasina termal that can self-generate and self-start, atanapi langsung nganggo garis termal sareng bohlam kaca pikeun ngamimitian.

    Dina aplikasi sabenerna, nurutkeun lingkungan instalasi pikeun milih husus, lamun teu yakin pisan, Anjeun tiasa konsultasi staf teknis urang.

    Atawa anjeun bisa manggihan sababaraha waleran ku ngarujuk kana kami instruksi manual.

    Sateuacan nganggo produk urang, mangga nengetan pacegahan di handap ieu:

    • Simpen sacara saksama sareng lembut dina tempat anu berventilasi sareng garing, tetep jauh tina panonpoé jeung hujan.
    • Baca parentah taliti saméméh instalasi pikeun nyegah nyambungkeun jalur salah.
    • Nalika produk dipasang atanapi ngalakukeun tés, nozzle teu kudu aimed ka jalma.
    • Ulah noél tank ku leungeun anjeun sanggeus nyemprot, sabab suhu tank kacida luhurna.
    • tank téh 304 beusi sténless, nu bisa didaur deui, sahingga nyimpen sumber daya jeung ngajaga lingkungan.
    • Pernah ngantep sagala barudak maén kalawan eta, sabab bahaya.
    • Upami anjeun gaduh masalah anu teu jelas, mangga konsultasi layanan palanggan urang atawa staf jualan.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    2 + 3 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com