Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog »Solusi Suprési Seuneu Pangsaéna pikeun Kompartemen Mesin Kandaraan

Solusi Suprési Seuneu pangsaéna pikeun Kompartemen Mesin Kandaraan

Juli 31, 2022

Seueur pabrik kendaraan anu terus milarian sistem pancegahan seuneu anu tiasa dianggo dina kompartemen mesin, salaku sistem suprési seuneu tradisional ukuranana ageung pisan, Ku kituna nepi ka ayeuna jalma manggihan tilu produk nu bisa dipasang dina mesin kandaraan.

kahiji, The ABC garing kimia bubuk seuneu extinguisher

Bengkel tiasa ngahasilkeun produk ieu kana sababaraha bentuk, sapertos “bentuk mangkok”, “bentuk bal”, “jet kembar” jsb, nu super-rupa ABC garing kimia bubuk extinguisher seuneu bisa dipasang di kamar Engine kacida alusna, sarta nepi ka ayeuna éta produk pohara populér di sakuliah dunya.

The produk wawakil nyaeta: Mangkuk Wangun Aerosol Seuneu Suprési Alat.

kalemahanana nyaeta: sanggeus dileupaskeun, eta bakal ninggalkeun warna bodas bubuk, jeung kakuatan eta ditinggalkeun téh teuas pikeun ngabersihan up, ogé résidu bakal ngabalukarkeun saeutik korosi kana mesin.

Bréh, Sistem Tube Deteksi Seuneu Warna Bodas

Produk ieu nganggo Karbon dioksida atanapi HFC-227ea salaku agén pareum seuneu utama, nu diakuan salaku sistem extinguishing bersih, Tapi produk ieu henteu gampang dipasang di jero rohangan mesin, jeung saterusna, teu aman, sabab boga tekanan jero tube deteksi seuneu bodas.

Katilu, Alat Pareum Seuneu Aerosol.

Produk ieu 304 stainless steel sarta anti korosi, ayeuna éta solusi suprési seuneu pangalusna pikeun kompartemen mesin kandaraan, sabab mibanda sababaraha kaunggulan husus:

  • Silinder non-pressurized dianggo, éta aman dipasang dina kompartemen mesin.
  • Éta ngaleungitkeun seuneu sapertos agén bersih, sanggeus ngaleupaskeun ditinggalkeun euweuh résidu.
  • Éta anti korosi, sabab bahan kimia aerosol disegel di jero stainless steel tahan cai sareng tahan debu.
  • Ukuranna kompak, bisa dipasang di unggal juru kompartemen mesin.
  • Saterasna, teu ngabalukarkeun karuksakan kana mesin, sareng tanpa polusi ka atmosfir.
  • Hal ieu dipaténkeun sarta non-pyrotechnical solid strontium uyah jeung uyah kalium dumasar.
  • Diuji sareng disertipikasi ku sababaraha agénsi sapertos CE, DNVGL, Cina Kelautan, ROHS jeung sajabana.

dipaténkeun non-pyrotechnic solid basis uyah kalium

Ku kituna ayeuna di pasar sakuliah dunya, Seueur pabrik kendaraan sareng perusahaan rékayasa seuneu nganggap sistem panyawat seuneu aerosol salaku pilihan kahiji.

Di handap kandaraan bakal lolobana dipaké sistem aerosol:

  • Mobil Leutik.
  • Beus jeung palatih.
  • Treuk.
  • Lokomotif rail-speed tinggi.
  • Lokomotif subway.
  • Lokomotif pertambangan.
  • Kapal laut, parahu jeung kapal.

 

 

 

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com