Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA » BLAZECUT Alternatif Enclosure Seuneu Deteksi Tube System
  • BLAZECUT Alternatif dipager Leutik Seuneu Deteksi Tube System

    Tabung pendeteksi seuneu non-silinder mangrupikeun inovasi dina aplikasi sistem pemadam seuneu gas dina rohangan anu ditutupan leutik.; Éta ngagunakeun prinsip ékspansi termal sareng kontraksi tiis tina pipa plastik sareng prinsip nyemprot gas pikeun mareuman seuneu..

    Gampang dipasang, nu bisa dibandingkeun jeung generator aerosol leutik.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Ieu mangrupikeun sistem tabung deteksi seuneu anu épéktip anu gampang dipasang sareng dijaga, Éta ngandung tabung termal anu didamel ku tabung poliamida, éta ogé disegel ku kualitas luhur colokan stainless steel.

    Ngeunaan warna bodas ieu tabung, eta boga dua fungsi, hiji keur neundeun HFC-227ea atawa NOVELTI 1230 gas, anu sanésna nyaéta pikeun ngadeteksi seuneu, écés, produk ieu teu perlu wadahna husus, jeung pipa plastik bisa ngagulung tur dipasang merenah.

    Boh HFC-227ea atanapi NOVEC 1230 mangrupakeun agén bersih, nu ngajadikeun eta ngabalukarkeun saeutik ruksakna kabinét listrik sarta ramah-eco, éta henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa.

    Éta tiasa dimimitian ku deteksi suhu atanapi ku listrik; lamun hawa ka luhur jeung ngahontal suhu aktivasina na di 110±10 ℃, tabung bakal ngalembereh tur nyemprot kaluar gas pikeun ngurangan seuneu; upami anjeun hoyong janten aktivasina listrik, lajeng sanggeus ogé dipasang, mangga dihubungkeun sareng a 3 ka catu daya 24v, Nalika kakuatan dina tabung ogé bakal ngalembereh tur nyiptakeun liang leutik pikeun nyemprot gas kaluar.

    Dimensi tube deteksi bisa jadi 18 (19) atawa 30 mm, sareng panjangna tiasa 0.5 méter, 1 méter, 1.5 méter, 2 méter, paling 8 méter; kualitas gas keusikan di jerona kaasup: 125 gram, 250 gram, 500 gram, 750 gram, 1000 gram, 1500 gram jsb; kualitas gas béda pikeun nutupan volume panyalindungan béda.

    Hal ieu loba dipaké dina loba spasi dipager leutik, BLAZECUT kasohor kusabab ieu, tapi urang ogé henteu goréng, di handap aya sababaraha parameter tube deteksi seuneu-kurang silinder kami:

    • Ngaran Kimia: Heptafluoropropane atanapi perfluorohexanone tabung deteksi seuneu.
    • Agén suprési: HFC-227ea atanapi NOVEC 1230.
    • Diaméter luar tabung: 18 (19)mm atawa 30 (31) mm.
    • Panjang pipah: rentang ti 0.5 m ka 8 m adjustable.
    • Modeu aktivasina: termal atawa listrik.
    • Bahan pipah: plastik tina poliamida.
    • waktos discharging: kirang ti 60 detik.
    • Jumlah agén: rentang ti 125 ka 4 kiloan.
    • Volume pelindung: rentang ti 0.2 ka 8 m3.
    • Suhu lingkungan: -40 nepi ka +90 ℃.
    • Suhu aktivasina: 105± 3 ℃.
    • Radius bending minimum: 160 mm.
    • tekanan gudang normal: 10 ka 15 bar.
    • Tekanan aktivasina: 18± 2 bar.
    • waktos jaminan: 1 ka 2 taun.
    • Jangka waktu hirup: 5 taun.

    FITUR

    Pipa tabung deteksi seuneu ieu gaduh fitur anu sami sareng Minisol aerosol seuneu extinguisher, iwal generator aerosol tanpa tekanan pikeun neundeun, hereby handap urang daptar kaluar fitur tina sistem suprési seuneu tube:

    • Pasang dina rohangan anu ditutupan, atawa spasi semi enclosed.
    • Gampang dipasang sareng operasi mandiri lengkep tanpa catu daya, euweuh latihan husus diperlukeun.
    • Otomatis pikeun ngadeteksi seuneu sareng mareuman seuneu.
    • Leutik dina ukuran sarta hemat spasi, komo deui, éta beurat hampang.
    • Kacida éféktif jeung gancang pikeun ngurangan seuneu dina tahap awal na.
    • versatility kuat, lumaku pikeun sakabéh jenis kandaraan jeung jeung cabinets listrik.
    • tank gudang agén teu diperlukeun.
    • Pangropéa gratis sareng henteu ngagaduhan biaya operasi.
    • Éta tiasa milih pikeun nyetél saklar tekanan atanapi unit sinyal sanés pikeun ngalegaan fungsi.
    • Leupaskeun gas efisien sarta bersih tanpa résidu.
    • Teu perlu nyimpen tekanan dina pipa, sarta tekanan naek otomatis kalawan naékna suhu.
    • Panginderaan suhu dimimitian sacara otomatis tanpa campur tangan manual.
    • Tekanan gauge monitor parobahan tekanan.
    • hirup jasa panjang pikeun 5-10 taun gumantung kana lingkungan instalasi.
    • Agén dileupaskeun moal ngaruksak bagian dina kompartemen mesin, kabinét distribusi kakuatan sareng awak manusa.
    • Éta tiasa dianggo kalayan suhu rendah, minimum -40 ℃.
    • Suhu awalna nyaéta 110 ± 10 ℃.

    APLIKASI

    Biasana dipasang dina kabinet listrik, panél kontrol, jeung rupa-rupa kandaraan dina kompartemen mesin maranéhanana, saterusna, eta oge bisa ngahontal handap widang:

    • mesin ATM.
    • mesin CNC.
    • Pamotongan laser.
    • Dapur.
    • Kotak sambungan kabel.
    • Generators kakuatan.
    • Kotak méteran.
    • Parabot lift lift.
    • Ganti kabinet.
    • Parabot panyimpen énergi.

    PERKARA PERLU PERHATOSAN

    • Mangga baca tur ngarti manual instruksi taliti saméméh nempatkeun parabot kana pamakéan.
    • Ulah ngarobah atawa ngabongkar produk ieu di will, sabab bisa ngabalukarkeun karuksakan serius kana produk.
    • Teknisi kedah ngagem alat pelindung nalika instalasi sareng pangropéa.
    • Ulah sambungkeun produk ieu ka alat sejen di will, sabab bisa jadi sauyunan.
    • Ngan teknisi atanapi jalma anu terang pamasangan anu diidinan masang produk anu dirobih pikeun nyegah operasi anu salah.
    • Taya gangguan mékanis diwenangkeun, salila angkutan na, neundeun jeung prosés instalasi.
    • Ulah unscrew gauge tekanan jeung asesoris ningkatna séjén iraha wae jeung di mana waé.
    • Nalika tekanan luhur pipa bakal peupeus, ulah ngadeukeutan pikeun nyegah tatu teu kahaja.
    • Alat pareum seuneu ieu ngan ukur tiasa mareuman seuneu rohangan leutik. Upami anjeun hoyong mareuman seuneu rohangan anu ageung, mangga mertimbangkeun sistem extinguishing seuneu séjén, sapertos sistem pareum seuneu heptafluoropropane.

    Punten konsultasi ka tanaga layanan palanggan atanapi teknisi kami pikeun pancegahan anu teu jelas, Tim Seuneu Sadar bakal ngalayanan anjeun kalayan sepenuh hati.

    selang seuneu ieu utamana dipaké dina dua widang handap:

    1. Kabinet listrik.

    Industri listrik mangrupikeun industri penting anu mangaruhan ékonomi nasional sareng mata pencaharian masarakat. sakali catu daya sareng sistem distribusi gagal atanapi ruksak, eta bakal ngabalukarkeun karugian badag pikeun masarakat. Ku kituna, perlu ngajaga alat-alat listrik. salah sahiji resiko kaamanan utama pakakas listrik nyaéta durukan spontan.

    Kabinet listrik dina operasi jangka panjang. Lamun overload, overheating, sirkuit pondok jeung fenomena séjén lumangsung, Gampang néwak seuneu. Hésé pisan pikeun mareuman seuneu sacara manual dina kabinet listrik, juragan mindeng ukur bisa nempo seuneu jeung Hhh. Dina waktos ayeuna, lamun kabinét listrik geus dilengkepan alat panyalindungan otomatis ngalawan durukan spontan, leungitna ékonomi nu boga bakal greatly ngurangan lamun dipareuman gancang.

    2. Kendaraan Mobil.

    Mesin mangrupikeun bagian anu paling penting dina mobil. sakali mesin gagal atawa ruksak, eta bakal ngabalukarkeun karugian badag ka nu boga. Ku kituna, perlu ngajaga mesin. salah sahiji resiko kaamanan utama mesin nyaeta durukan spontan.

    Kompartemen mesin salawasna dina suhu luhur. Bisi kabocoran suluh, sepuh sarta sirkuit pondok tina kawat, Gampang néwak seuneu. Hésé pisan pikeun mareuman seuneu dina kompartemen mesin sacara manual, Dina waktos ayeuna, lamun dilengkepan alat panyalindungan otomatis ngalawan durukan spontan, leungitna ékonomi nu boga kandaraan mobil bakal greatly ngurangan lamun dipareuman gancang.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    2 + 3 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com