Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi »Titik Panggero Manual Darurat Konvensional Cina AW-D135C
  • Manual Darurat Konvensional Cina Telepon Titik AW-D135C

    Cina Konvénsional Manual Call Point AW-D135C mangrupa kaca putus darurat, nalika jalma-jalma di tempat éta mendakan seuneu, lajeng anjeunna tiasa mencet handap tombol beureum dina titik panggero manual, pikeun ngingetkeun jalma aya seuneu.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    AW-135C mangrupakeun titik panggero manual darurat non-addressable, disebut oge “kaca putus darurat“, nu dirancang pikeun dipaké kalawan sistem kontrol dua-kawat calakan, lamun dipencet handap dina kaayaan yén seuneu sacara manual dikonfirmasi, sinyal alarem bakal dikirim ka panel kontrol seuneu.

    Nalika titik panggero manual jalan normal, indikator beureum dina eta bakal ngacieupan, lamun aya alarm seuneu, bakal tetep hurung.

    Di handap ieu lambar data dasar AW-135C:

    • Diménsi: 99*92*66 mm (kalawan panutup).
    • tegangan utama: 24 atawa 12 VDC.
    • Warna: Beureum atawa Konéng.
    • Bahan panutup: palastik ABC.
    • Gawé ayeuna: Status pangimeutan kirang ti 20 uA; Status alarem kirang ti 15 mA.
    • Status kabel: Sistem dua bus nonpolar (zone + jeung zone -).
    • Métode coding: Bisa ngawujudkeun coding online kalayan bantuan coder a, sarta tanpa kabutuhan disassembling beus; Kodeu alamat 1 ka 324 sadia pikeun pilihan.
    • Modeu ngamimitian: Sacara manual pencét lambar pencét.
    • Jack telepon: Jack telepon seuneu dua-kawat (Nyarios: éta dilengkepan standar 6.3 konektor audio single-lagu).
    • Kelas panyalindungan: IP30.
    • Widang aplikasi: pamakéan indoor.
    • Indikator: Indikator alarm beureum hurung di unggal 1 detik nalika dina kaayaan normal; pencét tombol manual hurung gawé.
    • Suhu lingkungan: -10 nepi ka +50 ℃.
    • Kalembaban: ti 5% ka 95% RH, non-condensing.
    • panel cocog: AW-GEC2169, AW-CFP2166 sarta panel kontrol seuneu gas lianna.
    • beurat produk: ngeunaan 100 gram.

    FITUR

    Naon fitur na? mangga tingali di handap urang daptar kaluar:

    • Numutkeun sarat aman, kami nganggo bahan tahan seuneu pikeun ngadamelna.
    • Boga indikator LED.
    • Pamasangan permukaan.
    • Panel sandblast kalayan gaya elegan.
    • Warna anu béda pikeun aplikasi anu béda.
    • konci basajan pikeun ngareset elemen operasi (kalawan henteu kaca pecah).
    • Tes fungsional sareng unggal aktivasina.
    • Minuhan sarat internasional EN54.

    APLIKASI

    Aplikasina ampir sami sareng komponén sistem alarm seuneu anu sanés, utamana dipaké pikeun:

    • Gudang.
    • Supermarkét.
    • Ruang komputer.
    • Ruang ngolah data.
    • hotél.
    • Gedong luhur.
    • Bengkel pabrik.

    PERHATOSAN

    • Perhatian 1: Jalankeun produk ieu saluyu sareng manual pamasangan.
    • Perhatian 2: Entong ngabongkar alat ieu dina kaayaan naon waé.
    • Perhatian 3: Ngalakukeun tugas wiring sakumaha parentah, lamun teu yakin kumaha ngalakukeun wiring lajeng menta hiji teknisi terampil pikeun pitulung.
    • Perhatian 4: Ieu mangrupikeun bagian tina sistem alarm seuneu, mun anjeun ogé kudu masang sistem suprési seuneu otomatis, mangga pastikeun pareum, bisi ngabalukarkeun sagala kacilakaan tina sistem suprési seuneu.

    PAKET JEUNG TRANSPORTASI

    kahiji, ngeunaan pakét:

    • Masing-masing nganggo kantong PP teras dibungkus kana kotak warna, unggal 100 potongan dibungkus dina kotak karton coklat.
    • Gantelkeun labél rapuh kana bungkusan.

    Bréh, ngeunaan transportasi.

    • Salila angkutan, tetep garing sareng ventilasi.
    • Nanganan kalayan ati-ati!

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    1 + 4 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com