Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Énergi Panyimpenan Seuneu Extinguishers » Circular Wangun Aerosol leutik extinguisher seuneu pikeun Hybrid Solar Inverter
  • Circular Wangun Aerosol leutik extinguisher seuneu pikeun Hybrid Solar Inverter

    20 gram solar inverter aerosol fire extinguisher bisa pageuh dipasang dina kabinet, bisi kahuruan, eta bisa ngadeteksi seuneu dina waktu anu pohara pondok tur gancang extinguish aranjeunna.

    Kalawan ngembangkeun industri énergi anyar, aya beuki loba inverters surya. Pikeun panyalindungan seuneu tina inverters surya, urang kudu make aerosol fire extinguishers leutik urang.

    • Katerangan
    • Fitur Utama
    • Lingkup Aplikasi
    • rinci sejen tur precautions

    Inverter ogé katelah régulator kakuatan atanapi régulator kakuatan, mangrupa bagian penting tina sistem photovoltaic, Fungsi utama hiji photovoltaic atawa inverter surya nyaéta ngarobah arus langsung anu dihasilkeun ku panel surya jadi arus bolak-balik pikeun pamakéan rumah tangga. Sadaya listrik anu dihasilkeun ku panel surya kedah diolah ku inverter sateuacan tiasa kaluaran ka dunya luar..

    Hybrid solar inverter loba dilarapkeun dina industri renewable jeung industri énergi anyar, Kalawan inverters photovoltaic, Batré DC tiasa dianggo pikeun nyayogikeun kakuatan AC ka alat-alat listrik.

    Sanajan kitu, alatan kanyataan yén inverters photovoltaic oge parabot listrik, seuneu tunggal dina inverter bisa ngabalukarkeun karuksakan dahsyat. dina kaayaan ieu, urang kudu masang sistem extinguishing seuneu dina inverter kahiji, sangkan dina kajadian kahuruan, eta bisa dipareuman dina tahap awal na.

    Jenis naon tina extinguisher seuneu bisa dipasang dina kotak inverter? Jawabanna nyaéta pamadam seuneu aerosol khusus inverter, nu bisa dipaké geuwat sarta pohara merenah pikeun beroperasi; Hayu urang daptar parameter na di handap:

    • Ngaran produk: Pamadam seuneu aerosol inverter surya.
    • Model jeung Item: QRR0.02G/S/SA.
    • Wangun jeung Penampilan: bentukna leutik tur sirkular.
    • Ukuran atanapi ukuran: φ60*H 25.5 mm.
    • Aerosol ngabentuk agén kualitas: 20+2 gram.
    • Désainer dénsitas: langkung ti 60 gram per méter kubik.
    • Wewengkon panutup: paling 0.3 méter kubik.
    • Suhu kabel termal: 175℃ sakumaha biasa, sareng 300 ℃ salaku desain khusus.
    • Ngaleupaskeun waktos: kirang ti 4 detik.
    • Aktipkeun ayeuna: langkung ti 690 mA handapeun arus langsung.
    • Arus kaamanan: kirang ti 150 mA handapeun arus langsung.
    • waktos aktivasina listrik: 1 detik.
    • Suhu lingkungan: -50 ka +95 ℃.
    • Saumur hirup: 10 Mangtaun-taun.
    • Kasaluyuan: Cocog sareng sistem alarm.
    • Kasaluyuan éléktromagnétik: alus teuing.
    • Tingkat panyalindungan produk: IP65 waterproof sareng lebu-buktina.
    • Kapasitas séjén: 8 gram, 10 gram, 12 gram, 30 gram, 40 gram, 50 gram jeung 60 gram negotiable.

    Pikeun kapasitas gedé generator aerosol, mangga tingal aerosol kimiawi sistem suprési seuneu

    Naha produkna saé atanapi henteu tiasa ditingali tina fungsi sareng fiturna, Janten kumaha upami aerosol inverter? Hayu urang nyieun daptar di handap:

    • Bentuk buleud kalayan ukuran leutik, Bisa squeeze kana sagala spasi leutik.
    • Aya napel 3M di handap. Kantun cimata pilem pelindung tina napel jeung lengket eta dina inverter pikeun ngalengkepan karya instalasi. Pamasanganna saderhana pisan!
    • Aya dua liang instalasi leutik di sisi kénca jeung katuhu produk, jadi Anjeun oge bisa milih masang eta kalawan screws sorangan.
    • Sababaraha metode ngamimitian pikeun anjeun milih, boh ngamimitian listrik atanapi aktivasina termal.
    • Agén pareum seuneu beresih sareng moal ngabahayakeun komponén éléktronik atanapi alat presisi, janten teu kedah hariwang yén nyemprot na bakal mangaruhan kinerja inverter.
    • Pemadam seuneu henteu mawa tekanan nanaon, anjeun bisa mindahkeun jeung nanganan eta kalawan bébas, jeung anjeun ogé tiasa beroperasi sarta ngagunakeun éta nurutkeun parentah kalawan kapercayaan.
    • Produkna ngagaduhan nozzle di sisi, nu bisa gancang menyemprot bahan kimia, kalayan jarak nyemprot anu panjang sareng kamampuan nyemprot anu kuat, sarta bisa mareuman seuneu dina waktu anu singget.
    • Produk henteu ngan otomatis, tapi ogé tiasa sacara manual dimimitian. Éta ogé tiasa dimimitian babarengan sareng produk sanés sareng tiasa dipasangkeun sareng sistem alarem.
    • Alatan karakteristik agén aerosol, hirup jasa maranéhanana bisa ngahontal nepi ka 10 taun.

    Dibandingkeun jeung 8g, 10g, jeung 12g aerosol, 20g boga wewengkon cakupan extinguishing seuneu hadé, Bisa mareuman seuneu angkasa kira-kira 0.3 méter kubik, Ku kituna, Ieu pisan cocog pikeun instalasi on inverters photovoltaic.

    Hayu urang daptar wewengkon aplikasi utama na di handap:

    • Panel panonpoe.
    • Inverter surya.
    • Kabinet listrik kakuatan angin sareng panel kontrol.
    • Pindah-gear.
    • pak batré litium.
    • Kotak méteran.
    • Kabinét ngaleupaskeun kakuatan.
    • kabinét pangiriman Express.
    • Pasokan listrik anu teu tiasa diganggu.
    • Kandaraan listrik, ngawengku: E-sapédah, E-motor jeung E-bycycle.
    • Kabinet bursa kakuatan.
    • mobil, beus jeung mesin treuk.
    • Motor kulkas.
    • kotak host komputer.
    • Stasion muatan listrik.
    • Stasion listrik panyimpen énergi éléktrokimia.

    Pamasangan alat pemadam seuneu ngagaduhan pancegahan ieu:

    • Punten pareumkeun catu daya inverter nalika pamasangan pikeun nyegah tatu pribadi.
    • Dipasang dina posisi kabuka dina inverter nu.
    • Baca manual pamaké saméméh instalasi pikeun netelakeun kumaha carana install.
    • Ngartos jelas kumaha ngalakukeun wiring sareng kumaha debug sistem, Lamun teu ngarti nanaon, anjeun kedah konsultasi ka tanaga téknis anu relevan.
    • Upami anjeun kedah ngalaksanakeun uji nyemprot agén pemadam seuneu, inget tetep jauh ti jarak leuwih ti 3 méter nalika nyemprot.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    5 + 5 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com