Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Komputer Room Server raka Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu

Komputer Room Server rak Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu

Lantai nangtung aerosol sistem pencegahan seuneu dumasar-kimiawi mangrupakeun solusi idéal pikeun sagala spasi dipager kalawan legana 30 ka 2000 méter kubik, salaku conto, lamun kamar komputer atawa kamar rak sever aya dina ukuran 10*8*4 méter, lajeng sababaraha sét alat ieu bakal tiasa install dina sudut kamar salaku solusi suprési seuneu.

Bisi spasi handap 30 méter kubik, lajeng runtuyan sejen tina MINISOL aerosol bakal jadi solusi pangalusna; bisi spasi handap 1 méter kubik, lajeng kami nyarankeun teh Litium-ion Batre gaya Aerosol.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

INFORMASI DASAR

Aya sistem pencegahan seuneu aerosol anu siga AC, eta bisa nangtung di lantai jeung teu merlukeun instalasi nanaon.

Ieu malah alternatif halon na HFC-227ea alternatif dina sababaraha widang husus, kayaning kamar komputer leutik, rak server, kamar telekomunikasi, jeung spasi dipager lianna.

Lantai nangtung aerosol mangrupikeun produk anu ramah lingkungan sareng téknologi canggih, Éta mangrupikeun Aerosol Tipe S Generasi Katilu panganyarna.

Téknologi aerosol asalna tina téknologi rokét Angkatan Darat Rusia, lajeng sababaraha pausahaan tinggi-tech Rusia ngahasilkeun sistem aerosol generasi kahiji, Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd mangrupikeun anu munggaran ngimpor téknologi aerosol ti Rusia, sarta ningkat téhnologi maranéhna pikeun ngabentuk Cina Unik aerosol-Strontium Nitrat Based kami, anu langkung ramah lingkungan sareng ramah manusa tibatan Aerosol Berbasis Kalium Nitrat.

Tipe nangtung di lantai ngan ukur ngamimitian listrik, tapi tiasa tiasa gaduh eupan balik sinyal, handap urang bakal ngajelaskeun fitur sarta data na.

SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

Di handap ieu, urang daptar parameter teknis utama urang:

  • Jenis produk: Lantai Nangtung atanapi Tipe Ground.
  • Pola: AW-QRR5LW/S, AW-QRR7.5LW/S, AW-QRR8LW/S, AW-QRR10LW/S.
  • Gaya Aktipkeun: Mimitian listrik.
  • Jilid Panutup: Ti 35 m3 nuju 71 m3.
  • waktos discharging: kirang ti 120 detik.
  • Ukuran: Tempo éta MANUAL INSTALASI.
  • Suhu Ambient: ti -20 ℃ nepi ka + 55 ℃.
  • Kalembaban rélatif: ≤98%.
  • Éfisiensi Extinguishing Sabenerna: 130-150 gram per méter kubik.
  • Suhu Surface Silinder: kirang ti 100 ℃.
  • Warna Silinder: pérak bodas jeung / atawa beureum.
  • Suhu Spout: kirang ti 180 ℃ (5jarak mm ti spout.)
  • Eupan Balik Sinyal Style: Biasa Buka.
  • Dipeunteun Mimitian Ayeuna: 1 ka 1.2 A.
  • Mimitian Tegangan: Arus Langsung: 3 ka 24 volt; Arus bolak-balik: 3 ka 240 volt.
  • Jangka waktu hirup: 7 ka 10 taun.
  • Seuneu Suprési Tipe: A, B, C, E.
  • Modeu Pamasangan: Bracket kalawan screws; sarta Magnét kalawan lem 3M.
  • Parabot Pangrojong: Seuneu Alarm Systems.

Ieu utamana lumaku dina eta spasi enclosed mana volume rentang ti 30 ka 2000 méter kubik, salaku conto: kamar komputer, kamar generator kakuatan, jeung spasi lianna.

FITUR

Hiji teknisi heubeul di bengkel urang dirancang gaya ieu alat aerosol, nu sarupa jeung hiji AC mesin éksternal, Desainna diideuan ku AC, sarta urang sadaya admire anjeunna.

Pikeun balik deui ka titik, fitur ieu di handap:

  • Eta kudu dipasang dina spasi dipager, teu di wewengkon kabuka.
  • Eta kudu dipake dina spasi mimitian ti 30 ka 2000 méter kubik, sareng langkung ti 2000m3 anjeun langkung saé ngagunakeun sistem panyalindungan seuneu FM200.
  • Ieu mangrupakeun produk bersih, entong hariwang yén éta bakal ngarusak mesin sareng alat anjeun.
  • Teu nyéépkeun résidu saatos nyemprot sareng henteu ngabutuhkeun anjeun nyapu kamar.
  • Cai mibanda téhnologi cooling husus, janten nalika ngaleupaskeun hawa outlet aerosol henteu panas pisan.
  • Ieu sistem non-piping, sarta ulah salempang ngeunaan masalah leakage.
  • Kahirupan manjang 7 ka 10 taun, sarta salila waktu layanan na, jalma teu perlu ngalakukeun sagala pangropéa dina eta.
  • Lulus tes seuneu sareng tes pamariksaan ti lembaga panalungtikan resmi Cina, sareng kéngingkeun sertipikat CE pikeun persetujuan.
  • Henteu ngabutuhkeun anjeun masang éta nganggo alat naon waé, ngan nempatkeun eta di lantai di kamar.

APLIKASI

  • Gedong Luhur.
  • Kamar Distribusi Daya.
  • Ruang Perpustakaan.
  • Ruang Arsip.
  • Ruang Rujukan.
  • Ruang Panyimpenan.
  • Ruang Télékomunikasi.
  • Ruang Komputer.
  • Stasion Komunikasi.
  • Stasion karéta api.
  • Distribusi Ark.
  • Ngolah Data.
  • Kadali jauh.
  • Lokomotif karéta.
  • Tinggi Mobile Equipment Mesin Room.
  • Sinyal Station Room.
  • Ruang Base Data.

APLIKASI DIWATES

Alat ieu teu tiasa dianggo dina widang di handap ieu:

  • Zat kimia nu bisa dioksidasi gancang tanpa hawa.
  • Metal aktip.
  • Zat durukan spontan.
  • Hidroksida logam.
  • Oksida Kuat.

PERHATIAN pikeun INSTALASI PRODUK

  • Pagawean instalasi kedah dilakukeun ku jalma profésional atanapi teknisi terampil.
  • Alatna langkung saé dipasang caket témbok.
  • alat nu teu kudu dipasang deukeut angin, liang hawa, panto, jandela, atawa outlet lawang séjén.
  • Entong dipasang di tempat anu gampang hujan sareng cai.
  • Ulah dipasang di deukeut sumber seuneu.
  • Ulah dipasang dina kaluar évakuasi.
  • Entong dipasang di tempat anu gampang ngajempolan, dipangaruhan, jeung korosi.
  • Alat ventilasi mékanis kedah dipasang di galeri pipa bawah tanah atanapi tempat tanpa jandéla.
  • Kawat aktivasina alat langkung saé ngagunakeun kawat pasangan twisted atanapi kawat terlindung logam dual-core sareng ukuran kawatna 1.5 mm2.

PERHATOSAN pikeun pamakéan

Mangga baca manual instruksi urang taliti saméméh instalasi.

  • Pakasaban instalasi sareng komisi sistem kedah dilakukeun ku tanaga terampil.
  • Saatos instalasi, ulah gampang mindahkeun alat.
  • Bisi kahuruan, tanaga di situs kedah langsung angkat, sareng sateuacan angkat mangga tutup panto sareng jandela sabisa-bisa.
  • Harepan umur alat ieu nyaéta 7 taun biasana, sanggeus umur jasa, mangga mertimbangkeun ngaganti eta ku nu anyar.
  • Sanggeus dileupaskeun, ulah noél silinder, sabab panas teuing, sanggeus cooling handap mangga make sarung pikeun mindahkeun éta.
  • Bisi aya kacilakaan, punten ulah ngabongkar alat tanpa idin ti produsén atawa agén otorisasi.
  • Kakuatan sayaga tina sistem alarm seuneu dilarang ngecas terus pikeun 24 jam, jeung kakuatan sayaga kudu diganti unggal 4 taun.
  • Inspektur kedah mariksa sistem alarm seuneu taunan sareng nyimpen catetan tapi henteu kedah mariksa alat ieu taunan.
  • Saméméh dipaké, installer kudu mastikeun yén kakuatan pareum, bisi wae alat diaktipkeun ku kasalahan.

Angkutan jeung neundeun

  • Nanganan kalayan ati-ati salami transportasina.
  • Nyimpen alat dina gudang ventilated tur garing.

LAYANAN AFTER-SALE

  • Waktos jaminan: 1 ka 2 taun dumasar kana tanggal manufaktur.
  • Sakur patarosan teknisi atanapi mamang mangga ngarasa Luncat naroskeun ka kami.
  • Sanggeus diobral, urang tiasa ngajarkeun anjeun kumaha carana install sarta kumaha carana ngalakukeun sistem debugging.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
0 + 9 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com