Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Komputer Room Server raka Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu

Komputer Room Server rak Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu

Lantai nangtung aerosol sistem pencegahan seuneu dumasar kimia nyaéta solusi idéal pikeun sagala spasi dipager kalawan aréa 30 ka 2000 méter kubik, salaku conto, lamun kamar komputer atawa kamar rak sever aya dina ukuran 10*8*4 méter, lajeng sababaraha sét alat ieu bakal tiasa install dina sudut kamar salaku solusi suprési seuneu.

Bisi spasi handap 30 méter kubik, lajeng runtuyan sejen tina MINISOL aerosol bakal jadi solusi pangalusna; bisi spasi handap 1 méter kubik, lajeng kami nyarankeun teh Litium-ion Batre gaya Aerosol.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

INFORMASI DASAR

Aya sistem pencegahan seuneu aerosol anu katingalina sapertos AC, eta bisa nangtung di lantai jeung teu merlukeun instalasi nanaon.

Ieu malah alternatif halon jeung alternatif HFC-227ea dina sababaraha widang husus, sapertos: kamar komputer leutik, rak server, kamar telekomunikasi jeung lianna.

Lantai nangtung aerosol mangrupikeun produk anu ramah lingkungan sareng téknologi canggih, Éta mangrupikeun Aerosol Tipe S Generasi Katilu panganyarna.

Téknologi aerosol asalna tina téknologi rokét Angkatan Darat Rusia, Teras sababaraha perusahaan téknologi tinggi Rusia ngahasilkeun sistem aerosol generasi kahiji, kami Jiangxi Aware Fire Technology Co., Ltd mangrupikeun impor munggaran téknologi aerosol ti Rusia, sarta ningkat téhnologi maranéhna pikeun ngabentuk Cina Unik aerosol-Strontium Nitrat Based kami, anu langkung ramah lingkungan sareng ramah manusa tibatan Aerosol Berbasis Kalium Nitrat.

Tipe nangtung di lantai ngan ukur ngamimitian listrik, tapi tiasa tiasa gaduh eupan balik sinyal, handap urang bakal ngajelaskeun fitur sarta data na.

SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

Di handap ieu kami daptar parameter téknis utama:

  • Jenis produk: Lantai Nangtung atanapi Tipe Ground.
  • Pola: AW-QRR5LW/S, AW-QRR7.5LW/S, AW-QRR8LW/S, AW-QRR10LW/S.
  • Gaya Aktipkeun: Mimitian listrik.
  • Jilid Panutup: Ti 35 m3 nuju 71 m3.
  • waktos discharging: kirang ti 120 detik.
  • Ukuran: Tempo éta MANUAL INSTALASI.
  • Suhu Ambient: ti -20 ℃ nepi ka + 55 ℃.
  • Kalembaban rélatif: ≤98%.
  • Éfisiensi Extinguishing Sabenerna: 130-150 gram per méter kubik.
  • Suhu Surface Silinder: kirang ti 100 ℃.
  • Warna Silinder: pérak bodas jeung / atawa beureum.
  • Suhu Spout: kirang ti 180 ℃ (5jarak mm ti spout.)
  • Eupan Balik Sinyal Style: Biasa Buka.
  • Dipeunteun Mimitian Ayeuna: 1 ka 1.2 A.
  • Mimitian Tegangan: Arus Langsung: 3 ka 24 volt; Arus bolak-balik: 3 ka 240 volt.
  • Jangka waktu hirup: 7 ka 10 taun.
  • Seuneu Suprési Tipe: A, B, C, E.
  • Modeu Pamasangan: Bracket kalawan screws; sarta Magnét kalawan lem 3M.
  • Parabot Pangrojong: Seuneu Alarm Systems.

Ieu utamana lumaku dina eta spasi enclosed mana polumeu téh rentang ti 30 ka 2000 méter kubik, salaku conto: kamar komputer, kamar generator kakuatan sarta spasi séjén.

FITUR

Hiji teknisi heubeul di bengkel urang design kaluar gaya ieu alat aerosol, nu sarupa kawas mesin éksternal AC, Desainna diideuan ku AC, urang sadaya admire anjeunna.

Balik deui ka titik, fitur saperti kieu:

  • Ieu kudu dipasang dina spasi dipager, henteu di daérah terbuka.
  • Sakuduna dipaké dina eta rentang spasi tina 30 ka 2000 méter kubik, sareng langkung ti 2000m3 anjeun langkung saé ngagunakeun sistem panyalindungan seuneu FM200.
  • Éta produk bersih, entong hariwang yén éta bakal ngarusak mesin sareng alat anjeun.
  • Teu ninggalkeun résidu sanggeus nyemprot, teu merlukeun anjeun sasapu kamar.
  • Éta kalayan téknologi cooling khusus, janten nalika ngaleupaskeun hawa outlet aerosol henteu panas pisan.
  • Ieu sistem non-piping, sarta ulah salempang ngeunaan masalah leakage.
  • Rentang hirup leuwih 7 ka 10 taun, sarta salila waktu layanan na, jalma teu perlu ngalakukeun sagala pangropéa dina eta.
  • Lulus tes seuneu sareng tes pamariksaan ti lembaga panalungtikan resmi Cina, sareng kéngingkeun sertipikat CE pikeun persetujuan.
  • Henteu ngabutuhkeun anjeun masang éta nganggo alat naon waé, ngan nempatkeun eta di lantai di kamar.

APLIKASI

  • Gedong Luhur.
  • Kamar Distribusi Daya.
  • Ruang Perpustakaan.
  • Ruang Arsip.
  • Ruang Rujukan.
  • Ruang Panyimpenan.
  • Ruang Télékomunikasi.
  • Ruang Komputer.
  • Stasion Komunikasi.
  • Stasion karéta api.
  • Distribusi Ark.
  • Ngolah Data.
  • Kadali jauh.
  • Lokomotif karéta.
  • Tinggi Mobile Equipment Mesin Room.
  • Sinyal Station Room.
  • Ruang Base Data.

APLIKASI DIWATES

Alat ieu teu tiasa dianggo dina widang di handap ieu:

  • Zat kimia anu tiasa dioksidasi gancang tanpa hawa.
  • Metal aktip.
  • Zat durukan spontan.
  • Hidroksida logam.
  • Oksida Kuat.

PERHATIAN pikeun INSTALASI PRODUK

  • Pagawean instalasi kedah dilakukeun ku jalma profésional atanapi teknisi terampil.
  • alat nu hadé dipasang deukeut témbok.
  • Alat henteu kedah dipasang caket angin, curhat, panto, jandela jeung outlet muka séjén.
  • Entong dipasang di tempat anu gampang hujan sareng cai.
  • Ulah masang eta deukeut sumber seuneu seuneu.
  • Ulah dipasang dina kaluar évakuasi.
  • Entong dipasang di tempat anu gampang ngajempolan, impacted jeung korosi.
  • Alat ventilasi mékanis kedah dipasang di galeri pipa bawah tanah atanapi tempat tanpa jandéla.
  • Kawat aktivasina alat langkung saé nganggo kawat pasangan twisted, atanapi nganggo kawat tameng logam dual-core sareng ukuran kawat langkung saé 1.5 mm2.

PERHATOSAN pikeun pamakéan

Mangga baca manual instruksi urang taliti saméméh instalasi.

  • Pakasaban instalasi sareng komisi sistem kedah dilakukeun ku tanaga terampil.
  • Saatos instalasi, ulah gampang mindahkeun alat.
  • Bisi kahuruan, tanaga di situs kedah langsung angkat, sareng sateuacan angkat mangga tutup panto sareng jandela sabisa-bisa.
  • Harepan umur alat ieu nyaéta 7 taun biasana, sanggeus waktu hirup jasa, punten mertimbangkeun ngaganti eta ku nu anyar.
  • Sanggeus dileupaskeun, ulah noél silinder, sabab panas teuing, sanggeus tiis handap mangga make sarung pikeun mindahkeun éta.
  • Bisi aya kacilakaan, punten ulah ngabongkar alat tanpa idin ti produsén atawa agén otorisasi.
  • Kakuatan sayaga tina sistem alarm seuneu dilarang ngecas terus pikeun 24 jam, jeung kakuatan sayaga kudu diganti unggal 4 taun.
  • Inspektur kedah mariksa sistem alarm seuneu taunan sareng ngarékam, tapi teu kedah mariksa alat ieu taunan.
  • Saméméh dipaké, installer kudu mastikeun yén kakuatan pareum, bisi aya alat nu diaktipkeun ku kasalahan.

Angkutan jeung neundeun

  • Nanganan kalayan ati-ati salami transportasina.
  • Nyimpen alat dina gudang ventilated tur garing.

LAYANAN SALES

  • Waktos jaminan: 1 ka 2 taun dumasar kana tanggal manufaktur.
  • Sakur patarosan teknisi sareng mamang mangga ngarasa Luncat ka patarosan ti kami.
  • Saatos diobral kami tiasa ngajarkeun anjeun kumaha masang sareng kumaha ngalakukeun debugging sistem.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
1 + 3 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com