Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog » Condensed Aerosol Fire Prevention System for Narrow Enclosed Space

Condensed Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu pikeun Spasi Enclosed sempit

May 21, 2022

Sistim suprési seuneu gas kasohor kinerja extinguishing na sampurna, eta bisa ngurangan merata ka unggal sudut wewengkon ditangtayungan, IG541, Karbon dioksida, FM200 nyaéta sistem gas, Sistem aerosol ogé kagolong kana suprési gas sabab kinerjana sami sareng sistem FM200, sarta bisa total banjir wewengkon ditangtayungan merata dina spasi enclosed.

Saterasna, aerosol gaduh kaunggulan unik ti sistem gas kondisional CO2, IG541 sareng FM200, sabab bisa ngahontal sagala spasi dipager sempit keur panyalindungan seuneu, sarta gawéna tanpa tekanan nanaon.

Janten saprak taun 1990-an aerosol janten langkung populer, nepi ka ayeuna eta loba dipaké dina loba industri di sakuliah dunya.

Sakumaha urang terang, kamar generator, kamar kakuatan, kamar switch-gear, gardu induk sareng musium sadayana mangrupikeun rohangan anu ageung, nu utamana kudu ngarancang jeung masang sistem suprési seuneu cai, busa, karbon dioksida, FM200, IG541 atanapi halimun cai; Tapi sababaraha spasi enclosed sempit pasti butuh urang Sistim pencegahan seuneu aerosol condensed, sapertos: mesin kandaraan, kabinét listrik, panel kontrol, pak batré litium-ion, wadah neundeun énergi, torowongan kabel bawah tanah, mesin ATM, mesin CNC, turbin angin.

AEROSOL Pikeun kompartemen mesin kandaraan

Kompartemen mesin kendaraan mangrupikeun tempat anu penting dimana seueur bagian dipasang di dinya, kaasup mesin kandaraan.

Mesin treuk, mesin beus, mobil jeung mesin balap-mobil, mesin mesin tugas beurat, mesin mesin pertanian, mesin kandaraan on-road jeung off-road sadayana milik hiji spasi enclosed sempit atawa semi-enclosed, loba extinguishers seuneu tradisional teu bisa nerapkeun dina widang ieu, tapi aerosol tiasa ngabantosan, kami gaduh pangalaman anu beunghar pikeun masang éta sababaraha jinis kendaraan sareng alat transportasi, mangga tingali di handap poto instalasi nyata:

AEROSOL Pikeun kabinét listrik jeung panel kontrol

kabinét listrik sareng panel kontrol mangrupikeun bagian penting tina alat distribusi listrik, Di jero kabinét listrik atanapi panel kontrol aya seueur komponén éléktronik anu ngatur sadayana catu daya atanapi sistem distribusi, salaku alat aerosol kalayan ukuran leutik sarta agén suprési aerosol bisa ngahontal unggal sudut dina panels kontrol kabinét listrik, jadi éta solusi idéal pikeun panyalindungan seuneu spasi enclosed ieu.

mangga tingal gambar instalasi handap:

AEROSOL Pikeun batré litium-ion

Sanggeus lila operasi, batré litium-ion salawasna meunang beuki panas sarta gampang ka runaway termal, lajeng seuneu lumangsung dina pak batré litium, ayeuna sigana euweuh sistem suprési seuneu tradisional bisa mantuan pikeun ngurangan seuneu dina batré litium-ion, malah sistem tube detecting seuneu ogé teu bisa mantuan.

Dugi sababaraha taun ka pengker urang panalungtikan sarta nyebarkeun kaluar a Litium-ion Aerosol Seuneu Extinguisher, aerosol litium-ion aya dina ukuran mikro sareng tiasa dipasang di jero rohangan sempit bungkus batré litium.

Naon? anjeun henteu nyangka éta leres? mangga tingali di handap poto instalasi nyata:

Aerosol Pikeun wadah neundeun énergi

Taun-taun anyar, kalawan ngembangkeun sains jeung téhnologi, loba énérgi listrik bisa disimpen ku ngagunakeun wadah panyimpen énergi, Perusahaan catu daya sering nyimpen listrik dina alat panyimpen wadah, parabot ieu kami nelepon deui ” Wadahna Panyimpenan énergi”, biasana unggal wadah panyimpen énergi ukuranana 20′ atawa 40′, dina wadahna aya seueur lomari listrik, panel kontrol jeung asesoris kakuatan séjén di dinya.

Sakumaha urang terang 20′ atawa 40′ wadahna nyaeta spasi enclosed sempit, teu bisa install guys badag di dinya kawas sistem FM200, janten idéal pikeun masang sistem aerosol, sakumaha per itungan urang, hiji 20′ wadahna neundeun énergi bakal merlukeun hiji set tina 3000 gram aerosol install jero, sareng 40′ hiji bakal merlukeun hiji set tina 3000 gram aerosol babarengan jeung hiji set tina 2500 gram aérosol, sakumaha per dénsitas aerosol baku dumasar kana 100 gram per méter kubik.

mangga tingali poto instalasi niup pikeun rujukan anjeun:

Aerosol pikeun torowongan kabel underground, TRENCH KABEL

Torowongan kabel jeung lombang kabel sok spasi panjang tapi sempit di lokasi jero taneuh, busa tradisional, kimia garing sarta sistem gas teu bisa ngahontal wewengkon ieu, aerosol bisa mantuan sabab cukup leutik dipasang dina spasi sempit.

Saterasna, lingkungan jero taneuh baseuh pisan, aerosol kami dijieun ku 304 stainless steel sakumaha silinder sarta disegel ku lem 3M, éta buktina lembab, buktina cai sareng buktina lebu, kami ngagaduhan laporan uji IP67 pikeun produk urang, jadi produk urang bisa cicing lila di tempat baseuh.

AEROSOL Pikeun mesin ATM

Mesin ATM sok aya di rohangan leutik sapanjang jalan, unggal bank gaduh mesin ATM di dinya, sakapeung mesin ATM otomatis beroperasi tanpa pagawe, sanggeus 24 jam sapoé beroperasi, éta gampang pikeun meunangkeun runaway termal, jadi masang alat aerosol jero mesin bakal mantuan pisan.

Masing-masing mesin ATM dipasang a 100 gram generator aerosol bakal cukup.

Saterusna duit di jero mesin ATM bakal ditangtayungan ogé sarta ulah kaduruk ku seuneu.

AEROSOL Pikeun mesin CNC

Aya seueur seueur bengkel pabrik di dunya, sarta unggal workshop bakal boga sababaraha atawa ratusan mesin CNC sarta grinding parabot di workshop maranéhna, mesin CNC anu spasi sempit, pikeun panangtayungan seuneu spasi sempit eta leuwih hade migunakeun sistem suprési aerosol mini, duanana gampang dipasang sareng dioperasikeun, jeung hemat spasi.

AEROSOL Pikeun turbin angin

Dina taun-taun ayeuna, industri énergi anyar ngembang alus tur gancang, ngan di Cina aya puluhan rébu ladang angin di dinya, sasuai, sarat panyalindungan seuneu kakuatan angin jadi beuki ketat, jalma dipaké pikeun ngagunakeun Super-rupa ABC garing kimiawi extinguisher seuneu dina turbin angin, tapi sanggeus install deui maranéhna manggihan yén sanggeus discharging kimiawi garing, aya loba warna bodas résidu kimia garing ditinggalkeun aya, jadi sanggeus aerosol diterbitkeun, pausahaan rékayasa turbin angin janten milarian sistem suprési seuneu aerosol salaku solusi kahiji maranéhanana.

Nacelle turbin angin ogé spasi sempit, Sistem aerosol bakal janten solusi anu pangsaéna pikeun éta sareng pilihan kahiji pikeun perusahaan pamasangan rékayasa seuneu.

Aya seueur rohangan sempit atanapi mikro sanés anu peryogi aerosol salaku alat suprési, sapertos: kotak méteran, tiung dapur jsb, kasimpulanana, sagala spasi enclosed atawa semi-enclosed bisa dipareuman ku aerosol Sistim suprési seuneu.

pikeun leuwih rinci mangga klik kami “UNDUH” kolom pikeun ngundeur file pikeun rujukan.

pikeun deeply nyaho ngeunaan produk KONTAK langsung pikeun detil.

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com