Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog »Condensed Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu pikeun spasi Enclosed sempit

Condensed Aerosol Sistim Pencegahan Seuneu pikeun Spasi Enclosed sempit

Méi 21, 2022

Sistim suprési seuneu gas kasohor kinerja extinguishing na sampurna, eta bisa ngurangan merata ka unggal sudut wewengkon ditangtayungan, IG541, Karbon dioksida, FM200 mangrupikeun sistem gas, sarta sistem aerosol ogé milik suprési gas sabab kinerja na sarupa sistem FM200, sarta bisa total banjir wewengkon ditangtayungan merata dina spasi enclosed.

Saterasna, aerosol ngabogaan kaunggulan unik leuwih sistem gas kondisional CO2, IG541, jeung FM200, sabab bisa ngahontal sagala spasi dipager sempit keur panyalindungan seuneu, sarta gawéna tanpa tekanan nanaon.

Ku kituna saprak 1990s aerosol geus jadi beuki populér, tur ayeuna loba dipaké dina loba industri di sakuliah dunya.

Sakumaha urang terang, kamar generator, kamar bubuk, kamar switch-gear, gardu induk, jeung museum sadayana spasi enclosed badag, nu utamana kudu ngarancang jeung masang sistem suprési seuneu cai, busa, karbon dioksida, FM200, IG541 atanapi halimun cai; Tapi sababaraha spasi enclosed sempit pasti butuh urang Sistim pencegahan seuneu aerosol condensed, saperti mesin kandaraan, kabinét listrik, panel kontrol, pak batré litium-ion, wadah neundeun énergi, torowongan kabel bawah tanah, ATM, mesin CNC, turbin angin.

AEROSOL Pikeun kompartemen mesin kandaraan

Kompartemen mesin kendaraan mangrupikeun tempat anu penting dimana seueur bagian dipasang di dinya, kaasup mesin kandaraan.

Mesin treuk, mesin beus, mobil, jeung mesin balap-mobil, mesin mesin beurat-tugas, mesin mesin pertanian, sareng mesin kendaraan on-road sareng off-road sadayana milik rohangan sempit atanapi semi-katutup., sarta loba extinguishers seuneu tradisional teu bisa dilarapkeun dina widang ieu, tapi aerosol tiasa ngabantosan, kami gaduh pangalaman anu beunghar pikeun masang éta seueur jinis kendaraan sareng alat transportasi, mangga tingali di handap poto instalasi nyata:

AEROSOL Pikeun kabinét listrik jeung panel kontrol

Kabinét listrik sareng panel kontrol mangrupikeun bagian penting tina alat distribusi listrik, jero kabinét listrik atawa panel kontrol loba komponén éléktronik ngadalikeun sakabeh suplai kakuatan atawa sistem distribusi, salaku alat aerosol ukuranana leutik sareng agén suprési aerosol tiasa ngahontal unggal sudut dina panél kontrol kabinét listrik, jadi éta solusi idéal pikeun panyalindungan seuneu spasi enclosed ieu.

mangga tingal gambar instalasi di handap ieu:

AEROSOL Pikeun batré litium-ion

Sanggeus lila dioperasi, batré litium-ion salawasna meunang panas sarta gampang termal jauh, lajeng seuneu lumangsung dina pak batré litium, ayeuna sigana euweuh sistem suprési seuneu tradisional bisa mantuan pikeun ngurangan seuneu dina batré litium-ion, malah sistem tabung deteksi seuneu ogé teu bisa mantuan.

Sababaraha taun ka pengker urang researched sarta diterbitkeun mangrupa Litium-ion Aerosol Seuneu Extinguisher, aerosol litium-ion aya dina ukuran mikro sareng tiasa dipasang di jero rohangan sempit bungkus batré litium.

Naon? anjeun henteu nyangka éta leres? mangga tingali di handap poto instalasi nyata:

Aerosol Pikeun wadah neundeun énergi

Taun-taun anyar, kalawan ngembangkeun sains jeung téhnologi, loba énergi listrik bisa disimpen ku ngagunakeun wadah panyimpen énergi, Perusahaan catu daya sering nyimpen listrik dina alat panyimpen wadah, parabot urang nelepon ” Wadah Panyimpenan énergi”, biasana unggal wadah panyimpen énérgi ukuranana 20′ atawa 40′, dina wadahna aya seueur lomari listrik, panel kontrol, jeung asesoris kakuatan séjén di dinya.

Sakumaha urang terang 20′ atawa 40′ wadahna mangrupakeun spasi enclosed sempit, sarta teu bisa install guys badag di dinya kawas sistem FM200, janten idéal pikeun masang sistem aerosol, sakumaha per itungan urang, hiji 20′ wadah panyimpen énergi bakal merlukeun hiji set 3000-gram aerosol dipasang di jero, sareng 40′ hiji bakal merlukeun hiji set 3000-gram aerosol bareng jeung hiji set a 2500 gram aérosol, sakumaha per dénsitas aerosol baku dumasar kana 100 gram per méter kubik.

mangga tingali di handap poto instalasi handap pikeun rujukan anjeun:

Aerosol pikeun torowongan kabel underground, TRENCH KABEL

Torowongan kabel jeung lombang kabel sok panjang tapi sempit spasi dina lokasi jero taneuh, busa tradisional, kimia garing, jeung sistem gas teu bisa ngahontal wewengkon ieu, aerosol bisa mantuan sabab cukup leutik dipasang dina spasi sempit.

Saterasna, lingkungan jero taneuh baseuh pisan, aerosol kami dijieunna tina 304 stainless steel salaku silinder sarta disegel ku lem 3M, éta moisture-bukti, tahan cai, jeung dustproof, kami ngagaduhan laporan uji IP67 pikeun produk urang, jadi produk urang bisa cicing lila di tempat baseuh.

AEROSOL Pikeun mesin ATM

ATM sok aya di kamar leutik sapanjang jalan, unggal bank boga ATM di dinya, sarta kadangkala ATM otomatis beroperasi tanpa pagawe, sanggeus 24 jam sapoé, éta gampang pikeun meunangkeun runaway termal, janten masang alat aerosol di jero mesin bakal ngabantosan pisan.

Unggal ATM masang generator aerosol 100 gram bakal cekap.

Lajeng duit di jero ATM bakal ditangtayungan ogé sarta ulah kaduruk ku seuneu.

AEROSOL Pikeun mesin CNC

Aya seueur bengkel produsén di sakumna dunya, sarta unggal workshop bakal boga sababaraha atawa ratusan mesin CNC sarta grinding parabot di workshop maranéhna, mesin CNC anu spasi sempit, pikeun panangtayungan seuneu spasi sempit eta leuwih hade migunakeun sistem suprési aerosol mini, duanana gampang pikeun masang jeung beroperasi sarta spasi-hemat.

AEROSOL Pikeun turbin angin

Dina taun-taun ayeuna, industri énergi anyar geus ngembang alus tur gancang, ngan di Cina aya puluhan rébu ladang angin di dinya, sasuai, sarat panyalindungan seuneu kakuatan angin jadi beuki ketat, jalma dipaké pikeun ngagunakeun Super-rupa ABC garing extinguishers seuneu kimiawi dina turbin angin, tapi sanggeus install deui maranéhna manggihan yén sanggeus discharging kimiawi garing, aya loba warna bodas résidu kimia garing ditinggalkeun aya, jadi sanggeus aerosol diterbitkeun, pausahaan rékayasa turbin angin janten milarian sistem suprési seuneu aerosol salaku solusi kahiji maranéhanana.

Nacelle turbin angin ogé rohangan sempit, Sistem aerosol bakal janten solusi anu pangsaéna pikeun éta sareng pilihan kahiji pikeun perusahaan pamasangan rékayasa seuneu.

Seueur rohangan sempit atanapi mikro sanés ngabutuhkeun aerosol salaku alat suprési, misalna kotak méteran, tiung dapur, jsb, kasimpulanana, sagala spasi enclosed atawa semi-enclosed bisa dipareuman ku hiji sistem suprési seuneu aerosol.

pikeun leuwih rinci mangga klik kami “UNDUH” kolom pikeun ngundeur file pikeun rujukan.

pikeun deeply nyaho ngeunaan produk KONTAK langsung pikeun detil.

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com