Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
Taros Kami
" Taros Kami

JIANGXI AWARE FIRE TECHNOLOGY CO.,LTD

Alamat Kantor: Jumlah 112, Xianlai Avenue, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Rahayat Cina.

Alamat Bengkel: No.1688, Jalan Dayi, Xiacun Industrial Park, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Cina.

Kodeu Pos: 338001

Telepon: +86-0790-6000119

Fax: +86-0790-6001119

Surélék: sales@chinafiresuppression.com

Website: https://www.chinafiresuppression.com

Meunang Quote A

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
0 + 7 = ?
  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com