Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA »Silinder Style FM200 Seuneu Deteksi Tube System

Silinder Style FM200 Seuneu Deteksi Tube System

Sistem tabung deteksi seuneu FM200 sareng silinder panyimpen nyaéta sistem panyalindungan seuneu anu gampang dipasang pikeun bahaya khusus., sapertos: kotak kontrol listrik sarta panels kontrol, mesin.

Inquiry salajengna mangga TAROS KAMI.

  • Katerangan
  • Fitur
  • Aplikasi
  • Inpormasi anu sanés sareng pancegahan

Sistem tabung deteksi seuneu FM200 mangrupikeun alat panyawat seuneu pikeun ngadeteksi seuneu sareng mareuman seuneu, Cai mibanda tabung warna beureum tube leutik nu dipaké pikeun ngadeteksi seuneu jeung ngurangan seuneu otomatis, alat ieu diwangun ku silinder gudang, tabung deteksi, alat eupan balik sinyal, eta make HFC-227ea atawa CO2 salaku agén extinguishing, bisa dipaké pikeun sababaraha tempat husus, kawas sababaraha spasi sempit mana teu bisa masang sistem piping jeung teu bisa masang alarm seuneu.

Éta mangrupikeun sistem pemadaman seuneu anu murah, basajan dina struktur jeung dipercaya dina kinerja.

Cai mibanda dua mode, hiji nyaeta mode langsung, nu ngagunakeun tube beureum salaku deteksi seuneu jeung sedeng suprési seuneu babarengan; sejen nyaeta tipe teu langsung, nu ngagunakeun tube beureum salaku medium deteksi seuneu, tapi ngagunakeun pipa tambaga 8mm salaku medium suprési seuneu.

PRINSIP KERJA

Tipe langsung: jenis ieu alat disambungkeun jeung silinder gudang ku cara klep bal na klep sirah wadahna, sarta dipasang dina zone panyalindungan, terminal tungtung tube deteksi seuneu boga gauge tekanan, nu dipaké pikeun nembongkeun tekanan dina tube deteksi seuneu; Nalika aya seuneu, tabung deteksi seuneu dipanaskeun, Narekahan dina titik lebur tina tabung deteksi seuneu, agén extinguishing disemprot tina liang retakan ka sumber seuneu pikeun ngurangan seuneu.

Tipe teu langsung: Ieu ngadeteksi seuneu ku tube deteksi seuneu, jeung ngadalikeun bubuka jeung nutup tina klep sirah botol, lajeng ngurangan seuneu ku pipa tambaga jeung nozzle na ngaleupaskeun agén HFC-227ea; tabung deteksi seuneu disambungkeun kalayan klep bal na klep sirah wadahna, tabung ngaleupaskeun disambungkeun jeung outlet tina klep sirah wadahna, nalika seuneu lumangsung, tabung deteksi seuneu bakal dipanaskeun, jeung Vale wadahna dibuka pikeun ngamimitian alat, agén extinguishing seuneu nyemprot kaluar tina pipa tambaga, pikeun mareuman seuneu.

PARAMETER DASAR JEUNG DATA LEMBAR

  • Modél: WZ-Q/T-3Q, WZ-Q/T-6Q, WZ-Q/T-12JQ(teu langsung).
  • Tekanan Gawé Nominal: 2.5 Mpa.
  • Tekanan Gawé Maksimum: 4.2 Mpa.
  • Tekanan ngeusian: 1.5 Mpa.
  • Eusian Agen: HFC-227ea (atawa Sistim Karbon Dioksida).
  • Suhu Ambient: 0 nepi ka 50 ℃.
  • Panjang tabung deteksi seuneu: 20 ka 25 méter.
  • Suhu aktivasina tube deteksi seuneu: 160± 10 ℃.
  • Diaméter luar tabung: 6mm, diaméterna jero: 4mm, ketebalan témbok: 1 mm, dénsitas tube:1.05g/m³.
  • Panjang pipa tambaga: 12 méter (tipe teu langsung).
  • Jilid panyalindungan éféktif: 4.6m³, 8.5m³, 17m³.

Saterasna, sakumaha per sarat, tabung deteksi seuneu ogé bisa ngeusi agén extinguishing Karbon dioksida.

  • Modél: WZ-Q/T-3E, WZ-Q/T-6E, WZ-Q/T-24JE(tipe teu langsung), WZ-Q/T-42JE(tipe teu langsung).
  • Tekanan neundeun gawé: 5.17 Mpa.
  • Wewengkon panutup: 4.6m³, 8.5m³, 34m³, 60m³.

Fire detection tube system is also installed as per the design in format of .dwg or .pdf, just like piping FM200 systems and aerosol systems, it is a complete system with pressure switch, fire alarms etc.

Fitur sareng kaunggulan na sapertos kieu:

  • Agen pemadam seuneu disemprot langsung dina titik ignition, nahan seuneu dina tahap awal.
  • Taya catu daya éksternal diperlukeun.
  • Deteksi gancang sareng waktos réaksi, jadi ngaleutikan karuksakan disababkeun ku sumebarna seuneu.
  • Henteu aya semprotan anu teu kahaja sareng nyemprot anu ditunda kusabab lingkungan anu kasar.
  • Éféktif ongkos jeung struktur basajan.
  • Diménsi kompak, Gampang dipasang sareng ngahemat rohangan.
  • Boga tilu fungsi: deteksi seuneu, suprési seuneu jeung alarm seuneu.

Hal ieu loba dilarapkeun dina widang di handap ieu:

  • Pabrik pétrokimia.
  • Pabrik farmasi.
  • Parabot komunikasi.
  • pembangkit listrik.
  • Dapur.
  • Plawangan baja.
  • Parabot militér.
  • parabot perbankan.
  • fasilitas subway.
  • Gudang barang kaduruk.
  • Depot minyak.
  • Ruang komputer.
  • Kotak kontrol listrik.
  • Papan distribusi.

PENYIMPANAN

  • Nyimpen dina tempat garing sarta ventilated.
  • Pindahkeun alat saluyu sareng instruksi manual sacara ketat.
  • Nanganan kalayan ati-ati!

TRANSPORTASI JEUNG

  • Diangkut ku kendaraan barang bahaya khusus.
  • Jauhkeun tina panonpoé sareng sumber panas sareng hujan.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
2 + 5 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com