Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA »Silinder Style FM200 Seuneu Deteksi Tube System

Silinder Style FM200 Seuneu Deteksi Tube System

Sistem tabung deteksi seuneu FM200 sareng silinder panyimpen mangrupikeun sistem panyalindungan seuneu anu gampang dipasang pikeun bahaya khusus., kayaning kotak kontrol listrik panels kontrol, jeung mesin.

Pikeun inquiry salajengna mangga TAROS KAMI.

  • Katerangan
  • Fitur
  • Aplikasi
  • Inpormasi anu sanés sareng pancegahan

Sistem tabung deteksi seuneu FM200 mangrupikeun alat panyawat seuneu pikeun ngadeteksi seuneu sareng mareuman seuneu, Mibanda tube warna beureum tube beureum leutik nu dipaké pikeun ngadeteksi seuneu jeung ngurangan seuneu otomatis, alat ieu diwangun ku silinder gudang, tabung deteksi, alat eupan balik sinyal, eta make HFC-227ea atawa CO2 salaku agén extinguishing, bisa dipaké pikeun sababaraha tempat husus, kawas sababaraha spasi sempit mana teu bisa masang sistem piping jeung teu bisa masang alarm seuneu.

Ieu mangrupakeun sistem extinguishing seuneu anu low di ongkos, basajan dina struktur, sarta dipercaya dina kinerja.

Cai mibanda dua modus, hiji nyaeta mode langsung, nu ngagunakeun tube beureum salaku deteksi seuneu jeung sedeng suprési seuneu babarengan; sejen nyaeta tipe teu langsung, nu ngagunakeun tube beureum salaku medium deteksi seuneu, tapi ngagunakeun pipa tambaga 8mm salaku medium suprési seuneu.

PRINSIP KERJA

Tipe langsung: jenis ieu alat ngahubungkeun jeung silinder gudang ku cara klep bal na klep sirah wadahna sarta dipasang dina zone panyalindungan., terminal tungtung tube deteksi seuneu boga gauge tekanan, nu dipaké pikeun nembongkeun tekanan dina tube deteksi seuneu; Nalika aya seuneu, tabung deteksi seuneu dipanaskeun, Narekahan dina titik lebur tina tabung deteksi seuneu, agén extinguishing disemprot tina liang retakan ka sumber seuneu pikeun ngurangan seuneu.

Tipe teu langsung: Ieu ngadeteksi seuneu ku tube deteksi seuneu, ngatur bubuka sareng nutup klep sirah botol, lajeng suppresses seuneu ku pipa tambaga jeung nozzle -na pikeun ngaleupaskeun agén HFC-227ea; tabung deteksi seuneu disambungkeun ka klep bal na klep sirah wadahna, tabung ngaleupaskeun disambungkeun jeung outlet tina klep sirah wadahna nalika seuneu lumangsung, tabung deteksi seuneu bakal dipanaskeun, jeung nilai wadahna kabuka pikeun ngamimitian alat, agén extinguishing seuneu nyemprot kaluar tina pipa tambaga, pikeun mareuman seuneu.

PARAMETER DASAR JEUNG DATASHEET

  • Modél: WZ-Q/T-3Q, WZ-Q/T-6Q, WZ-Q/T-12JQ (teu langsung).
  • Tekanan Gawé Nominal: 2.5 Mpa.
  • Tekanan Gawé Maksimum: 4.2 Mpa.
  • Tekanan ngeusian: 1.5 Mpa.
  • Eusian Agen: HFC-227ea (atawa Sistim Karbon Dioksida).
  • Suhu Ambient: 0 nepi ka 50 ℃.
  • Panjang tabung deteksi seuneu: 20 ka 25 méter.
  • Suhu aktivasina tube deteksi seuneu: 160± 10 ℃.
  • Diaméter luar tabung: 6mm, diaméterna jero: 4mm, ketebalan témbok: 1 mm, dénsitas tube:1.05g/m³.
  • Panjang pipa tambaga: 12 méter (tipe teu langsung).
  • Jilid panyalindungan éféktif: 4.6m³, 8.5m³, 17m³.

Saterasna, sakumaha per sarat, tabung deteksi seuneu ogé bisa ngeusi agén extinguishing Karbon dioksida.

  • Modél: WZ-Q/T-3E, WZ-Q/T-6E, WZ-Q/T-24JE(tipe teu langsung), WZ-Q/T-42JE(tipe teu langsung).
  • Tekanan neundeun gawé: 5.17 Mpa.
  • Wewengkon panutup: 4.6m³, 8.5m³, 34m³, 60m³.

Sistim tube deteksi seuneu ogé dipasang sakumaha per desain dina format .dwg atanapi .pdf, sapertos sistem pipa FM200 sareng sistem aerosol, éta sistem lengkep sareng saklar tekanan, alarm seuneu, jsb.

Sistim tube deteksi seuneu utamana dipasang dina kabinet listrik sarta panels kontrol.

Upami anjeun ngan ukur ngartos atanapi mésér tabung seuneu karbon beureum anu misah, mangga tingal kaca di handap ieu: 6 jeung 8-milimeter tube deteksi seuneu Beureum

Fitur sareng kaunggulanna nyaéta kieu:

  • Agen pemadam seuneu disemprot langsung dina titik ignition, pikeun nyegah seuneu dina tahap awal.
  • Taya catu daya éksternal diperlukeun.
  • Deteksi gancang sareng waktos réaksi, jadi ngaleutikan karuksakan disababkeun ku sumebarna seuneu.
  • Henteu aya semprotan anu teu kahaja sareng nyemprot anu ditunda kusabab lingkungan anu kasar.
  • Biaya-éféktif jeung struktur basajan.
  • Diménsi kompak, Gampang dipasang, jeung spasi-hemat.
  • Boga tilu fungsi: deteksi seuneu, suprési seuneu, jeung alarm seuneu.

Hal ieu loba dilarapkeun dina widang handap:

  • Pabrik pétrokimia.
  • Pabrik farmasi.
  • Parabot komunikasi.
  • pembangkit listrik.
  • Dapur.
  • Pabrik baja.
  • Parabot militér.
  • parabot perbankan.
  • fasilitas subway.
  • Gudang barang kaduruk.
  • Depot minyak.
  • Ruang komputer.
  • Kotak kontrol listrik.
  • Papan distribusi.
  • Bengkel ageung.
  • Tempat usaha.
  • komunitas padumukan.
  • Stasion karéta api.
  • komunitas padumukan.
  • torowongan jero taneuh.
  • Ruang neundeun.
  • Ruang komputer.
  • alun-alun hiburan.
  • Kotak gabungan string.
  • Panyaarah.
  • Kotak pangimeutan.

PENYIMPANAN

  • Nyimpen dina tempat garing sarta ventilated.
  • Pindahkeun alat saluyu sareng instruksi manual sacara ketat.
  • Nanganan kalayan ati-ati!

TRANSPORTASI JEUNG

  • Diangkut ku kendaraan barang bahaya khusus.
  • Jauhkeun tina sumber panas panonpoé sareng hujan.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
0 + 8 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com