Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
Undeuran
» Undeuran

File Pikeun Anjeun Pikeun Ngundeur Salaku Rujukan, Pikeun Langkung Detil Ngeunaan Produk Kabetot, Mangga Ngaraos Luncat ka TAROS KAMI Langsung.

Tembok dipasang Aerosol Seuneu Suprési System Manual Instalasi

Lantai Nangtung Aerosol Seuneu Extinguishing System Manual Instalasi

QRR0.012G-S-SA Manual Instalasi

Sadar Seuneu Mini Aerosol Manual Instalasi

Piping FM200 Fire Extinguishing System Manual Instalasi

Kabinet Non-piping HFC-227EA Fire Protection System Manual Instalasi

Manual Instalasi QRR0.007G-S-SA Li-ion Aerosol

Portabel aerosol seuneu EXTINGUISHER brosur AW-PFE-1

Lambaran Data Kasalametan Bahan Aerosol MSDS

Manual pamaké-IG541 Sistim suprési seuneu

Parentah-CO2 Sistim Pencegahan Seuneu

Manual Pamaké Alat Aktivasi Termal AW-101

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com