Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Elektrik Mimitian Aerosol Dumasar Otomatis Seuneu Suprési System
  • Listrik Mimitian Aerosol Dumasar Otomatis Seuneu Suprési System

    Mimitian listrik ngagunakeun kawat listrik 2-inti atanapi 4-inti pikeun ngamimitian alat aerosol.

    • 2 inti: hiji inti nyaéta bulao jeung inti séjén nyaéta warna coklat.
    • 4 intina: hiji inti dina warna biru, inti kadua dina warna coklat keur kaperluan aktivasina, ditinggalkeun 2 cores aya dina warna kulawu jeung hideung, aya pikeun eupan balik sinyal wungkul.

    Bahan inti: Kawat perunggu.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Sistem suprési seuneu otomatis dumasar-aerosol listrik ngadopsi colokan penerbangan bahan aluminium pikeun nyambungkeun awak aerosol sareng catu daya AC 3 ka 220 Volt, atawa DC 3 ka 24 Volt, ngan ukur arus leutik anu diperyogikeun pikeun ngamimitian alat, ku kituna kadang jalma resep ngagunakeun mandiri Thermal Aktivasina Alat pikeun ngamimitian alat aerosol otomatis.

    Mimitian listrik nyaéta cara klasik pikeun ngamimitian alat aerosol pikeun jalan, kusabab ieu, kadang generator aerosol dianggap salaku panerapan seuneu, jadi éta produk pohara penting pikeun tujuan panyalindungan seuneu.

    Parameter utama gaya produk ieu dibéréndélkeun di handap ieu:

    • atribut produk: Sistim suprési seuneu otomatis dumasar-aerosol, alat suprési seuneu.
    • Modél jeung Kapasitas: rentang ti 20 gram ka 3000 gram, rinci tingal dina MANUAL INSTALASI.
    • Konsentrasi desain: kirang ti 100 gram per méter kubik.
    • Panutup rohangan: 0.2 ka 30 m3 spasi katutup.
    • Bahan silinder luar sareng jero: 304 beusi sténless.
    • Bahan spacer: Baja karbon.
    • Bahan Sistim cooling: Mikrosfir keramik.
    • Bahan ulekan: 304 beusi sténless.
    • colokan Aviation: perunggu atawa bahan aluminium.
    • Jarak ngecas: 3 ka 5 méter.
    • Ngaleupaskeun waktos: kirang ti 1 menit.
    • parabot instalasi: kurung, screws, jeung lem 3M.
    • Harepan hirup produk: 10 ka 15 taun, nurutkeun tés sepuh na.
    • Kasaluyuan éléktromagnétik: Sumuhun.
    • Ramah lingkungan: Sumuhun.
    • Standar Bapana Eksekutif: GA499.1-2010.
    • Relatip Grand-bapa Standar: UL 2775, ISO15779:2011, NFPA 2010, CEN/TR 15276

    Fitur anu paling penting tina produk ieu nyaéta: eta perlu input arus leutik pikeun ngamimitian, ngan batré 3-volt bakal tiasa dianggo, sarta mibanda fitur di handap ieu:

    • Gampang dioperasikeun.
    • Gampang dipasang, DIY pikeun dipasang.
    • Gampang mareuman seuneu.
    • Sertifikasi CE sareng sertifikasi GL, sarta kalawan laporan test ngarojong.
    • Henteu gaduh résidu sareng bahan kimia sintétik.
    • Non-conductive dina tegangan tinggi.
    • Non-ngabahayakeun pikeun alat éléktronik sénsitip.

    Sasuai, Ieu loba dipaké di wewengkon handap:

    • Turbin angin.
    • panel surya.
    • Kamar mesin kandaraan.
    • Ruang mesin kendaraan sareng kapal.
    • spasi mesin.
    • Kabinét listrik sareng dewan kontrol.
    • Jenis kamar komputer, rohangan data, rohangan telekomunikasi.
    • 5G base station gudang énergi.
    • Mobil listrik.
    • Skuter EV.
    • Alat Imah Smart.

    Pikeun ngamimitian listrik, aya dua sistem anu béda.

    kahiji, alat extinguishing seuneu aerosol nyambung ka panel kontrol seuneu gas, jeung panel kontrol seuneu ngahubungkeun jeung detektor panas, detektor haseup, titik panggero manual, jsb, urang disebut " aerosol disambungkeun jeung sistem alarm seuneu", arus mimiti kaluar tina panel kontrol seuneu.

    Nu kadua, alat pareum seuneu aerosol nyambung sareng mandiri alat aktivasina termal, alat aktivasina termal ieu disebut oge a "generator aktivasina termal", boga fungsi deteksi seuneu jeung outputs arus leutik ka alat aerosol, urang disebut "aerosol nyambung sareng alat termal mandiri".

    Anu kahiji nyaéta sistem suprési seuneu anu lengkep, sareng anu kadua nyaéta sistem anu sederhana, Pikeun milih mana anu langkung saé diputuskeun ku lokasi mana dina produksi anu anjeun badé pasang.

    Milarian pitulung mangga ngahubungan kami insinyur langsung, atawa E-MAIL KAMI pikeun pitulung.

    Sistim aerosol milik kargo bahaya, eta sok dipikawanoh salaku sistem suprési seuneu dumasar-gas, di handap aya hal-hal anu perlu diperhatikeun:

    • Aerosol alat suprési seuneu dina angkutan maskapai tarjamah laut digolongkeun kana 4.1 barang bahaya, ku kituna maranéhanana kudu dipak kana kotak karton husus-dijieun atawa kotak kai, sarta maranéhanana kudu inspected ku adat saméméh ninggalkeun nagara ékspor.
    • Éta kudu disimpen dina gudang barang bahaya, gudang kudu tetep garing sarta ventilated.
    • Nalika ngalakukeun sistem debugging atanapi instalasi, pastikeun kakuatan pareum, istilah sanésna, pastikeun teu aya input ayeuna kana alat aerosol, disebutkeun generator aerosol bakal diaktipkeun ku kasalahan, sarta bisa menyakiti jalma di loka.
    • Nalika agén aerosol discharged, jalma kudu indit langsung atawa dina waktu reureuh 30 detik.
    • Saatos generator aerosol dileupaskeun, ulah langsung noél silinder luar sabab panas pisan.
    • Ulah nangtung langsung di hareup alat nalika ngalakukeun pamasangan.
    • Dilarang nembus aluminium foil di handapeun alat.

    Kami produsén sistem aerosol seuneu profésional, pikeun informasi salajengna atawa mamang, mangga ngahubungan kami pikeun pitulung sarta ngabahas deeply.

    aya hiji Aerosol Seuneu suprési PDF File pikeun diunduh sareng rujukan anjeun.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    1 + 7 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com