Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Énergi Panyimpenan Seuneu Extinguishers »Kandaraan listrik AC EV carjer seuneu extinguisher
  • kandaraan listrik AC EV carjer seuneu extinguisher

    A extinguisher seuneu kalayan nomer modél QRR0.012GW / S / SA, nu ngandung 12 gram bahan kimia dumasar-aerosol pon, bisa ngurangan hiji wewengkon 0.12 méter kubik tina spasi dipager sarta bisa nyocogkeun ka kotak carjer EV kacida alusna.

    Kami nyayogikeun solusi aplikasi téknologi panyalindungan seuneu lengkep pikeun pangguna global, upami anjeun ngagaduhan kabutuhan pikeun produk sareng téknologi urang, mangga ngahubungan parusahaan urang promptly.

    Surélék di: sales@chinafiresuppression.com

    • Katerangan
    • Fitur produk
    • Widang Aplikasi Produk
    • Pancegahan séjén

    Dina taun-taun ayeuna, Penjualan kendaraan listrik murni parantos ningkat gancang. Salian ti ngirit BBM, alesan utama nyaéta lingkungan. Kandaraan éléktronik janten pilihan anu langkung ekonomis tibatan mobil tradisional, sabab biaya operasi sareng pangropéa tiasa sahenteuna langkung handap. Aranjeunna teu ngaluarkeun polutan ngaliwatan pipa knalpot sarta ngahasilkeun kirang gas rumah kaca ti anyar (jeung heubeul) kandaraan béngsin.

    Kendaraan listrik tiasa dicas ngaliwatan stasiun ngecas nganggo kabel anu gaduh dua konektor, hiji keur stop kontak kandaraan sarta séjén pikeun stasiun ngecas, sami sareng ngecas telepon sélulér. Komponén utama carjer AC EV nyaéta kotak ngecas, nu bisa gampang ngahasilkeun panas salila ngecas, ngarah kahuruan.

    Kotak ngecas EV biasana ukuranana leutik pisan, kalawan volume teu leuwih ti 0.1 méter kubik. Ku kituna, lamun milih hiji extinguisher seuneu, perlu milih hiji extinguisher seuneu leutik tur efisien, Ku kituna, extinguishers seuneu batré litium jadi pilihan kahiji.

    Pemadam seuneu batré litium 12g kami pas sareng ukuran kotak ngecas sareng tiasa gampang dipasang di jero kotak ngecas kalayan ngan ukur hiji stiker 3M (3M merek napel dua sisi).

    Di handap ieu mangrupakeun parameter utama mobil listrik AC EV carjer extinguisher seuneu ieu:

    • Bahan kimia utama: Kalium nitrat jeung Strontium nitrat.
    • Nomer modél: QRR0.012G/S/SA-AW aerosol padet.
    • Beurat kimiawi: 12 gram.
    • Kapasitas extinguishing kimiawi: aréa panutup kirang ti 0.12 m3, pikeun spasi dipager leutik.
    • Suhu lingkungan: -50 nepi ka +95 ℃.
    • Diménsi: Diaméter tipe cylindrical tina 40 mm, jeung jangkungna tina 20 mm.
    • Waktu nyemprot: kirang ti 5 detik.
    • Modeu pemicu: kawat kabel termal, Aktivasina éléktronik.
    • Saklar tekanan: N / O atanapi N / C kontak, ieu mangrupa fungsi pilihan.
    • Prosés cangkang: cet baking piano (hideung).
    • Warna: Beureum.
    • fungsi instalasi: 3M Lem jeung 2 screws leutik.
    • Jumlah kotak bungkusan: 100 potongan per kotak karton baku.
    • Asalna: Cina.
    • Jinis file: A, B, C, E.
    • hirup produk: 10 ka Taun.
    • Rujukan: Audi AG, TOYOTA, Ford, BYD, GEELY jsb.
    • Widang aplikasi: Énergi anyar.

    Ieu mangrupikeun pamadam seuneu kapasitas leutik pikeun médan énergi énggal, Dipasang di jero kabinet kotak carjer EV, eta bisa ngajaga kotak carjer kandaraan listrik nalangsara ti seuneu kacida alusna, Di handap ieu mangrupakeun fitur utama extinguisher seuneu ieu:

    • Teu merlukeun peti pressured, jeung peti pisan leutik di dimensi, kalawan ukur diaméter 40 * 20mm.
    • Éta henteu nyanghareupan masalah bocor gas, Sabab dina wangun padet, henteu dina bentuk gas.
    • Bisa gancang mareuman seuneu di jero kotak carjer dina sababaraha detik.
    • Teu merlukeun pipa jeung nozzles pressurized, ku kituna bisa dipasang ti sudut mana wae tur euweuh sarat pikeun orientasi instalasi.
    • Éta kompak pisan dina silinder silinder leutik sareng tiasa dirakit dina rohangan sempit kotak pangecas EV..
    • Éta henteu gaduh karacunan sareng korosi dina kahirupan atanapi lingkungan sareng nyababkeun sakedik karusakan kana komponén éléktronik.
    • Sanggeus dileupaskeun, teu ninggalkeun noda atawa résidu, sareng henteu peryogi pengering rambut pikeun ngabersihkeun padamelan.
    • Éta bébas tina CFC sareng HFC, jeung sanyawa kimia aerosol teu ngandung hidrofluorokarbon nanaon, nol depletion ozon, jeung poténsi pemanasan global.
    • Éta henteu ngirangan oksigén nalika ngaluarkeun agén pemadam aerosol.
    • Mibanda bentang hirup panjang kalayan ngahontal dina leuwih ti 10 taun, bari gaya séjén tina extinguishers seuneu wungkul 3 ka 5 taun.

    Alatan kaunggulan atra tina extinguishers seuneu aerosol, pausahaan nu patali énergi anyar di sagala rupa nagara pisan paduli karakteristik produk ieu. Kanggo langkung seueur pangaweruh ngeunaan karakteristik produk, anjeun tiasa konsultasi tanaga téknis sareng penjualan kami.

    Jeung penetrasi produk énergi anyar dina sagala rupa widang, rentang aplikasi tina extinguishers seuneu urang ogé terus ngembangna, Ngan dina widang énergi anyar jeung bersih, produk urang bisa dilarapkeun ka skenario handap:

    • Kendaraan listrik atanapi kotak carjer EV.
    • Tempat ngecas.
    • kotak éléktronik.
    • sapédah listrik.
    • Motor listrik.
    • Mobil listrik.
    • Treuk listrik.
    • Beus listrik.
    • Forklift listrik.
    • Wadah neundeun énergi.
    • Kotak kabinét neundeun énergi.
    • Bungkusan neundeun énergi.
    • Panel surya turbin angin.
    • Kabinet bursa kakuatan.
    • Ruang relay.
    • Pindah kamar.
    • cabinets éléktronik jeung panel kontrol.
    • Kabinét ngecas kakuatan.
    • Panyimpen énergi batré portabel.
    • Batré rumah tangga neundeun énergi.
    • Panyimpenan énergi komérsial sareng Industri.
    • Wadah batré gudang surya.

    Extinguishers seuneu mangrupakeun produk sénsitip, janten aya sababaraha pancegahan khusus anu kedah dilaksanakeun:

    • Nanganan kalayan ati-ati nalika nanganan sareng operasi.
    • Nyimpen di hiji tempat well-ventilated jeung garing, kalawan suhu jero rohangan teu ngaleuwihan 50 darajat Celsius.
    • Hindarkeun hujan sareng paparan panonpoé.
    • Pasang sareng debug dumasar kana pamasangan produsén sareng manual pangguna.
    • Nalika masang produk ieu, pastikeun pikeun motong kakuatan.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 6 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com