Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi »EN54 Seuneu Alarm Bell AWCBL2166 kalawan Base

EN54 Seuneu Alarm Bell AWCBL2166 kalawan Base

The Europan Standard Fire Alarm Bell AWCBL2166 mangrupikeun alat alarem warna beureum pikeun sistem alarem seuneu sareng sistem anti-thelf., Ieu ubiasana digawé babarengan jeung sistem extinguishing seuneu.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

PANJELASAN PRODUK

Ieu mangrupikeun alat alarem seuneu warna beureum, Ieu basajan dina struktur jeung fashion dina gaya, gampang dipasang, cocog pikeun pabrik, gudang, hotél sarta wangunan luhur lianna.

Éta diwangun ku supir kakuatan, Rod striker saendeng, Panyaarah trafo, Panutup bel alarm, bracket utama jsb.

Biasana dianggo sareng titik panggero manual, mun anjeun mencet handap tombol dina titik panggero manual, bel alarem bakal disada.

Ieu nawiskeun rupa-rupa sora, pikeun jero rohangan sareng luar, pikeun aplikasi témbok sareng siling, eta dirancang pikeun dipaké dina 24 Sistem volt, tur bisa cocog sagala gaya panels kontrol seuneu.

Éta mah ngan ukur pikeun suprési seuneu sareng sistem alarem seuneu, tapi ogé pikeun sistem anti-thelf.

Di handap ieu aya parameter utama sareng spésifikasi:

  • Ngaran: Bel alarm seuneu.
  • Nomer modél: AW-CBL2166-A-6
  • Diameter: 150*61 mm(6″).
  • tegangan operasi: DC 24-DC28 VDC; atanapi AC 220 volt, 50-60HZ.
  • Gawé ayeuna di 24 Volt: 60mA (maksimal).
  • Jilid: ≥68 dB.
  • Beurat: Ngeunaan 0.9 kiloan.
  • Beurat bungkusan: 20 kiloan(20 pcs).
  • Rentang suhu: -10℃ nepi ka +50 ℃.
  • Kalembaban relatif: 0%-95% RH.
  • Standar eksekutif: GB20851-2011.
  • Daptar bagian: 1 pcs bel alarem, 1 pcs manual pamaké, 1 pcs papan gantung.

FITUR

Fitur sapertos di handap:

  • Lacquer beureum caang.
  • Supir kawat tambaga kualitas luhur, jeung kakuatan leuwih stabil.
  • Premium numbu Dampak Kutub, éta awét sarta boga sora garing.
  • Cocog sareng sadaya panél kontrol seuneu konvensional.
  • Tingkat sora luhur, nepi ka 68 dB.
  • Gampang dipasang, sarta bracket instalasi kaasup.
  • baja karbon kualitas luhur salaku panutup panyalindungan.
  • Panjang umur, ampir réngsé 10 taun.

APLIKASI

Aplikasi utama sapertos kieu:

  • Bengkel.
  • Gudang sareng gudang.
  • hotél.
  • Réstoran.
  • imah susun.
  • Gedong luhur.
  • Kamar parabot.
  • Ruang mesin.

INSTALASI jeung pamakéan

Kumaha masang sareng nganggo produk ieu, mangga tingal sababaraha titik di handap ieu:

  • Perhatoskeun waktos anu tiasa dianggo pikeun sora alarem seuneu, mangga pilih anu wajar.
  • Pariksa naha tegangan catu daya minuhan sarat produk.
  • Lamun kudu dipasang di luar, Kade ulah panonpoé jeung hujan.
  • Nalika masang, mangga ngalereskeun heula papan gantung dina témbok, tuluy ngagantungkeun alarm seuneu; jeung bel palu alarm seuneu kudu ngarah vertikal ka handap, sarta nengetan mariksa naha éta stabil.

PERINGATAN JEUNG CATATAN

  • Teu bisa dipasang dina kasempetan gas kaduruk jeung ngabeledug jeung gas corrosive.
  • Entong dipasang di deukeut tempat anu suhuna luhur sareng kalembaban anu luhur.
  • Entong dipasang di tempat anu seueur lebu.
  • Henteu aya halangan anu kedah asup kana alarm seuneu awak bel, abdit bakal mangaruhan karya normal tina alarm seuneu.
  • Pamasangan produk, karya panyabutan jeung perbaikan kudu dilaksanakeun ku jalma profésional.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
0 + 8 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com