Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog » FAQ Pikeun Sistem Suprési Seuneu Gas FM200 Dumasar Agen Pareum HFC-227ea

FAQ Pikeun Sistem Suprési Seuneu Gas FM200 Dumasar Agen Pareum HFC-227ea

Oktober 21, 2022

Ku ieu kami daptar sistem pemadam seuneu Gas anu umumna dibédakeun ku nami agén pemadam., anu umum nyaéta hepta-fluoropropana, IG541, IG55, IG01, NOVEC1230, jeung karbon dioksida; bisi kahuruan, aya seueur faktor anu teu pasti, sareng insinyur kedah nganalisa sacara komprehensif sadaya faktor pikeun milih skéma pamasangan anu tiasa dianggo pikeun sistem suprési gas, Ieu di handap aya sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan sistem pemadaman seuneu gas, utamana sistem hepta-fluoropropana.

PERTANYAAN 1: NAON JALMA MILIH HFC-227EA HEPTA-FLUOROPROPANE GAS SISTEM PEMADAM SEUNEU

Ngaliwatan rupa-rupa babandingan, urang salajengna bisa nangtukeun mana gas ngagunakeun ku cara nyokot sipat gas salaku faktor diperlukeun lajeng nyieun pilihan, Ngaliwatan analisis jeung panalungtikan pasar kapanggih yén hépta-fluoropropana mangrupakeun gas paling stabil, nu beresih jeung bebas polusi. Ku kituna, Seuseueurna sistem pemadam seuneu gas di pasar nyaéta hépta-fluoropropana.

PERTANYAAN 2: Naha sistem pamadam seuneu FM200 tiasa ngagentos sistem HALON

Heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu mangrupakeun tipe anyar tina sistem extinguishing seuneu gas. Dumasar kana pamakéan éksténsif sistem extinguishing seuneu karbon dioksida, geus diwanohkeun pamakéan éksténsif hépta-fluoropropana jeung IG541 gas.

Heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu mangrupakeun tipe anyar tina sistem extinguishing seuneu gas. Dumasar kana pamakéan éksténsif sistem extinguishing seuneu karbon dioksida, eta geus diwanohkeun pamakéan éksténsif hépta-fluoropropane jeung IG541 inert gas seuneu extinguishing sistem, Kiwari, hepta-fluoropropane geus jadi halotana utama di dunya 1301 produk alternatif gas.

Sistem pareum seuneu hépta-fluoropropan tiasa ngagentos HALON1301 utamina kusabab dua alesan ieu.:

Sistem pareum seuneu hépta-fluoropropana tiasa ngagentos HALON1301 utamina kusabab tilu alesan ieu.:

  • Efisiensi seuneu-extinguishing of hepta-fluoropropane nyaeta 1.6 kali tina 1301.
  • Pipa tina sistem pemadaman seuneu hepta-fluoropropane sareng HALON1301 tiasa dibagi sareng umum..
  • Sistem FM200 beresih tanpa polusi lingkungan, sarta moal ngaruksak atmosfir.

PERTANYAAN 3: Jinis seuneu mana anu cocog pikeun sistem pamadam seuneu gas(Heptafluoropropana)?

Sistem pamadam seuneu gas manglaku ka seuneu di handap ieu:

  • Kahuruan listrik, Kelas E.
  • Seuneu permukaan padet, Kelas A.
  • Seuneu cair, Kelas B.
  • Seuneu gas anu tiasa motong sumber gas sateuacan pareum, Kelas C.

Sistem pamadam seuneu gas (hépta-fluoropropana) teu cocog pikeun merangan seuneu handap:

  • Seuneu disababkeun ku nitroselulosa, natrium nitrat, jeung oksidan séjén atawa bahan kimia nu ngandung oksidan.
  • Seuneu kalium, magnésium, natrium, titanium, zirkonium, uranium, jeung logam aktip séjén.
  • Kalium hidrida, natrium hidrida, jeung seuneu hidrida logam lianna.
  • Seuneu disababkeun ku zat kimia anu ngaurai diri sapertos hidrogén péroxida sareng hidrazin.
  • Seuneu jero bahan padet kaduruk.

PERTANYAAN 4: Naon anu kudu dilakukeun nalika sistem pamadam seuneu HEPTA-FLUOROPROPANE parantos dianggo?

Perusahaan rékayasa sering naroskeun patarosan ka kami, nyaeta: nalika sistem pareum seuneu hépta-fluoropropana dipaké, kumaha urang nungkulan eta? pikeun patarosan ieu, jawaban kami nyaéta saperti kieu:

Saatos hépta-fluoropropane sistem extinguishing seuneu disemprot, Grup agén anu sésana, Kusabab euweuh sistem extinguishing seuneu di wewengkon panyalindungan ayeuna, perlu ngahubungan produsén pas mungkin ulah karugian gede.

Agén hépta-fluoropropana kedah dieusi ku alat khusus, Umumna, grup botol na perlu disassembled tur balik ka pabrik aslina. Ieu kudu dicatet yén disassembly na assembly sahiji grup botol extinguishing seuneu kudu dilaksanakeun ku tanaga husus dina industri panyalindungan seuneu.. sanggeus sistem extinguishing seuneu hépta-fluoropropane discharged, umumna dipikabutuh pikeun pulihkeun sistem anu mareuman seuneu anu gancang, janten produsén diperyogikeun pikeun ngaréspon gancang.

PERTANYAAN 5: Sabaraha seringna kedah ngeusi sistem pamadam seuneu HEPTA-FLUOROPROPANE?

Anu mimiti, lamun leakage, korosi tekanan, jeung kaayaan séjén kapanggih, perlu pikeun ngadeteksi sareng ngurangkeun peralatan pas mungkin pikeun mastikeun operasi normal seuneu, sabalikna, bisi kahuruan, karugian teu kaitung.

Bréh, silinder baja (botol) Sistem pamadam seuneu hépta-fluoropropan kedah diuji sakali unggal tilu taun, sareng laporan uji pakait kedah dikaluarkeun, kusabab kateupastian lingkungan pamakéan; eta gampang ngakibatkeun korosi bagian sarta ngabalukarkeun leakage sahiji sistem. Upami tekanan anu teu normal salami tilu taun, leakage jeung fenomena séjén lumangsung, perlu pikeun nguji timely, ngalereskeun, repressurize, jeung inflate; Lamun teu aya wates waktu husus, gas kudu diuji salami aya leakage.

Numutkeun peraturan peraturan pangawasan kaamanan silinder:

  • tabung gas ngandung nitrogén, walirang heksafluorida, gas inert, jeung non-corrosive gas-purity tinggi jeung purity teu kurang ti 99.999% kudu dipariksa sakali unggal 5 taun.
  • tabung gas, tabung gas submersible, sareng tabung gas anu sering kontak sareng cai laut anu ngandung gas anu tiasa nyababkeun korosi kana bahan silinder kedah dipariksa sakali unggal dua taun..
  • Tabung gas anu ngandung gas sanés kedah dipariksa sakali unggal tilu taun.

PERTANYAAN 6: Naha jalma-jalma kedah ngungsi nalika GAS HEPTAFLUOROPROPANE dileupaskeun?

Sateuacan gas HFC-227ea dipareuman, pastikeun yén sakabéh tanaga anu diungsikeun ti wewengkon panyalindungan,

Sateuacan mareuman sareng nyemprot gas hepta-fluoropropana, pastikeun yén sakabéh tanaga geus diungsikeun ti wewengkon panyalindungan, Sanajan eta nunjuk kaluar dina Code pikeun Desain Extinguishing Gas (GB50370-2005) yén konsentrasi desain ku spésifikasi desain henteu bahaya pikeun manusa, sakumaha kaayaan seuneu pisan kompléks, sareng kusabab sababaraha karakteristik gas hepta-fluoropropana, Sistem mareuman seuneu henteu diidinan semprot nalika aya jalma di daérah panyalindungan.

PERTANYAAN 7: Naon métode kontrol HEPTAFLUOROPROPANE?

Modeu kontrol FM200 nyaéta Otomatis, manual, jeung mimiti darurat mékanis.

PERTANYAAN 8: Hepta-fluoropropane ngabahayakeun pikeun awak manusa?

Panaliti parantos ngalaksanakeun percobaan sareng beurit, jeung meunang 2 data penting: NOAEL jeung LOAEL, hasilna nunjukeun yen non-toksik, teu saeutik ngarugikeun ka awak manusa, kumaha oge, teu tiasa dipaliré naha hépta-fluoropropana bakal ngahasilkeun réaksi kimia anu ngarugikeun saatos kakeunaan suhu anu luhur..

PERTANYAAN 9: Naha Wewengkon Protéksi dimana aya HEPTAFLUOROPROPANE PERLU PRESSURE RELIEF Sanggeus disemprot?

Nurutkeun kana kode design panyalindungan seuneu, sanggeus hepta-fluoropropane disemprot, wewengkon panyalindungan na perlu depressurized, peryogi a Tekanan Relief Damper pikeun dipasang dina témbok luar.

PERTANYAAN 10: Naon ciri sistem pamadam seuneu HEPTAFLUOROPROPANE DIBUAT DI CHINA?

Fitur pangbadagna kami nyaéta ngahasilkeun kabinét-tipe Alat pareum seuneu HFC-227ea, nu teu butuh jaringan pipa wae tur gampang dipasang di wewengkon pertahanan, mangga parios kami MANUAL INSTALASI pikeun tinjauan.

PERTANYAAN 11: Dibandingkeun jeung NOVEC 1230 SISTEM, NU LEUWIH?

Sistem FM-200 ayeuna langkung saé kusabab ayeuna NOVEC 1230 Sistim atawa sistem FK5112 teu stabil; saterusna, FM200 parantos diverifikasi ku pasar sareng diakui ku para nasabah.

PERTANYAAN 12: Saha anu tiasa sareng kumaha masang sistem pemadam kebakaran FM200?

Numutkeun standar internasional sistem suprési seuneu Gas anu bersih, Sistim extinguishing seuneu kudu dipasang ku tanaga mumpuni anu geus kaala kaahlian relevan ngaliwatan atikan, palatihan, kualifikasi, pangalaman, atawa gabungan tina opat. Sarta mastikeun yén tanaga instalasi boga kualifikasi luyu jeung reputasi.

PERTANYAAN 13: Sabaraha hargana FM200 SISTEM SUPRESSIONAL?

Biaya gumantung kana sababaraha faktor, kayaning ukuran wewengkon pertahanan, anggaran proyék, tingkat panyalindungan, wengkuan diperlukeun, jsb. Merlukeun assessment résiko seuneu komprehensif, lajeng Etang jeung ngonpigurasikeun sistem extinguishing seuneu dumasar kana kaayaan sabenerna. Ieu sanes solusi hiji-ukuran-fits-kabeh.

PERTANYAAN 14: Sabaraha sering alat FM200 kedah mariksa?

Operator kedah sering pariksa sistem suprési seuneu Gas pikeun mastikeun yén teu aya lepat sareng sistemna henteu ruksak sacara signifikan.. Pangropéa rutin ku patugas pemadam kebakaran anu mumpuni diperyogikeun sahenteuna sabulan sakali. Dina sababaraha aplikasi nuntut, frékuénsi pangropéa bisa ngaronjat nepi ka tilu kali sabulan.

 

 

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com