Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog » FAQ Pikeun Sistem Suprési Seuneu Gas FM200 Dumasar Agen Pareum HFC-227ea

FAQ Pikeun Sistem Suprési Seuneu Gas FM200 Dumasar Agen Pareum HFC-227ea

Oktober 21, 2022

Ku ieu kami daptar sistem pemadam seuneu Gas anu umumna dibédakeun ku nami agén pemadam., anu umum nyaéta heptafluoropropane, IG541, IG55, IG01, NOVEC1230 jeung karbon dioksida; bisi kahuruan, aya seueur faktor anu teu pasti, sareng insinyur kedah nganalisa sacara komprehensif sadaya faktor pikeun milih skéma pamasangan anu tiasa dianggo pikeun sistem suprési gas, Ieu di handap aya sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan sistem pemadaman seuneu gas, utamana sistem heptafluoropropane.

PERTANYAAN 1: NAHA JALMA MILIH HFC-227EA HEPTAFLUOROPROPANE GAS SISTEM PARÉMÉN SÉUNEUN

Ngaliwatan rupa-rupa babandingan, urang salajengna bisa nangtukeun mana gas ngagunakeun ku cara nyokot sipat gas salaku faktor diperlukeun lajeng nyieun pilihan, Ngaliwatan analisis jeung panalungtikan pasar kapanggih yén heptafluoropropane mangrupakeun gas paling stabil, nu beresih jeung bebas polusi. Ku kituna, Seuseueurna sistem pemadam seuneu gas di pasar nyaéta heptafluoropropane.

PERTANYAAN 2: Naha sistem pamadam seuneu FM200 tiasa ngagentos sistem HALON

Heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu mangrupakeun tipe anyar tina sistem extinguishing seuneu gas. Dumasar kana pamakéan éksténsif sistem extinguishing seuneu karbon dioksida, eta geus diwanohkeun pamakéan éksténsif heptafluoropropane jeung gas IG541.

Heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu mangrupakeun tipe anyar tina sistem extinguishing seuneu gas. Dumasar kana pamakéan éksténsif sistem extinguishing seuneu karbon dioksida, eta geus diwanohkeun pamakéan éksténsif heptafluoropropane na IG541 inert gas seuneu extinguishing sistem, Kiwari, heptafluoropropane geus jadi halotana utama di dunya 1301 produk alternatif gas.

The heptafluoropropane fire extinguishing sysem bisa ngaganti HALON1301 utamana kusabab dua alesan di handap ieu:

Sistem pareum seuneu heptafluoropropane tiasa ngagentos HALON1301 utamina kusabab tilu alesan ieu.:

  • Éféktivitas extinguishing seuneu tina heptafluoropropane nyaeta 1.6 kali tina 1301.
  • Pipa sistem pemadaman seuneu heptafluoropropane sareng HALON1301 tiasa dibagi sareng umum..
  • Sistem FM200 beresih tanpa polusi lingkungan, sarta moal ngaruksak amosphere nu.

PERTANYAAN 3: Jinis seuneu mana anu cocog pikeun sistem pamadam seuneu gas(Heptafluoropropana)?

Sistem pamadam seuneu gas tiasa dianggo pikeun seuneu di handap ieu:

  • Kahuruan listrik, Kelas E.
  • Seuneu permukaan padet, Kelas A.
  • Seuneu cair, Kelas B.
  • Seuneu gas anu tiasa motong sumber gas sateuacan pareum, Kelas C.

Sistem pamadam seuneu gas (heptafluoropropana) teu cocog pikeun merangan seuneu handap:

  • Seuneu disababkeun ku nitroselulosa, natrium nitrat jeung oksidan séjén atawa bahan kimia nu ngandung oksidan.
  • Seuneu kalium, magnésium, natrium, titanium, zirkonium, uranium jeung logam aktif lianna.
  • Kalium hidrida, natrium hidrida jeung seuneu hidrida logam lianna.
  • Seuneu dibalukarkeun ku bahan kimia anu ngaurai diri sapertos hidrogén péroxida sareng hidrazin.
  • Seuneu jero bahan padet kaduruk.

PERTANYAAN 4: Naon anu kudu dilakukeun nalika sistem heptaopludhrophaneorase?

Perusahaan anu Excineering sering naroskeun patarosan, nyaeta: Nalika sistem hantanflay, kumaha urang nungkulan eta? pikeun patarosan ieu, jawaban urang saperti ieu di handap:

Saatos sistem hantsqlay, Grup agén anu sésana, Kusabab teu aya sistem pareum seuneu di daérah perlindungan ayeuna, perlu ngahubungan produsén pas mungkin ulah karugian gede.

Agén heptafluoropropane kedah dieusi ku alat khusus, Umumna grup botol na kedah disasarkeun sareng dipulangkeun ka pabrik aslina. Ieu kudu dicatet yén disassembly na assembly sahiji grup botol extinguishing seuneu kudu dilaksanakeun ku tanaga husus dina industri panyalindungan seuneu.. Saatos sistem heptafroplanthane, umumna dipikabutuh pikeun pulihkeun sistem anu mareuman seuneu anu gancang, janten produsén diperyogikeun pikeun ngaréspon gancang.

PERTANYAAN 5: Kumaha sering kedah sistem héptofiblayane seuneu anu dieusi?

Anu mimiti, lamun leakage, Korosi tekanan sareng kaayaan sanésna kapanggih, perlu pikeun ngadeteksi sareng ngurangkeun peralatan pas mungkin pikeun mastikeun operasi normal seuneu, sabalikna, bisi kahuruan, karugian teu kaitung.

Bréh, silinder baja (botol) tina sistem pamadam seuneu heptafluoropropane kedah diuji sakali unggal tilu taun, sareng laporan uji pakait kedah dikaluarkeun, kusabab kateupastian lingkungan pamakéan; Gampang nuju ka korosi bagian-bagian sareng ngakibatkeun bocor sistem. Upami tekanan anu teu normal salami tilu taun, leakage jeung fenomena séjén lumangsung, perlu pikeun nguji timely, ngalereskeun, repressurize sarta inflate; Lamun teu aya wates waktu husus, gas kudu diuji salami aya leakage.

Numutkeun peraturan peraturan pangawasan kaamanan silinder:

  • tabung gas ngandung nitrogén, walirang heksafluorida, gas inert jeung non corrosive tinggi-purity gas jeung purity teu kurang ti 99.999% kudu dipariksa sakali unggal 5 taun.
  • tabung gas, tabung gas submersible sareng tabung gas anu sering kontak sareng cai laut anu ngandung gas anu tiasa nyababkeun korosi kana bahan silinder kedah dipariksa sakali unggal dua taun..
  • Tabung gas anu ngandung gas sanés kedah dipariksa sakali unggal tilu taun.

PERTANYAAN 6: Naha jalma-jalma kedah ngungsi nalika GAS HEPTAFLUOROPROPANE dileupaskeun?

Sateuacan gas HFC-227ea dipareuman, pastikeun yén sakabéh tanaga anu diungsikeun ti wewengkon panyalindungan,

Sateuacan mareuman sareng nyemprot gas heptafluoropropana, pastikeun yén sakabéh tanaga anu diungsikeun ti wewengkon panyalindungan, Sanajan eta nunjuk kaluar dina Code pikeun Desain Extinguishing Gas (GB50370-2005) yén konsentrasi desain saluyu sareng spésifikasi desain henteu ngabahayakeun pikeun manusa, sakumaha kaayaan seuneu pisan kompléks, sareng kusabab sababaraha karakteristik gas heptafluoropropana, Sistem mareuman seuneu henteu diidinan semprot nalika aya jalma di daérah panyalindungan.

PERTANYAAN 7: Naon métode kontrol HEPTAFLUOROPROPANE?

Modeu kontrol FM200 nyaéta: Otomatis, ngamimitian darurat manual sareng mékanis.

PERTANYAAN 8: Nyaeta heptafluoropropane ngabahayakeun pikeun awak manusa?

Panaliti parantos ngalaksanakeun percobaan sareng beurit, jeung meunang 2 data penting: NOAEL jeung LOAEL, hasilna nunjukeun yen na non-toksik, teu saeutik ngarugikeun ka awak manusa, kumaha oge, teu bisa dipaliré naha heptafluoropropane bakal ngahasilkeun réaksi kimia ngarugikeun sanggeus kakeunaan suhu luhur..

PERTANYAAN 9: Naha Wewengkon Protéksi dimana aya HEPTAFLUOROPROPANE PERLU PRESSURE RELIEF Sanggeus disemprot?

Nurutkeun kana kode design panyalindungan seuneu, sanggeus heptafluoropropane disemprot, wewengkon panyalindungan na perlu depressurized, peryogi a Tekanan Relief Damper pikeun dipasang dina témbok luar.

PERTANYAAN 10: Naon ciri sistem pamadam seuneu HEPTAFLUOROPROPANE DIBUAT DI CHINA?

Fitur pangbadagna kami nyaéta ngahasilkeun jinis kabinét HFC-227ea alat pareum seuneu, anu henteu peryogi jaringan pipa sareng gampang dipasang di daérah pertahanan, mangga parios kami MANUAL INSTALASI pikeun tinjauan.

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com