Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
Tanya Jawab
» Tanya Jawab

PERUSAHAAN

Patarosan 1: Naha anjeun produsén atanapi padagang?

Waleran: Kami produsén, urang meuli bahan baku ti supplier bahan sarta ngahasilkeun parabot suprési seuneu jeung asesoris relatif, kami gaduh skala ageung bengkel di Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Cina.

Patarosan 2: Naha anjeun perusahaan perusahaan anu sertipikat ISO?

Waleran: Sumuhun, kami ngagaduhan ISO9001, ISO14001, Sertipikat Sistim ISO18001, urang boga sistem manajemen lengkep.

Patarosan 3: Naha anjeun tiasa nawiskeun perusahaan sareng jasa OEM?

Waleran: Kami tiasa nawiskeun jasa OEM sareng ODM, lamun bisa nyadiakeun desain sorangan jeung ngabejaan urang sarat Anjeun.

Patarosan 4: Sabaraha waktos damel perusahaan anjeun?

Waleran: Ti Senén nepi ka Jumaah, 8:00keur 18:00pm dina waktu usum panas, jeung 8:00keur 17:00pm dina waktu usum tiis.

Ngeunaan produk

Patarosan 5: Jenis produk bengkel anjeun tiasa ngahasilkeun?

Waleran: Urang bisa ngahasilkeun loba runtuyan sistem suprési seuneu: Aerosol dumasar, FM200 dumasar, Karbon dioksida dumasar, Bahan kimia garing dumasar sareng sistem alarm seuneu, pikeun detil mangga tingal rentang produk urang.

Patarosan 6: Dupi anjeun nawiskeun kalawan sampel bebas lamun urang dipikaresep?

Waleran: Urang tiasa nyayogikeun conto tapi éta dibayar, Ieu mangrupikeun produk anu bernilai luhur sareng kami ogé gaduh biaya produksi pikeun éta, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun sarta rojongan.

Patarosan 7: Jenis sertipikat sareng persetujuan anu anjeun gaduh?

Waleran: Ayeuna, kami ngagaduhan CE, RHOS, GL, IP67, Laporan tés pikeun kalolobaan produk urang, sarta pikeun produk aerosol kami boga rencana pikeun nerapkeun UL, FM, KIWA jeung LPCB.

Patarosan 8: Kumaha upami jasa saatos-jualan saatos kami ngagaleuh produk anjeun?

Waleran: Sadaya produk urang ngajual ka anjeun gaduh 2 taun waktos jaminan, sareng upami aya cacad urang tiasa ngagentos gratis, kami ogé tiasa nawiskeun kalayan pangropéa gratis ti distributor lokal anjeun.

Patarosan 9: Naon waktos kalungguhan?

Waleran: Pikeun urutan sampel atawa kuantitas leutik urutan ku hawa jeung express, waktosna kirang langkung saminggu; pikeun urutan bulk kalawan kuantitas béda, ngeunaan 15 ka 30 poé.

Patarosan 10: What is the aerosol standard?

Waleran: at present there are a few standards for aerosol, nyaéta: UL 2775, NFPA 2010, CEN 15276, ISO 15779-2011, BRL-K23001 and China’s GA 499.1-2010.

Ngeunaan cutatan jeung istilah pembayaran

Patarosan 10: Naon metode pamayaran anjeun nampi?

Waleran: Simkuring nampi bayaran tina: Transfer, Letter of Credit, D/A, D/P, persatuan urang Barat, Paypal, escrow jsb.

Patarosan 11: Dupi anjeun cutatan EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, harga DDP?

Waleran: Kami nampi sadayana.

Ngeunaan bungkusan

Patarosan 12: Jenis bungkusan produk anjeun gaduh?

Waleran: Kami gaduh packing standar internasional, 1. dibungkus produk sareng kantong pp atanapi poli-busa, jeung 2. lajeng pak kana kotak karton kuat, jeung 3. keur loba kargo urang nempatkeun fumigation kasus kayu pikeun pak kargo.

Patarosan 13: Naha anjeun tiasa nyitak logo kami dina bungkusan?

Waleran: Upami kuantitas pesenan anjeun ageung, urang tiasa nyitak logo anjeun dina kotak karton packing, urang tiasa nawiskeun kalayan layanan OEM / ODM mutuskeun ku kuantitas urutan.

 

 

 

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com