Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi » Indikator Tanda Peringatan Pelepasan Gas

Gas Releasing Peringatan Tanda Indikator

Gas Releasing Warning Sign Indicator mangrupikeun bagian tina sistem alarm seuneu sareng sistem suprési seuneu, lamun urang ngarancang sistem suprési seuneu, urang ogé kudu masang gas ieu ngaleupaskeun indikator tanda peringatan di gigireun.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Métode Pamakéan
  • Titik pikeun Perhatosan

Tanda peringatan ngaluarkeun gas ogé dingaranan “indikator release gas”, ieu mangrupa bagian perlu Sistim kontrol extinguishing gas otomatis nalika eta diaktipkeun, eta mintonkeun ” gas dileupaskeun, Entong Lebet” dina panel LED.

Cai mibanda spésifikasi handap:

  • Ngaran: Indikator pelepasan gas.
  • Modél: AW-GRS2158.
  • tegangan operasi: DC24V/AC24V non-polarized.
  • Gawé ayeuna: ≤70 mA @24 VDC.
  • Beurat tunggal: 100 gram.
  • jaman flash: 1.2-1.5 detik.
  • Métode Wiring: 2 kawat beus.
  • Rentang suhu: -10℃ nepi ka +50 ℃.
  • Kalembaban relatif: 0-95%.
  • Sertifikasi: EN54-2, EN54-4 jeung EN12094-1.
  • waktos jaminan: 1 ka 2 taun.
  • Émbaran bungkusan: Kantong PVC sareng kotak karton ékspor standar.

FITUR

Unggal produk gaduh fitur sorangan, jeung gas ieu ngaleupaskeun tanda peringatan ogé boga:

  • Éta dipasang di luhur lawang sareng kaluar tina daérah panyalindungan seuneu gas.
  • Indikasi cahaya sateuacan ngaleupaskeun gas, Jeung panel indikator boga tanda peringatan dina basa Inggris, Ngingetkeun personel situs ulah asup ka aréa panyalindungan seuneu gas.
  • Langsung dihubungkeun jeung gas seuneu extinguishing controller, tur bisa connect with input jeung output modul.
  • Konsumsi kakuatan low.
  • modeu coding éléktronik, debugging langsung kalawan encoder éléktronik handheld.

APLIKASI

na utamana widang aplikasi saperti kieu:

  • hotél.
  • Réstoran.
  • Ruang komputer.
  • kamar generator.
  • Bank sareng departemén kauangan.
  • Supermarkét.
  • Gudang.
  • Musieum.
  • Galeri Seni.
  • Wangunan kantor.

Nalika sistem alarm seuneu mimiti jalan, lampu indikator némbongkeun" gas dileupaskeun, Entong Lebet" flashes dina interval tina 1.5 detik, dipaké pikeun nunjukkeun yén nyemprot gas lumangsung.

Aya sababaraha titik pikeun nengetan, mangga baca informasi di handap:

  • Produk ieu mangrupikeun produk pancegahan seuneu. Éta kedah mastikeun ngalaksanakeun tugas sareng sistem shift nalika dianggo, jeung nyieun rékaman operasi.
  • Sanggeus éta nempatkeun kana operasi, eta wajib dipariksa rutin, sareng disarankeun pikeun ngalaksanakeun uji fungsi sahenteuna unggal satengah taun.
  • Sanggeus éta nempatkeun kana operasi, eta wajib dipariksa rutin, sareng disarankeun pikeun ngalaksanakeun uji fungsi sahenteuna unggal satengah taun.
  • Bungkusan kedah gembleng, jeung punten ulah squeeze eta salila transportasi.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
4 + 4 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com