Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems » Bohlam Kaca Sensing Aerosol Suprési System di Closed Spasi Listrik Kabinet Seuneu Protection
  • Bohlam kaca Sensing Aerosol Suprési System di Closed Spasi Kabinet Listrik Protection Seuneu

    Jérman Quality Kelas Proyék Kaca bohlam Thermo Kepala pemicu Aerosol Suprési System, sistem anu mandiri pikeun panyalindungan seuneu rohangan leutik dina rupa-rupa industri.

    Wewengkon panutup:Ti 0.2 ka 57 spasi méter kubik.

     

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR

    Kaca bohlam sensing aerosol ogé ngaranna “aerosol suhu bohlam thermo”, we have a patent for the glass bulb head which is a special component that we use to start up the aerosol body.
    The thermo bulb head is a special design by our technician, the glass bulb on the thermo bulb head is a brand of JOB Germany, the JOB glass bulb has a rated temperature of 57℃, 68℃,79℃, and 93℃ normally, Unsur sensing bohlam kaca kalayan kualitas luhur sabab ti Jerman.

    Just like that thermal cord type, The thermo glass bohlam tipe aerosol oge hiji sistem sensing otomatis tur suhu, so it also can work stand-alone and does not requires any outer power supply to activate the aerosol generator, what you do is just install the thermo bulb head on the top of Minisol aerosol body and screw it.

    Its particularity is similar to thermal line aerosol one, but a bit of difference:

    • It uses a glass bulb as the temperature sensing element, glass bulb temperature is normally 57℃, 68℃, 79℃, 93℃, 141℃, 182℃, 260℃.
    • Prinsip kerja tina sirah bohlam kaca: when the glass bulb sensing our ambient temperature reaches its rated temperature, the glass bulb will break automatically, and then the firing pin in the thermo head will hit the small copper core on the top of the aerosol body and cause a tiny momentary current, sarta pamustunganana pikeun ngaktipkeun awak aerosol pikeun ngurangan.
    • Éta ogé otomatis dianggo sareng mandiri, not requiring any input current.
    • Install in a small space for fire protection, such as the electrical cabinet.
    • It is much easier to install than a thermal cord line, because the thermal line type requires cable ties, but its no need for that.
    • It is also aerosol-based with a design density of 100 gram per méter kubik, ku kituna éta pohara efektif.

    SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

    Thermo bulbs aerosol is taken as the world’s DIY Installation System because any adult people can install it easily, it has below specifications and main parameters:

    • Ngaran Produk: Thermo Kaca Bulbs Tipe Stand-nyalira Aerosol Suprési System.
    • Nomer modél: AW-QH-***. ( “***” tiasa 20ST, 30ST, 60ST, 100ST, 150ST, 200ST, 250ST, 300ST, 500ST, 750ST, 1000ST, 1500ST, 2000ST, 2500ST, 3000ST, 3500ST, 4000ST, 4200ST, 5700ST).
    • Aerosol Extinguishing Agén Quality: rentang ti 20 gram ka 5700 gram.
    • Kapadetan desain: 0.1 kilograms per cubic meter.
    • Wewengkon pelindung: rentang ti 0.20 ka 57.00 méter kubik.
    • Mode Aktipkeun: Thermo bohlam, bohlam kaca, sensing suhu, sensing termal.
    • Ukuran Produk: Salaku per nu “Sadar Seuneu Mini Aerosol Manual Instalasi“.
    • Waktu Discharging: kirang ti 60 detik, pariksa kami “Lembar Data Téknis”.
    • Beurat Produk: Rentang ti 0.3 ka 28 kiloan.
    • Bahan Silinder: 304 stainless steel with a round shape, including installation brackets, screws sarta rojongan.
    • Kaca bohlam dipeunteun suhu: 57℃ (orange color), 68℃ (red color), 79℃ (yellow color), 93℃ (green color) jsb.
    • Kalembaban rélatif: 95%.
    • Waktos Ambient: -50℃ nepi ka +108 ℃.
    • The surface temperature of aerosol housing: is less than 100℃.
    • The outlet temperature of aerosol housing is less than 200℃.
    • Service lifetime: sahenteuna 10 taun, sarta bisa ngahontal 15 taun. nurutkeun tés sepuh.
    • Waktos jaminan: sahenteuna 1 taun.
    • Standar Eksekutif: GA499.1-2010, ISO15779, CEN15276, NFPA2010, UL2775.

    FITUR

    Thermo bulbs aerosol adopts a only 3mm diameter of Job glass bulb as the temperature sensing element, this product is compact and has the following features:

    • Ukuran leutik, kompak pisan, space-saving, jeung lightweight.
    • nilai ODP nyaeta nol, nilai GWP nyaeta nol, sarta nilai ALT nyaeta nol, it is an eco-friendly and clean product.
    • A stand-alone system can start the aerosol generator separately.
    • The Aerosol system is a non-piping system and works without any pressure.
    • Haseup aerosol nyaéta halimun bodas, after a few minutes, it will run out, leaving no residue after release.
    • 304 beusi sténless, IP67 cai-bukti jeung debu-bukti.
    • Sertipikat Internasional sareng Laporan Uji pikeun ngadukung.
    • Rupa-rupa suhu ngamimitian sayogi, ti 57 ℃ nepi ka 260 ℃.
    • The glass bulb is imported from Germany, the brand is JOB, which is a very famous enterprise that is a professional in producing glass bulbs, janten kualitas produk anu saé.

    APLIKASI

    éta tiasa dianggo dina sajumlah industri anu ageung, hereby handap urang cacah kaluar sababaraha:

    • Kabinet listrik di unggal industri.
    • Turbin angin.
    • Otomotif jeung kandaraan.
    • System Panyimpenan énergi.
    • Speed highway and train.
    • Mesin Pertambangan.
    • Mesin Pertanian.
    • Parabot Manufaktur.
    • Mesin ngalukis.
    • Ruang komputer tina Lembaga keuangan.
    • sagala spasi katutup atawa semi-katutup séjén.

    SYARAT PEMBAYARAN AND pangiriman

    Sarat pamayaran: L/C, T/T, Transfer artos, Paypal, Uni Kulon.

    Pangiriman: 3 ka 7 days for small and sample orders; 7 ka 15 days for bulk orders.

    PAKET

    • Put each of the products into a PP bag.
    • Sarta nempatkeun kana poly-busa.
    • The inner is a white color of the color box.
    • and then every four or one color box is put into a brown big carton box.
    • Finally, hundreds of the cargo together packed into a fumigation wooden case.

    INSTALASI jeung pangropéa

    mastikeun sakumaha per manual INSTALASI kami.

    HAL LAIN

    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Nalika dileupaskeun, jalma kudu ninggalkeun situs langsung, atawa mindahkeun jauh ti alat.
    • Do not touch the round cylinder surface after it is released, sabab panas pisan, antosan dugi sahenteuna 30 menit sanggeus niiskeun.
    • Do teu ngabongkar alat tanpa idin iraha wae.
    • After release, Anjeun kukituna hadé ngaganti nu anyar dina waktu.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 6 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com