Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems » Bohlam Kaca Sensing Aerosol Suprési System di Closed Spasi Listrik Kabinet Seuneu Protection
  • Bohlam kaca Sensing Aerosol Suprési System di Closed Spasi Kabinet Listrik Protection Seuneu

    Jérman Quality Kelas Proyék Kaca bohlam Thermo Kepala pemicu Aerosol Suprési System, sistem anu mandiri pikeun panyalindungan seuneu rohangan leutik dina rupa-rupa industri.

    Wewengkon panutup:Ti 0.2 ka 57 spasi méter kubik.

     

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR

    Kaca bohlam sensing aerosol ogé ngaranna “aerosol suhu bohlam thermo”, kami gaduh patén pikeun sirah bohlam kaca anu mangrupikeun komponén khusus anu kami anggo pikeun ngamimitian awak aerosol.
    Kepala bohlam thermo mangrupikeun desain khusus ku teknisi kami, bohlam kaca dina sirah bohlam thermo merek JOB Jerman, bohlam kaca JOB gaduh suhu dipeunteun na 57 ℃, 68℃,79℃, 93℃ biasana, Unsur sensing bohlam kaca kalayan kualitas luhur sabab ti Jerman.

    Sapertos jinis kabel termal, The thermo glass bohlam tipe aerosol oge hiji sistem sensing otomatis tur suhu, ku kituna ogé tiasa dianggo nyalira, sarta teu merlukeun sagala catu daya luar pikeun ngaktipkeun generator aerosol, Naon anu anjeun lakukeun nyaéta pasang sirah bohlam termo dina luhureun awak aerosol minisol sareng sekrup.

    Kakhususanna sami sareng aerosol garis termal, tapi saeutik bédana:

    • Éta ngagunakeun bohlam kaca salaku unsur sensing suhu, suhu bohlam kaca biasana 57 ℃, 68℃, 79℃, 93℃, 141℃, 182℃, 260℃.
    • Prinsip kerja tina sirah bohlam kaca: lamun bohlam kaca sensing kaluar suhu ambient ngahontal suhu dipeunteun na, bohlam kaca bakal pegat otomatis, lajeng pin firing dina sirah thermo bakal pencét inti tambaga leutik dina luhureun awak aerosol sarta ngabalukarkeun arus sakedapan leutik, sarta pamustunganana pikeun ngaktipkeun awak aerosol pikeun ngurangan.
    • Éta ogé otomatis dianggo sareng mandiri, teu merlukeun sagala input ayeuna.
    • Pasang dina rohangan leutik pikeun panyalindungan seuneu, sapertos: kabinét listrik.
    • Éta langkung gampang dipasang tibatan jalur kabel termal, sabab tipe garis termal merlukeun dasi kabel, tapi teu perlu éta.
    • Éta ogé dumasar kana aerosol kalayan dénsitas desain 100 gram per méter kubik, ku kituna éta pohara efektif.

    SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

    Thermo bulbs aerosol dianggap salaku Sistem Instalasi DIY di dunya, sabab sagala jalma déwasa bisa install deui gampang, éta gaduh spésifikasi handap sareng parameter utama:

    • Ngaran Produk: Thermo Kaca Bulbs Tipe Stand-nyalira Aerosol Suprési System.
    • Nomer modél: AW-QH-***. ( “***” tiasa 20ST, 30ST, 60ST, 100ST, 150ST, 200ST, 250ST, 300ST, 500ST, 750ST, 1000ST, 1500ST, 2000ST, 2500ST, 3000ST, 3500ST, 4000ST, 4200ST, 5700ST).
    • Aerosol Extinguishing Agén Quality: rentang ti 20 gram ka 5700 gram.
    • Kapadetan desain: 0.1 kilogram per méter kubik.
    • Wewengkon pelindung: rentang ti 0.20 ka 57.00 méter kubik.
    • Mode Aktipkeun: Thermo bohlam, bohlam kaca, sensing suhu, sensing termal.
    • Ukuran Produk: Salaku per nu “Sadar Seuneu Mini Aerosol Manual Instalasi“.
    • Waktu Discharging: kirang ti 60 detik, pariksa kami “Lembar Data Téknis”.
    • Beurat Produk: Rentang ti 0.3 ka 28 kiloan.
    • Bahan Silinder: 304 stainless steel kalawan bentuk buleud, kaasup kurung instalasi, screws sarta rojongan.
    • Kaca bohlam dipeunteun suhu: 57℃ (warna oranyeu), 68℃ (warna beureum), 79℃ (warna konéng), 93℃ (warna héjo) jsb.
    • Kalembaban rélatif: 95%.
    • Waktos Ambient: -50℃ nepi ka +108 ℃.
    • Suhu permukaan perumahan aerosol: kirang ti 100 ℃.
    • Suhu outlet perumahan aerosol: kirang ti 200 ℃.
    • waktos hirup jasa: sahenteuna 10 taun, sarta bisa ngahontal 15 taun. nurutkeun tés sepuh.
    • Waktos jaminan: sahenteuna 1 taun.
    • Standar Eksekutif: GA499.1-2010, ISO15779, CEN15276, NFPA2010, UL2775.

    FITUR

    Thermo bulbs aerosol ngadopsi ngan ukur diaméter 3mm tina bohlam kaca Job salaku unsur pangindera suhu., produk ieu kompak tur mibanda fitur handap:

    • Ukuran leutik, kompak pisan, hemat spasi tur beurat lampu.
    • nilai ODP nyaeta nol, nilai GWP nyaeta nol, sarta nilai ALT nyaeta nol, éta produk ramah lingkungan sareng bersih.
    • Sistim nangtung-sorangan, tiasa ngamimitian generator aerosol nyalira.
    • Sistem aerosol nyaéta sistem non-piping, sarta gawéna tanpa tekanan nanaon.
    • Haseup aerosol nyaéta halimun bodas, sanggeus sababaraha menit bakal béak, teu ninggalkeun résidu sanggeus ngaleupaskeun.
    • 304 beusi sténless, IP67 cai-bukti jeung debu-bukti.
    • Sertipikat Internasional sareng Laporan Uji pikeun ngadukung.
    • Rupa-rupa suhu ngamimitian sayogi, ti 57 ℃ nepi ka 260 ℃.
    • Bohlam kaca diimpor ti Jerman, merek nyaéta JOB, anu mangrupikeun perusahaan anu kasohor pisan anu profési dina ngahasilkeun bohlam kaca, janten kualitas produk anu saé.

    APLIKASI

    éta tiasa dianggo dina sajumlah industri anu ageung, hereby handap urang cacah kaluar sababaraha:

    • Kabinet listrik di unggal industri.
    • Turbin angin.
    • Otomotif jeung kandaraan.
    • System Panyimpenan énergi.
    • Laju jalan luhur sareng karéta.
    • Mesin Pertambangan.
    • Mesin Pertanian.
    • Parabot Manufaktur.
    • Mesin ngalukis.
    • Ruang komputer tina Lembaga keuangan.
    • sagala spasi katutup atawa semi-katutup séjén.

    SYARAT PEMBAYARAN AND pangiriman

    Sarat pamayaran: L/C, T/T, Transfer artos, Paypal, Uni Kulon.

    Pangiriman: 3 ka 7 poé keur leutik sarta urutan sampel; 7 ka 15 poé pikeun urutan bulk.

    PAKET

    • Nempatkeun unggal produk kana kantong PP.
    • Sarta nempatkeun kana poly-busa.
    • Batin nyaéta warna bodas tina kotak warna.
    • lajeng unggal opat atawa hiji kotak warna nempatkeun kana kotak karton badag coklat.
    • Tungtungna ratusan kargo babarengan dipak kana kotak kayu fumigasi.

    INSTALASI jeung pangropéa

    mastikeun sakumaha per manual INSTALASI kami.

    HAL LAIN

    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Nalika éta ngaleupaskeun, jalma kudu ninggalkeun situs langsung, atawa mindahkeun jauh ti alat.
    • Ulah noél beungeut silinder buleud sanggeus éta ngaleupaskeun, sabab panas pisan, antosan dugi sahenteuna 30 menit sanggeus niiskeun.
    • Do teu ngabongkar alat tanpa idin iraha wae.
    • Sanggeus dileupaskeun, Anjeun kukituna hadé ngaganti nu anyar dina waktu.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    5 + 5 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com