Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA » Hanging heptafluoropropane fire extinguishing system Suspended From The Ceiling

Ngagantung heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu ditunda ti siling

Hanging heptafluoropropane fire extinguishing system is a non-piping suppression device, it is a DIY easy installation system for some small space fire protection, salaku conto: a small good shops.

for large space fire protection, its require Piping FM200 Systems.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

PRINSIP PARÉMÉN

Utamana ngagunakeun prinsip fisik pikeun mareuman seuneu:

  • Ieu ngaleupaskeun heptafluoropropane agén extinguishing seuneu rata-rata, meakeun oksigén pikeun niiskeun wewengkon nu ditangtayungan pikeun ngurangan seuneu.
  • Éta gancang disemprot kana daérah anu ditangtayungan dina bentuk cair, sarta ngurangan hawa sabudeureun wewengkon ditangtayungan jeung seuneu.
  • Agen extinguishing ngurangan konsentrasi oksigén jeung laju durukan, lajeng pikeun mareuman seuneu suksés.

LEMBAR DATA UTAMA JEUNG KARAKTERISTIK

  • Gaya produk: tipe ngagantung.
  • Nomer modél: XQQW10 / 1.6, XQQW, XWWQ20 / 1.6, XQQW30 / 1.6.
  • Volume silinder: 10L, 20L, 30L.
  • Volume ditangtayungan: 0 ka 13 m3, 0 ka 26 m3, o ka 40 m3.
  • Diménsi diaméterna: 270mm, 370mm 400 mm.
  • Dimensi Jangkungna: 380mm, 405mm, 460mm.
  • tekanan gudang HFC-227ea: 1.6 Mpa, dina suhu ambient 20 ℃.
  • tekanan kerja maksimum: 2.5 Mpa.
  • Kapadetan eusian: ≤1.15kg/L.
  • Thermo bohlam dipeunteun suhu: 68℃, 79℃, 93℃, 57℃.
  • Modeu pareum seuneu: total ngabahekeun.
  • Extinguishing agén waktos suntik: kirang ti 10 detik.
  • Modeu aktivasina: bohlam termal sensing termal sareng ngamimitian listrik.
  • Gas nyetir: Nitogén.
  • Pamasangan: Ékspansi screw na bracket.
  • NILAI NOAEL: 9%.
  • NILAI LOAEL: 10.5%.
  • Suhu lingkungan: 0 nepi ka 50 ℃.

FITUR:

  • It is a colorless and odorless gas.
  • Ozone layer depletion value is zero.
  • zero value of global warming potential.
  • Eco-friendly, animal and human friendly.
  • It is an ideal halon-alternative product.
  • It extinguish fire by combining physical and chemical methods.
  • Its fire extinguishing concentration is low.
  • It uses a small number of cylinders.
  • It taks up little space.
  • It does not conduct electricity, does not contain moisture, and not corrosion.
  • It does not require pipeline.
  • It does not require a dedicated bottle storage room.
  • It cause no damage to electrical equipment, tapes, data, jsb.

APLIKASI:

  • Can suppress fire class A, B, C, E, F, and can apply in the place with people.
  • Bank vault.
  • Ruang telekomunikasi.
  • Ruang komputer.
  • Ruang ngolah data.
  • Perpustakaan.
  • Musieum.
  • Arsip.
  • Factory warehouse.
  • Schools.
  • Hospital and health-care center.
  • Commercial high-rise buildings.

INSTALLATIN CAUTION:

  • Only professionals or trained personnel are allowed to install.
  • Wear gloves and use professional installation tools.
  • Read the operation manual patiently before installation.
  • Pay attention to the wiring, do not connect the wrong wire.
  • Take protective measures during installation to prevent the product from falling.
  • Do not remove the label on the product after installation.
  • If the installation is unexpected, please seek help immediately.

TRANSPORTATION AND PACKAGE PRECAUTIONS:

  • Use a strong carton box or wooden case to pack it before transportation.
  • Nanganan kalayan ati-ati.
  • Do not turn upside down during transportation.
  • Warning signs shall be pasted on the package during transportation.

 

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
1 + 9 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com