Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA » Ngagantung heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu ditunda ti siling

Ngagantung heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu ditunda ti siling

Ngagantung heptafluoropropane Sistim extinguishing seuneu mangrupakeun alat suprési non-piping, éta sistem instalasi gampang DIY pikeun sababaraha panyalindungan seuneu spasi leutik, salaku conto: a toko alus leutik.

pikeun panyalindungan seuneu spasi badag, saratna Piping FM200 Systems.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

PRINSIP PARÉMÉN

Utamana ngagunakeun prinsip fisik pikeun mareuman seuneu:

  • Éta ngaluarkeun agén pemadam seuneu hépta-fluoropropan rata-rata, meakeun oksigén pikeun niiskeun wewengkon nu ditangtayungan pikeun ngurangan seuneu.
  • Éta gancang disemprot kana daérah anu ditangtayungan dina bentuk cair sareng ngirangan suhu di sekitar daérah anu dilindungi sareng seuneu..
  • Agen extinguishing ngurangan konsentrasi oksigén jeung laju durukan lajeng suksés ngurangan seuneu.

LEMBAR DATA UTAMA JEUNG KARAKTERISTIK

  • Gaya produk: tipe ngagantung.
  • Nomer modél: XQQW10 / 1.6, XQQW, XWWQ20 / 1.6, XQQW30 / 1.6, XQQW40 / 1.6.
  • Volume silinder: 10L, 20L, 30L, 40L.
  • Volume ditangtayungan: 0 ka 13 m3, 0 ka 26 m3, o ka 40 m3.
  • Diménsi diaméterna: 270mm, 370mm 400 mm, 440mm.
  • Dimensi Jangkungna: 380mm, 405mm, 460mm. 490mm.
  • tekanan gudang HFC-227ea: 1.6 Mpa, dina suhu ambient 20 ℃.
  • tekanan kerja maksimum: 2.5 Mpa.
  • Kapadetan eusian: ≤1.15kg/L.
  • Thermo bohlam dipeunteun suhu: 68℃, 79℃, 93℃, 57℃.
  • Modeu pareum seuneu: total ngabahekeun.
  • Extinguishing agén waktos suntik: kirang ti 10 detik.
  • Modeu aktivasina: bohlam termal sensing termal sareng ngamimitian listrik.
  • Gas nyetir: Nitrogén.
  • Pamasangan: Ékspansi screw na bracket.
  • NILAI NOAEL: 9%.
  • NILAI LOAEL: 10.5%.
  • Suhu lingkungan: 0 nepi ka 50 ℃.

FITUR:

  • Ieu mangrupakeun gas teu warnaan jeung euweuh bauan.
  • Nilai deplesi lapisan ozon nyaéta nol.
  • nilai nol potensi pemanasan global.
  • Ramah lingkungan, sato jeung ramah-manusa.
  • Éta mangrupikeun produk alternatif halon anu idéal.
  • Ieu extinguishes seuneu ku ngagabungkeun métode fisik jeung kimia.
  • Konsentrasi seuneu-extinguishing na low.
  • Éta ngagunakeun sajumlah leutik silinder.
  • Butuh saeutik spasi.
  • Teu ngalirkeun listrik, teu ngandung Uap, tur teu corrode.
  • Teu merlukeun pipa a.
  • Teu merlukeun kamar gudang botol dedicated.
  • Éta henteu ngabalukarkeun karuksakan kana alat-alat listrik, kaset, data, jsb.

APLIKASI:

  • Bisa nahan seuneu kelas A, B, C, E, jeung F, sarta bisa dilarapkeun di tempat jeung jalma.
  • Kolong bank.
  • Ruang telekomunikasi.
  • Ruang komputer.
  • Ruang ngolah data.
  • Perpustakaan.
  • Musieum.
  • Arsip.
  • Gudang pabrik.
  • Sakola.
  • Rumah sakit sareng pusat kasehatan.
  • Gedong-gedong luhur komérsial.

INSTALASI PERHATOSAN:

  • Ngan profésional atanapi tanaga terlatih anu diidinan masang.
  • Anggo sarung tangan sareng nganggo alat pamasangan profésional.
  • Baca manual operasi sabar saméméh instalasi.
  • Nengetan wiring, ulah nyambungkeun kawat salah.
  • Candak ukuran pelindung nalika instalasi pikeun nyegah produk tina ragrag.
  • Ulah miceun labél dina produk sanggeus instalasi.
  • Upami pamasangan teu kaduga, mangga geura milari bantosan.

TRANSPORTASI JEUNG PENCEGAHAN PAKET:

  • Anggo kotak karton anu kuat atanapi kotak kayu pikeun dibungkus sateuacan diangkut.
  • Nanganan kalayan ati-ati.
  • Ulah ngahurungkeun tibalik ka handap salila transportasi.
  • Tanda peringatan kedah ditempelkeun dina pakét salami angkot.
  • Éta kelas kargo bahaya 2.1, Janten pastikeun ngadamel kotak kayu pikeun ngamuat kargo.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
1 + 4 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com