Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi » Horn Strobe karungu sareng alarm visual

Horn Strobe karungu sareng alarm visual

Horn Strobe AW-CSS2166 nyaéta alarm karungu sareng visual pikeun aplikasi jero ruangan, eta bisa cocog jeung extinguishers seuneu pikeun ngabentuk sistem suprési seuneu lengkep.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

DESKRIPSI DASAR

A strobe tanduk disebut oge alarm karungu jeung visual, mangrupakeun jenis alat terminal pikeun alarem, Ieu umumna dipaké babarengan jeung panel kontrol seuneu.

Nalika panel kontrol seuneu meunang sinyal seuneu ti detektor panas atawa detektor haseup, Bakal masihan paréntah ka strobe tanduk, teras strobe klakson bakal disada alarm sareng lampu bakal terus-terusan hurung, Ngingetkeun jalma dimana aya seuneu jeung ngabejaan aranjeunna kaluar pas mungkin.

Kadang-kadang bel alarm seuneu ogé marengan strobe klakson, tapi sababaraha proyék merlukeun strobe tanduk wungkul tur teu merlukeun bel seuneu, jadi naha ngagunakeun strobe tanduk atawa bel alarem seuneu geus mutuskeun ku proyék béda jeung pausahaan rékayasa seuneu béda.

Di handap ieu mangrupakeun ciri utama sareng lembar data produk ieu:

  • Nomer modél: AW-CSS2166-2(4).
  • Diménsi: 154*115*50.5 mm.
  • Beurat produk: ngeunaan 160 ka 165 gram.
  • tegangan operasi: DC12 atawa 24 Volt.
  • Operasi ayeuna: kirang ti 60mA di 24 VDC.
  • Sora Alarm: leuwih ti 100dB dina 1M.
  • jaman flash: kirang ti 1 detik.
  • Kelas panyalindungan: IP30.
  • Rentang suhu: -5℃ nepi ka +40 ℃.
  • Kalembaban relatif: ti 5% ka 95% RH, non-condensing.
  • Bahan sareng Warna: ABS beureum.
  • Jenis sora alarem: 3 jenis, aya sora ambulan, sora mobil pulisi, sora treuk seuneu; ukur sora mobil pulisi keur alarm seuneu.
  • Widang aplikasi: aplikasi jero rohangan.
  • panel cocog: CFP2166 atanapi GEC2169.
  • Jangka waktu hirup: 10 Mangtaun-taun.

Tim layanan palanggan kami damel unggal dinten 24/7, sagala mamang ngeunaan data produk ngarasa Luncat nanya.

FITUR

Fitur saperti kieu:

  • Pamasangan permukaan.
  • Nyaéta 3 jenis sora, jadi bisa milih nu mana wae.
  • Tes fungsional lengkep sareng unggal aktivasina.
  • Meets sagala sarat tina EN54-3 panganyarna na EN54-23.
  • Rentang hirupna panjang pisan.
  • Ramah sareng gaya naon waé sistem kontrol seuneu.
  • Aplikasi jero rohangan, jeung nerapkeun dina rupa-rupa industri.

APLIKASI

Aplikasi saperti kieu:

  • Ruang komputer.
  • Ruang ngolah data.
  • Kamar batré.
  • Ruang neundeun énergi.
  • Gudang gudang kargo.
  • Gedong luhur.
  • Ruang server.

 

Sakali jalma ngadéngé strobe klakson alarming, jero 60 detik mangga pindah ka ninggalkeun geuwat, sakumaha sanggeus 60 detik waktu reureuh sistem suprési seuneu bakal ngurangan.

produk ieu pohara kapaké, lampu na bakal terus kedip-kedip sarta bakal disada alarm terus, ngingetkeun jalma yén aya seuneu, jeung mangga ngévakuasi gancang.

 

TRANSPORTASI, INSTALASI jeung neundeun

Perhatian pikeun transportasi:

  • Salila angkutan, mangga nganggo kotak karton baku kuat atawa hal kai pak.
  • Nanganan kalayan ati-ati!

Perhatian pikeun instalasi:

  • Ulah ngabongkar alat ieu tanpa idin ti produsén.
  • Ngalakukeun instalasi sakumaha per manual instalasi.

Perhatian pikeun neundeun:

  • Mangga disimpen dina tempat garing, sareng ngajauhkeun tina hujan, panonpoe, jeung cai.
  • Mangga tetep beresih, berventilasi, sarta jauh tina Uap.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
2 + 5 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com