Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Pamadam Seuneu Aerosol Rumah Tangga Larapkeun kana Kandaraan
  • Rumah Tangga Portabel Aerosol Fire Extinguisher Larapkeun kana Kandaraan

    AW-PFE-1 mangrupikeun pamadam seuneu portabel pangleutikna di dunya dumasar kana aerosol, skenario aplikasi na utamana rumah tangga, mobil, beus, kantor-kantor, hotél, pulisi, patugas pemadam kebakaran sareng truk pemadam kebakaran.

    Éta mangrupikeun produk anu dianggo khusus, éta produk cadang, mun aya kahuruan di imah atawa mun anjeun kaluar, mangka anjeun bisa make eta pikeun ngurangan seuneu, sareng ngajaga kahirupan sareng harta anjeun.

    Saha waé tiasa ngalaman sagala rupa résiko dina jalan kahirupan, gaduh eta pikeun ngurangan résiko Anjeun.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    TINJAUAN SINGKAT

    Pemadam seuneu aerosol portabel ngabasmi sanyawa aerosol tina silinder beureum pikeun mareuman seuneu leutik., bahan anu dianggo sadayana saluyu sareng standar internasional, desain jeung konstruksi nyaeta lumrah tur fashion, kinerja extinguishing na sampurna.

    Biasana manual pikeun beroperasi pikeun panggunaan profésional, sapertos: lalaki pulisi, patugas pemadam kebakaran, kantor, rumah tangga, kandaraan atawa dapur.

    Ieu téh mangrupa strontium nitrat aerosol generasi katilu sistem pajoang seuneu téhnologi inovatif, boh ékonomi boh ékologis.

    aerosol portabel ieu leuwih gampang pikeun nyokot ti extinguishers seuneu portabel konvensional.

    PARAMETER JEUNG SPESIFIKASI

    • Modél: AW-PFE-1 (AW-PSE-1)
    • Diameter: 54 milimeter.
    • Panjangna: 242± 1 mm.
    • Kualitas aerosol: 50± 5 gram.
    • waktos émisi: 12 detik.
    • Jarak nyemprot éféktif:2 ka 3 méter.
    • Performance suprési seuneu: 8 B.
    • Tekanan Gawé: -50 nepi ka +95 ℃.
    • Beurat produk: 0.5 kiloan.
    • Warna Produk: Beureum.
    • Suhu di lokasi cecekelan: ngeunaan 55 ℃.
    • Seuneu Extinguishing Laju Kelas: A, B, C, E, F.
    • Kalembaban Usability: 98%.
    • hirup jasa: di luhur 10 taun.
    • jaminan komérsial: bisa ngahontal 2 taun.

    FITUR

    • Non-toksik sarta aman lingkungan.
    • Leutik, kompak sareng ringan.
    • Bagian silinder nyaéta logam kualitas luhur kalayan dicét beureum, sareng bagian cecekelan nyaéta palastik PVC kualitas luhur.
    • Teu ngandung agén gas, tah eta non-pressurized extinguisher, aman pikeun jalma pikeun beroperasi.
    • Bisa mareuman sagala jinis seuneu A, B, C, E, F; Kelas A bahan kaduruk padet, Kelas B bahan kaduruk cair, Bahan kaduruk gas kelas C, Kelas E kahuruan pakakas listrik, Kelas Pikeun K masak jeung minyak lemak seuneu.
    • Henteu ruksakna permukaan sareng objék anu dianggo.
    • Pangropéa gratis sareng henteu peryogi pamariksaan taunan.
    • Henteu gaduh konduktivitas listrik.
    • Henteu aya karusakan kana mesin sareng éléktronika.
    • Taya korosi kana panyalindungan.
    • Henteu aya shock termal.
    • Ulah aya résidu sanggeus ngurangan.
    • Ramah pikeun kaséhatan manusa.
    • Éta sanés bahan picilakaeun sareng sanés kargo bahaya.
    • Gampang dioperasikeun, Aya ngan sababaraha léngkah basajan pikeun ngamimitian alat.

    APLIKASI

    • Pikeun imah.
    • Pikeun kantor.
    • Pikeun hotél.
    • Pikeun kandaraan angkutan.
    • Pikeun departemén pamaréntah.
    • Pikeun sakola, rumah sakit jeung tempat umum lianna.
    • Pikeun Seuneu-pejuang.
    • Pikeun Kantor Polisi.
    • kémping outdoor.
    • Dapur.
    • Parahu jeung kapal.

    Maké

    Nalika anjeun ngagunakeunana, mangga beroperasi sakumaha per léngkah di handap ieu:

    • Candak eta tina rojongan dina témbok.
    • Tahan gagang sareng arahkeun nozzle kana seuneu.
    • Tarik atanapi cabut pin kaamanan anu aya di handapeun gagang.
    • Pencét tombol ngamimitian.
    • Pareuman seuneu ku cara nyapu alat pemadam seuneu ti kénca ka katuhu, luhur jeung ka handap.

    Mangga baca kami "Manual pamaké pikeun aerosol portabel" taliti.

    jeung saterusna, perhatikeun ieu di handap:

    • Ulah ngantep anak maén kalawan eta, éta bahaya.
    • Ulah ngabongkar pemadam seuneu ieu tanpa idin.
    • Ulah ngarahkeun nozzle tina extinguisher seuneu ka saha wae.
    • Sanggeus dileupaskeun, ulah langsung noel bagian nozzle tina silinder nu, antosan saatos tiis.
    • Sanggeus 10 taun waktu hirup, ngaganti eta ku nu anyar pas mungkin.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 9 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com