Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya » Impulse Powder Fire Extinguisher pikeun Mobil sareng Kompartemen Mesin Beus
  • Impulse Powder Fire Extinguisher pikeun Mobil sareng Kompartemen Mesin Beus

    Super-halus ABC garing Kimia bubuk seuneu extinguisher mangrupakeun produk kalawan sajarah panjang, utamana dilarapkeun dina kompartemen mesin beus, mobil, treuk, kapal jsb,

    eta suppresses seuneu gancang, ngan kabutuhan 3 ka 5 detik.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Impulse bubuk seuneu extinguishers mangrupakeun bahan kimia garing super-halus, anu utamana pikeun kompartemen mesin kapal jeung kandaraan, kompartemen batré, sarta retarders, dipasang di wewengkon mana gampang pikeun meunangkeun runaway termal, Produk ieu boga résistansi shock tangtu pangabisa, cocog pikeun sagala lingkungan gawé goréng, tiasa kaluar kelas A, B, C, E seuneu.

    Alat pemadam seuneu jenis ieu sacara otomatis tiasa ngarengsekeun prosés tina milarian dugi ka mareuman seuneu, aman tur efisien, gampang dipasang sareng dianggo, ngan perlu dipasang di lokasi ditunjuk dina wahana, lamun seuneu megatkeun kaluar dina mesin, assembly starter bakal gancang mindahkeun seuneu ka alat extinguishing, jeung alat extinguishing seuneu bakal otomatis dimimitian.

    Éta ogé tiasa diaktipkeun ku saklar ngamimitian anu tos dipasang, muka kotak tombol, terus pencét panutup pelindung palastik beureum jero pikeun ngamimitian extinguisher seuneu bubuk.

    Geus 2 modeu aktivasina, salah sahijina nyaéta aktivasina termal, sejen nyaeta aktivasina listrik

    Aktivasina termal

    Nalika meunang seuneu kabuka, atawa sensing suhu seuneu 175 ° C, éta kawat termal bakal hurung, lajeng extinguisher seuneu bakal diaktipkeun.

    AKTIVASI LISTRIK

    Saatos sensing suhu seuneu, sora jeung lampu alarem bakal meta, A switch manual Alarm dipasang di wewengkon nyetir, jeung bisi darurat, supir bisa ngaktipkeun alat extinguishing seuneu tina taksi tur sadar pangaruh kontrol suhu jeung kontrol listrik.

    Produk diwangun ku bubuk garing ABC super-rupa, panutup a, diafragma sealing, stop kontak dedicated, komponén aktivasina( termal jeung listrik), a tombol kontrol ngamimitian, jeung alat eupan balik sinyal.

    Éta ngagaduhan parameter sareng lembar data di handap ieu:

    • Modél: FFX-ACD0.3, FFX-ACD0.4, FFX-ACD0.5
    • Agén extinguishing: 0.3, 0.4, 0.5 kiloan.
    • Diménsi: diaméterna 165 * 80mm(165*100mm).
    • Laju konsentrasi: 127 gram per méter kubik.
    • Volume panyalindungan: rentang ti 2 ka 5 méter kubik.
    • Waktu pareum: kirang ti 5 detik.
    • Résistansi mimiti listrik: 2.4 ka 5 Duh.
    • tegangan operasi: DC 6-24 Voltaseu.
    • Aktipkeun ayeuna: kirang ti 0.5 A jeung leuwih ti 0.3 A.
    • Arus kaamanan: ≤0,5 A.
    • Modeu aktivasina: kawat listrik jeung termal.
    • Suhu alarm deteksi: 120± 5 ℃.
    • Suhu aktivasina garis termal: 175± 10 ℃.
    • Suhu lingkungan: -40 nepi ka +90 ℃.(-20 nepi ka +50 ℃).
    • Model konektor kawat alat: 282104-1.
    • Modél spésifikasi kawat kontrol: NH-Ⅱ-RVV-300/500-2×0.5-GA306.2-2007.

     

    FITUR

    Produk ieu ngagaduhan fitur anu sami sareng urang Minisol Aerosol Seuneu Extinguisher, nyaéta:

    • Volume leutik.
    • Pinuh fungsi.
    • Gampang dipasang.
    • Boga fungsi ngamimitian manual, ngamimitian otomatis, jeung eupan balik sinyal.
    • Sasuai jeung sarat GB7258-2012 jeung standar internasional.
    • kualitas dipercaya jeung harga low.
    • Tahan cai, lembab-bukti, freeze-buktina, sarta teu merlukeun sagala silinder pressurized pikeun muka.
    • sealing alus sarta anti Geter.
    • hirup jasa panjang, sareng saluyu sareng standar geter ISO pikeun alat pemadam seuneu kendaraan.

    APLIKASI

    Ieu utamana dipaké pikeun widang handap:

    • Kompartemen mesin kendaraan, sapertos beus, atawa mobil.
    • Ruang mesin kapal.
    • Kompartemen batré.
    • Retarder.
    • kamar generator.
    • Kabinet distribusi.
    • Ngecas tumpukan.
    • Lombang kabel sareng torowongan kabel.
    • Arsip.

     

    Parentah pikeun pamakéan sarta pangropéa

    Nalika supir jeung occupant manggihan tur mastikeun seuneu dina kompartemen mesin, muka panutup kotak starter controller nu lokasina di taksi, sarta Pencét tombol mimiti beureum teuas pikeun ngamimitian extinguisher seuneu pikeun mareuman seuneu(perhatian: Aya dua tombol miniatur handapeun dewan tombol peluncuran beureum, Ngan ku mencét dina waktos anu sareng, alat extinguishing seuneu bisa diaktipkeun, disebutkeun alat extinguishing seuneu moal diaktipkeun); Ulah muka panto kompartemen mesin jeung nutupan saméméh jeung sanggeus mareuman seuneu, Kusabab pangaruh extinguishing seuneu téh hadé dina spasi katutup.

    Supir sareng panumpang kedah mariksa alat pemadam api sacara teratur if aluminium foil dina nozzle alat extinguishing seuneu ruksak, screws tina alat extinguishing seuneu leupas, sarta wiring geus dipegatkeun, eta kudu diganti jeung repaired dina waktu.

    Hindarkeun seuneu kabuka sareng operasi suhu luhur pikeun ngahindarkeun misoperation; nalika disassembling jeung assembling alat extinguishing seuneu, mangga naroskeun ka jalma profésional anu terang ngeunaan alat ieu.

    Angkutan jeung neundeun

    • Nanganan kalayan ati-ati nalika ngangkut.
    • Ngalungkeun dilarang pisan.
    • Nyegah tabrakan.
    • Hindarkeun paparan sinar panonpoé sareng hujan.
    • Gudang gudang merlukeun ventilasi, kagaringan, jeung kabersihan.
    • Jangkungna teu kedah ngaleuwihan 6 lapisan.

    TANGGAL KADALUARSA

    Mangsa jaminan pikeun alat extinguishing seuneu ieu 2 taun, jeung umur hirup téh 5 ka 10 taun, sanggeus tanggal béakna, mangga ngahubungan dealer lokal Anjeun atawa produsén, sarta kami bakal ngaganti eta kalawan harga potongan.

    LAYANAN AFTER-SALE

    Perusahaan kami ngagaduhan departemén jasa saatos penjualan sareng parantos netepkeun file jasa pelacak kualitas sareng saatos penjualan, Panggantian gratis upami produk ngagaduhan masalah kualitas.

     

    INSTALASI PENCEGAHAN

    • Seuneu kabuka sareng listrik kedah dihindari nalika instalasi.
    • Alat ieu kedah nganggo tekanan kerja sareng arus nominal.
    • Rutin pariksa alat extinguishing seuneu. Lamun alat pareum seuneu ruksak atawa geus disemprot, alat extinguishing seuneu kudu diganti dina waktu.

    Kontrol suhu(ari termal 175 ℃) precautions instalasi

    The jet tina extinguisher seuneu kudu aimed dina mesin jeung dibereskeun pageuh, kawat termal anu routed sabudeureun mesin, Garis termal sareng pamadam seuneu kedahna 15 cm jauh ti mesin.

    precautions instalasi kontrol listrik

    • Kudu dipareuman pikeun beroperasi.
    • Karya seuneu kabuka dilarang.
    • Garis termal kedah langkung ti 15 cm jauh ti bagian-suhu luhur mesin, Upami teu kitu, suhu luhur dina usum panas, tur éta gampang pikeun ngamimitian.
    • Mangga beroperasi nurutkeun diagram wiring sahiji alat extinguishing seuneu, Upami teu kitu, garis salah bisa disambungkeun.
    • Salila prosés debugging, mangga nganggo multi-méteran pikeun ngonfirmasi terminal mimiti listrik sarta terminal eupan balik; ngalakukeun pakasaban sambungan kawat sanggeus confirming éta bener, Mangga baca manual instalasi taliti saméméh wiring.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 7 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com