Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya » Impulse Powder Fire Extinguisher pikeun Mobil sareng Kompartemen Mesin Beus
  • Impulse Powder Fire Extinguisher pikeun Mobil sareng Kompartemen Mesin Beus

    Super-rupa ABC garing Kimia bubuk seuneu extinguisher pikeun mangrupakeun produk kalawan sajarah panjang, utamana dilarapkeun dina kompartemen engine beus, mobil, treuk, bejana jsb,

    eta ngurangan seuneu gancang, ngan butuh 3 ka 5 detik.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Impulse bubuk seuneu extinguishers mangrupakeun bahan kimia garing super-halus, utamana pikeun kompartemen mesin kapal ad kandaraan, kompartemen batré jeung retarder, dipasang di wewengkon maranéhanana mana gampang pikeun meunangkeun runaway termal, Produk ieu boga résistansi shock tangtu pangabisa, cocog pikeun sagala lingkungan gawé goréng, tiasa kaluar kelas A, B, C, E seuneu.

    Alat pemadam seuneu jenis ieu sacara otomatis tiasa ngarengsekeun prosés tina milarian dugi ka mareuman seuneu, aman tur efisien, gampang dipasang sareng dianggo, ngan kudu dipasang di lokasi anu ditunjuk dina kendaraan, lamun seuneu megatkeun kaluar dina mesin, assembly starter bakal gancang mindahkeun seuneu ka alat extinguishing, jeung alat extinguishing seuneu bakal otomatis dimimitian.

    Éta ogé tiasa diaktipkeun ku saklar ngamimitian anu tos dipasang, muka kotak tombol, pencét panutup pelindung palastik beureum jero pikeun ngamimitian bubuk seuneu extinguisher.

    Éta gaduh 2 mode aktivasina, salah sahijina nyaéta aktivasina termal, sejen nyaeta aktivasina listrik

    Aktivasina termal

    Nalika meunang seuneu kabuka, atawa sensing suhu seuneu 175 ° C, éta kawat termal bakal hurung, lajeng extinguisher seuneu bakal diaktipkeun.

    AKTIVASI LISTRIK

    Saatos sensing suhu seuneu, sora jeung lampu alarem bakal meta, Alarm switch manual dipasang di wewengkon nyetir, dina kaayaan darurat, supir bisa ngaktipkeun alat extinguishing seuneu tina taksi, Nyadarkeun pangaruh kontrol suhu sareng kontrol listrik.

    Produk diwangun ku bubuk garing ABC super-halus, panutup, sealing diafragma, stop kontak dedicated, komponén aktivasina( termal jeung listrik), tombol kontrol ngamimitian jeung alat eupan balik sinyal.

    Éta ngagaduhan parameter sareng lambar data di handap ieu:

    • Modél: FFX-ACD0.3 / 0.4 / 0.5
    • Agén extinguishing: 0.3, 0.4, 0.5 kiloan.
    • Diménsi: diaméterna 165 * 80mm(165*100mm).
    • Laju konsentrasi: 127 gram per méter kubik.
    • Volume panyalindungan: rentang ti 2 ka 5 méter kubik.
    • Waktu pareum: kirang ti 5 detik.
    • Résistansi mimiti listrik: 2.4 ka 5 Duh.
    • tegangan operasi: DC6-24V.
    • Aktipkeun ayeuna:kirang ti 0.5 A jeung leuwih ti 0.3 A.
    • Arus kaamanan: ≤0,5 A.
    • Modeu aktivasina: kawat listrik jeung termal.
    • Suhu alarm deteksi: 120± 5 ℃.
    • Suhu aktivasina garis termal: 175± 10 ℃.
    • Suhu lingkungan: -40 nepi ka +90 ℃.
    • Model konektor kawat alat: 282104-1.
    • Modél spésifikasi kawat kontrol: NH-Ⅱ-RVV-300/500-2×0.5-GA306.2-2007.

     

    FITUR

    Produk ieu ngagaduhan fitur anu sami sareng urang Minisol Aerosol Seuneu Extinguisher, nyaéta:

    • Volume leutik.
    • Pinuh fungsi.
    • Gampang dipasang.
    • Gaduh fungsi ngamimitian manual, mimiti otomatis jeung eupan balik sinyal.
    • Sasuai jeung sarat GB7258-2012 jeung standar internasional.
    • kualitas dipercaya jeung harga low.
    • Tahan cai, buktina Uap, freeze buktina, sarta teu merlukeun sagala silinder pressurized pikeun muka.
    • sealing alus sarta anti Geter.
    • hirup jasa panjang, sareng saluyu sareng standar geter ISO pikeun alat pemadam seuneu kendaraan.

    APLIKASI

    Ieu utamana dipaké pikeun widang handap:

    • Kompartemen mesin kendaraan, sapertos beus, mobil.
    • Ruang mesin kapal.
    • Kompartemen batré.
    • Retarder.
    • kamar generator.
    • Kabinet distribusi.
    • Ngecas tumpukan.
    • Lombang kabel sareng torowongan kabel.
    • Arsip.

     

    Parentah pikeun pamakéan sarta pangropéa

    Nalika supir jeung occupant manggihan tur mastikeun seuneu dina kompartemen mesin, buka panutup kotak controller starter nu lokasina di taksi, Pencét tombol mimiti beureum boro pikeun ngamimitian extinguisher seuneu pikeun mareuman seuneu(perhatian: Aya dua tombol miniatur handapeun dewan tombol peluncuran beureum, Ngan ku mencét dina waktos anu sareng, alat extinguishing seuneu bisa diaktipkeun, disebutkeun alat extinguishing seuneu moal diaktipkeun); Ulah muka panto kompartemen mesin jeung nutupan saméméh jeung sanggeus mareuman seuneu, Kusabab pangaruh extinguishing seuneu téh hadé dina spasi katutup.

    Supir sareng panumpang kedah mariksa extinguisher seuneu rutin, abdif aluminium foil dina nozzle alat extinguishing seuneu ruksak, screws tina alat extinguishing seuneu leupas, sarta wiring geus dipegatkeun, eta kudu diganti jeung repaired dina waktu.

    Hindarkeun seuneu kabuka sareng operasi suhu luhur pikeun ngahindarkeun operasi anu salah; nalika disassembling jeung assembling alat extinguishing seuneu, punten naroskeun ka jalma profésional anu terang ngeunaan alat ieu.

    Angkutan jeung neundeun

    • Nanganan kalayan ati-ati nalika ngangkut.
    • Ngalungkeun dilarang pisan.
    • Nyegah tabrakan.
    • Hindarkeun paparan sinar panonpoé sareng hujan.
    • Gudang gudang merlukeun ventilasi, kagaringan sareng kabersihan.
    • Jangkungna teu kedah ngaleuwihan 6 lapisan.

    TANGGAL KADALUARSA

    Mangsa jaminan pikeun alat extinguishing seuneu ieu 2 taun, jeung umur hirup téh 5 ka 10 taun, sanggeus tanggal béakna, mangga ngahubungan dealer lokal Anjeun atawa produsén, kami bakal ngaganti ku harga potongan.

    LAYANAN SALES

    Perusahaan kami ngagaduhan jabatan jasa saatos penjualan, sarta geus ngadegkeun kualitas sarta sanggeus-jualan file jasa tracking, Panggantian gratis upami produk ngagaduhan masalah kualitas.

     

    INSTALASI PENCEGAHAN

    • Seuneu kabuka sareng nganggo listrik kedah dihindari nalika instalasi.
    • Alat ieu kedah nganggo tekanan kerja sareng arus nominal.
    • Rutin pariksa alat extinguishing seuneu. Lamun alat pareum seuneu ruksak atawa geus disemprot, alat extinguishing seuneu kudu diganti dina waktu.

    Kontrol suhu(ari termal 175 ℃) precautions instalasi

    The jet tina extinguisher seuneu kudu aimed dina mesin jeung dibereskeun pageuh, kawat termal anu routed sabudeureun mesin, Garis termal sareng pamadam seuneu kedahna 15 cm jauh ti mesin.

    precautions instalasi kontrol listrik

    • Kudu dipareuman pikeun beroperasi.
    • Karya seuneu kabuka dilarang.
    • Garis termal kedah langkung ti 15 cm jauh ti bagian suhu luhur mesin, Upami teu kitu, suhu luhur dina usum panas, tur éta gampang pikeun ngamimitian.
    • Mangga beroperasi nurutkeun diagram wiring sahiji alat extinguishing seuneu, Upami teu kitu, garis salah bisa disambungkeun.
    • Salila prosés debugging, mangga nganggo multi-méteran pikeun ngonfirmasi terminal mimiti listrik sarta terminal eupan balik; ngalakukeun pakasaban sambungan kawat sanggeus confirming éta bener, Mangga baca manual instalasi taliti saméméh wiring.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 5 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com