Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Énergi Panyimpenan Seuneu Extinguishers »Pamadam seuneu LiFePO4 Batré Litium
  • Lithium Batré LiFePO4 fire extinguisher

    Aerosol fire extinguisher pikeun Litium Batre LiFePO4, bungkus batré litium-ion, jeung sistem panyimpen énergi, urang gaduh kasus pamasangan sareng solusi anu sampurna pikeun éta.

    Saterasna, eta bisa dipaké dina widang séjén: Kabinet listrik, kandaraan mobil, jeung Ngecas tumpukan.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    batré litium LiFePO4 ayeuna populér tur panas di pasar dunya, sabab tiasa dianggo pikeun sistem panyimpen énergi, sistem pembangkitan tanaga surya, jeung kandaraan listrik, malah keur scooters listrik leutik tur bikes listrik.

    Batré litium-ion biasana tiasa dicas deui sareng gaduh umur jasa anu panjang. Sanajan kitu, lamun dina suhu luhur sarta pamakéan kaleuleuwihan bakal shorten umur batre, sarta ogé bisa ngabalukarkeun seuneu goréng.

    Ku kituna, Produsén batré litium sareng padagangna ogé kedah mertimbangkeun kumaha ngajaga batré litium tina runaway termal nalika ngajual batré, Pabrikan kedah mertimbangkeun masang pamadam seuneu leutik anu cocog kana bungkus batré litium nalika ngahasilkeun batré litium., atawa dealer nu bisa nyadiakeun extinguishers seuneu lamun ngajual accu litium, pikeun ngajawab worries customer urang sanggeus beuli.

    Aya sababaraha alat pemadam seuneu anu cocog pikeun panyalindungan batré litium, tapi ieu extinguisher seuneu aerosol leutik dihasilkeun ku urang bakal jadi pilihan pangalusna:

    • Ngaran Produk: batré litium-ion LiFePO4 fire extinguisher.
    • Nomer modél: AW-QRR0.012GW/S-S. (bentuk sejen Aerosol QRR0.012G / S / SA ogé pikeun panyalindungan seuneu batré litium-ion).
    • Diménsi: 49*32*20 mm.
    • spasi liang pikeun installaiton: φ4*40 mm.
    • tipe suprési seuneu: aerosol.
    • Volume suprési: paling 0.2 méter kubik.
    • Konsentrasi desain: langkung ti 60 gram per méter kubik.
    • Kualitas sanyawa: 12 gram ± 0,5.
    • Panjang kabel termal: 400 mm adjustable.
    • Unsur sensing termal: 175℃ kabel termal.
    • Waktu nyemprot: 4 detik.
    • Nyemprot waktos reureuh: 1 kadua.
    • Suhu operasi: -50 nepi ka +95 ℃.
    • Suhu nozzle: 200℃.
    • hirup jasa: 10 taun nurutkeun test sepuh produk.
    • Pasang screws jeung lem, sakumaha per Manual Instalasi.
    • Aplikasi: Batré litium sareng pak batré, Wadah neundeun énergi, Panel panonpoe, jeung inverters.

    FITUR

    Produk ieu khusus pikeun panyalindungan seuneu rohangan leutik, eta boga fitur handap:

    • Leutik jeung kompak, éta ngan 4.9 séntiméter panjangna, 3.2 séntiméter dina rubakna, jeung 2 jangkungna séntiméter.
    • Éféktivitas tarung seuneu pisan tinggi, ngan 12 gram sanyawa aerosol eusian dina silinder, sarta bisa nutupan 0.2 m3 rohangan.
    • produk héjo, éta non-toksik sarta non-conductive, saterusna, aranjeunna henteu ngotoran atmosfir sareng lingkungan, kalawan ODP = 0, GWP=0, jeung ALT=0.
    • Éta sacara kimia henteu korosif, sarta sanggeus release moal ngabalukarkeun karuksakan kana batré litium sarta elemen éléktronik maranéhanana.
    • Sanggeus dileupaskeun, éta boga résidu saeutik, ku kituna anjeun moal perlu pikeun digawé ngeunaan naha éta bakal hésé pikeun ngabersihan up.
    • Éta tiasa beroperasi dina suhu ultra-luhur sareng suhu ultra-low, rentang suhu operasi nyaeta: -40℃ nepi ka +95 ℃.
    • Ieu otomatis ngadeteksi seuneu jeung otomatis dimimitian pikeun ngurangan seuneu, euweuh campur manual diperlukeun.
    • Éta henteu ngan ukur tiasa dipasang dina batré litium sareng médan panyimpen énergi tapi ogé dilarapkeun dina widang anu sanés, kawas suprési kabinet listrik.

    APLIKASI

    Sabab mangrupakeun extinguisher seuneu leutik, eta bisa dipasang dina loba spasi sempit tur enclosed pikeun panangtayungan seuneu, hereby handap kami daptar kaluar sababaraha pikeun rujukan anjeun:

    • Batré Litium-ion sareng pak batré.
    • Inverter panel surya sareng neundeun énergi.
    • wadahna Sistim neundeun énergi.
    • Stasion kakuatan portabel.
    • Kabinét listrik ukuran leutik sareng panel kontrol.
    • EV scooters motor.
    • RV UPS solar ebike.
    • Kotak listrik.
    • ATM.
    • Kotak méteran.
    • Mobil beca listrik.
    • Generator surya.
    • Carport surya.
    • Inverter surya.
    • Parahu listrik.
    • Kotak kaamanan.
    • Pendaki listrik.
    • Kamar inverter.

    PACKING, Angkutan jeung neundeun

    salila bungkusan, angkutan, jeung prosés neundeun, Anjeun kudu ngalakukeun sakumaha per parentah di handap ieu:

    • Bungkusan kedah ditangtayungan ku papan busa atanapi katun mutiara teras dibungkus dina kotak kardus.
    • Salila angkutan, eta leuwih hade nempatkeun eta dina kotak kai munggaran tur lengket labél "Cecekelan kalawan Care" dina kotak kayu.
    • Simpen dina tempat anu berventilasi sareng garing, oge, nyingkahan paparan panonpoé jeung hujan.

    PENCEGAHAN Pikeun EXTINGUISHER seuneu

    Nalika masang sareng nganggo pamadam ieu, punten dicatet yén:

    • Ulah ngabongkar struktur internal tina extinguisher seuneu tanpa idin, nu bisa ngaruksak eta.
    • Salila instalasi tur commissioning, ngarujuk kana Parentah Operasi.
    • Lamun kasalahan operasi ngabalukarkeun extinguisher seuneu pikeun ngamimitian, mangga geura angkat atanapi jaga jarak langkung ti 3m.
    • Punten pastikeun maca manual batré litium nalika masangna caket batré litium.
    • Punten ulah noél cangkang saatos produk mimiti nyemprot, sabab suhu cangkangna kacida luhurna.
    • Punten tong dipasihkeun ka barudak, bisi aya kacilakaan.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    1 + 6 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com