Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Énergi Panyimpenan Seuneu Extinguishers »Pamadam seuneu LiFePO4 Batré Litium
  • Lithium Batré LiFePO4 fire extinguisher

    Aerosol fire extinguisher pikeun Litium Batre LiFePO4, lithium-ion battery packs, and energy storage system, we have an installation case and the perfect solution for that.

    Saterasna, eta bisa dipaké dina widang séjén: Electrical cabinets, kandaraan mobil, and Charging piles.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    batré litium LiFePO4 ayeuna populér tur panas di pasar dunya, as it could be used for energy storage systems, solar power generation systems, and for electric vehicles, even for small electric scooters and electric bikes.

    Lithium-ion batteries are usually rechargeable and have a long service life. Sanajan kitu, lamun dina suhu luhur sarta pamakéan kaleuleuwihan bakal shorten umur batre, sarta ogé bisa ngabalukarkeun seuneu goréng.

    Ku kituna, Produsén batré litium sareng padagangna ogé kedah mertimbangkeun kumaha ngajaga batré litium tina runaway termal nalika ngajual batré, Pabrikan kedah mertimbangkeun masang pamadam seuneu leutik anu cocog kana bungkus batré litium nalika ngahasilkeun batré litium., atawa dealer nu bisa nyadiakeun extinguishers seuneu lamun ngajual accu litium, to solve the customer’s worries after purchase.

    Aya sababaraha alat pemadam seuneu anu cocog pikeun panyalindungan batré litium, tapi ieu extinguisher seuneu aerosol leutik dihasilkeun ku urang bakal jadi pilihan pangalusna:

    • Ngaran Produk: batré litium-ion LiFePO4 fire extinguisher.
    • Nomer modél: AW-QRR0.012GW/S-S. (another shape Aerosol QRR0.012G / S / SA ogé pikeun panyalindungan seuneu batré litium-ion).
    • Diménsi: 49*32*20 mm.
    • spasi liang pikeun installaiton: φ4*40 mm.
    • tipe suprési seuneu: aerosol.
    • Volume suprési: paling 0.2 méter kubik.
    • Konsentrasi desain: langkung ti 60 grams per cubic meter.
    • Kualitas sanyawa: 12 gram ± 0,5.
    • Panjang kabel termal: 400 mm adjustable.
    • Unsur sensing termal: 175℃ kabel termal.
    • Waktu nyemprot: 4 detik.
    • Nyemprot waktos reureuh: 1 second.
    • Operating temperature: -50 nepi ka +95 ℃.
    • Nozzle temperature: 200℃.
    • hirup jasa: 10 taun nurutkeun test sepuh produk.
    • Install screws and glue, sakumaha per Manual Instalasi.
    • Aplikasi: Batré litium sareng pak batré, Wadah neundeun énergi, Solar panels, and inverters.

    FITUR

    Produk ieu khusus pikeun panyalindungan seuneu rohangan leutik, eta boga fitur handap:

    • Small and compact, éta ngan 4.9 centimeters in length, 3.2 centimeters in width, jeung 2 centimeters in height.
    • Éféktivitas tarung seuneu pisan tinggi, ngan 12 gram sanyawa aerosol eusian dina silinder, sarta bisa nutupan 0.2 m3 rohangan.
    • produk héjo, éta non-toksik sarta non-conductive, saterusna, they do not pollute the atmosphere and environment, kalawan ODP = 0, GWP=0, and ALT=0.
    • It is chemically non-corrosive, and after release will not cause any damage to the lithium batteries and their electronic elements.
    • After releasing it, éta boga résidu saeutik, so you will not necessary to work about whether it will be hard to clean up.
    • Éta tiasa beroperasi dina suhu ultra-luhur sareng suhu ultra-low, the operating temperature range is: -40℃ nepi ka +95 ℃.
    • It automatically detects fire and automatic to starts to suppress fire, no manual intervention is required.
    • It can not only be installed in the lithium battery and energy storage field but also be applied in other fields, kawas suprési kabinet listrik.

    APLIKASI

    As it is a small fire extinguisher, it can be installed in many narrow and enclosed spaces for fire protection, hereby handap kami daptar kaluar sababaraha pikeun rujukan anjeun:

    • Batré Litium-ion sareng pak batré.
    • Inverter panel surya sareng neundeun énergi.
    • wadahna Sistim neundeun énergi.
    • Stasion kakuatan portabel.
    • Kabinét listrik ukuran leutik sareng panel kontrol.
    • EV scooters motor.
    • RV UPS solar ebike.
    • Kotak listrik.
    • ATMs.
    • Kotak méteran.
    • Mobil beca listrik.
    • Generator surya.
    • Carport surya.
    • Inverter surya.
    • Parahu listrik.
    • Kotak kaamanan.
    • Pendaki listrik.
    • Inverter room.

    PACKING, Angkutan jeung neundeun

    during the packing, transportation, and storage process, you should do as per the following instructions:

    • The package shall be protected by foam board or pearl cotton and then packed in cardboard boxes.
    • Salila angkutan, it is better to put it on the wooden box first and stick the label "Cecekelan kalawan Care" dina kotak kayu.
    • Simpen dina tempat anu berventilasi sareng garing, oge, nyingkahan paparan panonpoé jeung hujan.

    PENCEGAHAN Pikeun EXTINGUISHER seuneu

    Nalika masang sareng nganggo pamadam ieu, punten dicatet yén:

    • Ulah ngabongkar struktur internal tina extinguisher seuneu tanpa idin, nu bisa ngaruksak eta.
    • Salila instalasi tur commissioning, ngarujuk kana Parentah Operasi.
    • Lamun kasalahan operasi ngabalukarkeun extinguisher seuneu pikeun ngamimitian, mangga geura angkat atanapi jaga jarak langkung ti 3m.
    • Punten pastikeun maca manual batré litium nalika masangna caket batré litium.
    • Punten ulah noél cangkang saatos produk mimiti nyemprot, sabab suhu cangkangna kacida luhurna.
    • Punten tong dipasihkeun ka barudak, in case of an accident.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    1 + 5 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com