Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems » Litium-ion Batre Seuneu Protection Systems-Aerosol sanyawa
  • Litium-ion Batre Seuneu Protection Systems-Aerosol Sanyawa

    Extinguishing Kimia-Aerosol Sanyawa, Rincian tingal Lembar Data Kasalametan Bahan kami, dumasar aerosol mangrupakeun solusi suprési seuneu batré litium-ion hadé, nu leuwih hade tinimbang BLAZECUT.

    Kami produsén munggaran anu kalibet, panalungtikan sarta ngamekarkeun sistem aerosol pikeun batré litium, urang gaduh pangalaman euyeub pikeun ngahasilkeun aranjeunna.

    pikeun solusi lengkep sareng desain khusus, mangga raoskeun Taros Kami langsung.

     

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR

    Batré litium mangrupikeun unsur listrik leutik, nu ngajadikeun lolobana parabot extinguishing seuneu dina pasaran teu bisa cocog eta, perusahaan anu disebut BLAZECUT nganalisa tabung deteksi seuneu warna bodas anu tiasa ngeusian agén HFC-227ea atanapi NOVEC1230 di jero., Tapi sakumaha ukuranana sahenteuna diaméterna 18mm * 600mm, sigana eta oge sanes solusi alus pikeun panyalindungan seuneu batré litium-ion leutik sapertos.

    Nepi ka taun 2020 sanyawa aerosol kami QRR0.012G/S/SA ieu diterbitkeun, masalah panyalindungan seuneu pikeun batré litium-ion ieu ogé direngsekeun.

    QRR0.012G / S / SA mangrupa rarancang spasial pikeun kompartemen litium-ion, tapi ogé bisa nerapkeun pikeun sababaraha spasi sempit leutik lianna, sapertos kabinét listrik sareng kotak DB jsb, sabab cukup leutik pikeun nempatkeun kana kotak batré litium.

    SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

    Di handap ieu daptar sababaraha lambar data téknis utama QRR0.012G/S/SA- solusi aerosol batré litium:

    • Tipe: QRR0.012G/S/SA (Nyarios: 0.007, 0.02, 0.03, 0.04, 0.05, 0.06 ogé sadia)
    • Ukuran: diameter 40 mm, jeung jangkungna tina 20 mm (Salaku per Manual Instalasi pikeun QRR0.012G-S-SA).
    • Jarak Jarak liang pikeun Instalasi: φ40,1 * 54,1 mm.
    • Konsentrasi aerosol: ≤60g per méter kubik.
    • Volume pelindung: 0.2 méter kubik.
    • Aerosol Releasing Time: 4 Detik-detik.
    • Warna Silinder: Beureum sareng warna desain khusus anu sanés.
    • Dipeunteun Suhu tina Thermal Line: 175℃.
    • Panjang garis termal: 0.3 méter (ca diperpanjang kana pamundut customer).
    • Panjang kabel listrik: 0.3 méter (bisa diperpanjang sakumaha per pamundut klien)
    • Aktipkeun Ayeuna: ≥701 mA (Catu Daya Arus Langsung).
    • Kaamanan Ayeuna: ≤151mA (Arus Langsung).
    • Listrik Mimitian-up Time: ngeunaan 1 Kadua.
    • Rentang Suhu Ambient: -50℃ nepi ka +95 ℃.
    • Saumur hirup: 15 Mangtaun-taun.
    • Waktos jaminan: 1 ka 2 Mangtaun-taun.
    • Kasaluyuan: éta tiasa dianggo sareng alarm seuneu sareng sistem deteksi seuneu, khususna tiasa cocog sareng panel alarem seuneu gas.

    model sarupa LAIN sadia:

    Barang Jangkungna dina mm Diaméterna dina mm Volume pelindung dina m³ Pamasangan
    QRR0.007G/S/SA 40.00 20.00 0.1 screws exploding jeung / atawa lem 3M
    QRR0.016G/S/SA 60.00 22.00 0.25 screws exploding jeung / atawa lem 3M
    QRR0.02G/S/SA 60.00 25.50 0.30 screws exploding jeung / atawa lem 3M
    QRR0.03G/S/SA 60.00 25.50 0.50 screws exploding jeung / atawa lem 3M
    QRR0.04G/S/SA 99.00 27.50 0.60 screws exploding jeung / atawa lem 3M
    QRR0.05G/S/SA 99.00 27.50 0.80 screws exploding jeung / atawa lem 3M
    QRR0.06G/S/SA 99.00 27.50 1.00 screws exploding jeung / atawa lem 3M

     

    Klik di dieu pikeun maca tur ngundeur QRR0.012G / S / SA MANUAL INSTALASI

    Gaya ieu desain aerosol khusus pikeun panyalindungan seuneu batré litium, sabab ukuranana leutik, ogé bisa dilarapkeun dina sababaraha spasi dipager lianna,

    eta boga husus sorangan.

    FITUR

    • teknisi terampil kami anu leuwih 60 taun heubeul design husus produk ieu pikeun batré litium-ion, desain produk anu ganteng tur sampurna.
    • Aerosol kalayan diménsi leutik, utamana jangkungna aerosol nyaeta ngeunaan 2 cm, tiasa dipasang dina kotak batré litium.
    • Aerosol milik sanyawa extinguishing bersih, eta teu ninggalkeun résidu sanggeus discharging, nilai poténsi pemanasan global sarta nilai poténsi depletion lapisan ozon ampir nol, moal ngaruksak komponén dina batré litium.
    • Kacida konsentrasi, kualitas aerosol leutik nutupan volume badag, beurat hampang sarta hemat spasi.
    • Bisa boga fungsi eupan balik sinyal, jeung fungsi aktivasina nyaeta: termal tambah listrik ngamimitian-up.
    • Éta tiasa dianggo sareng alat pemicu anu mandiri anu disebut "Alat aktivasina termal".

    APLIKASI

    • Kandaraan leutik
    • Alat-alat beurat kaasup: pamuat, excavator, serangan taktis / kontrol karusuhan, buldoser.
    • Motor listrik.
    • Kotak listrik leutik.
    • Produk listrik leutik.
    • Batré litium-ion.
    • Kulkas.
    • Mesin cuci.
    • AC.
    • Cable connector.

    KELAS SENGÉRAN

    • Kelas A seuneu-Padet combustibles.
    • Kelas B seuneu-kaduruk Cairan.
    • Kelas C seuneu-Gas kaduruk.
    • Kelas E seuneu-alat listrik.

    QRR0.012G/S/SA aerosol alat suprési seuneu bisa ngurangan seuneu Kelas A, B, C, E gancang.

    alat nu cocog pikeun hawa ambient tina -50 ℃ nepi ka + 95 ℃ (dina waktu pondok bisa ngahontal +125 ℃), paling cocog pikeun panyalindungan seuneu spasi dipager leutik, kayaning kabinét listrik leutik / panel, peti, batré litium jsb; eta milik tipe tetep Sistim suprési seuneu.

    PRINSIP KERJA

    Nalika alat nampi sinyal aktivasina tina panel kontrol seuneu atanapi tina kabel termal, sanyawa aerosol di jero alat diaktipkeun, lajeng gancang ngabalukarkeun partikel aerosol gas jeung gas ngalir kaluar tina nozzle nu(sisi), total banjir di zona panyalindungan seuneu, pikeun meungpeuk seuneu.

    PERHATOSAN Pikeun TRAMSPORTATON AND toko.

    • Entong caket kana sumber panas nalika nuju di angkot, toko jeung instalasi, punten ulah sinar panonpoé sareng hujan.
    • Ulah make produk lamun cangkang luar alat aerosol urang ruksak.
    • Ulah ngabongkar alat tanpa idin ti produsén.
    • Jalma anu asup kana situs kedah ngagem topéng bénsin, bisi alat aerosol keur di discharging.

    INSPEKSI

    • Mangga baca sacara saksama manual instalasi saméméh instalasi, sareng pariksa alat sareng asesorisna, install deui sanggeus mastikeun unggal komponén anu alus.
    • Métode Inspeksi:
      • Pamariksaan penampilan: pariksa penampilan alat, eta teu kudu leupaskeun cet, euweuh indentation tur euweuh deformasi, jeung asesoris kudu lengkep.
      • Produkna parantos lulus pamariksaan pabrik anu ketat, kumaha oge, alat jeung asesorisna bisa jadi ruksak alatan sagala rupa alesan salila angkutan; jadi lamun ngalakukeun instalasi, perlu mariksa unggal alat nurutkeun métode di luhur.

    INSTALASI jeung pangropéa

    • Cabut bracket pamasangan alat aerosol sareng ngalereskeunana, teu kedah aya halangan antara alat aerosol sareng tujuan pelindung. lamun perlu, installer ogé bisa masang rojongan tambahan, pangrojong bantu kudu bisa nanggung sahenteuna 5 kali beurat alat aerosol, pikeun mastikeun alat aerosol dipasang pageuh.
    • Nalika instalasi, Anjeun kudu mertimbangkeun nyingkahan wewengkon suhu luhur luhur 95 ℃. teu kudu aya halangan dina 0,1m diaméterna alat aerosol.
    • Ulah ngabongkar alat tanpa idin ti produsén. The kabel termal kudu diatur sapanjang dimana seuneu meureun bakal lumangsung.; eta dilarang pikeun masang eta dina pipelines suhu luhur, bisi diaktipkeun ku kasalahan.
    • Sanggeus dileupaskeun, silinder alat aerosol super panas kalawan suhu luhur, ku kituna dilarang nyabak, antosan dugi cools handap sateuacan Anjeun tiasa ngadamel eta.
    • Salila waktos valid na, teu kedah ngayakeun pamariksaan kualitas taunan; Silinder alat aerosol kedah rutin dibersihkeun tina lebu sareng kotor dumasar kana kaayaan anu saleresna.; lamun kapanggih cacad atawa ruksak, eta kudu diganti dina waktu; Rutin pariksa wiring pikeun sirkuit kabuka, sirkuit pondok tur nilai lalawanan tina alat ignition tur nyimpen rékaman.
    • Karugian patali disababkeun ku instalasi abnormal, pangropéa sareng panggunaan henteu aya dina lingkup jaminan perusahaan.

     

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 9 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com