Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi » Manual Release jeung Abort Pindah pikeun Gas Suprési System
  • Manual Release na Abort Pindah pikeun Gas Suprési System

    Abort switch sarta stasiun release manual dua komponén penting pikeun sistem alarm seuneu, ampir unggal sistem lengkep bakal butuh aranjeunna.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Kadua pelepasan manual sareng saklar abort mangrupikeun komponén tina sistem alarem seuneu, nu diperlukeun pikeun nyambung jeung panel kontrol alarem seuneu, sarta dipaké pikeun sistem suprési seuneu gas, sapertos FM200, Karbon dioksida, jeung aerosol, Pikeun ngamimitian sistem suprési seuneu sacara manual kami peryogi “release manual”, pikeun ngeureunkeun sacara manual sistem suprési seuneu kami bakal peryogi “abort switch”; salah sahijina boga fungsi maranéhanana.

    Ngeunaan stasiun rilis manual

    stasiun release manual disambungkeun ka panel alarem seuneu, aya hiji konektor (No.), aya “tombol konci” di hareupeunana, sarta konektor NO garing di tukang.

    Parameter utama eta saperti kieu:

    • Modél: AW-G201.
    • Ngoperasikeun ayeuna: 3A @ AC220V, 3A @ DC24V.
    • Diménsi: 100*100*98 mm.

    Ngeunaan Abort switch

    The abort switch ogé kudu nyambung jeung panel alarm seuneu, Ieu dipaké pikeun momentarily ngaganggu sinyal circuit release nalika panel kontrol dina kaayaan alarem, spésifikasi utama sareng lambar data ogé sapertos di handap ieu:

    • Modél: AW-GD202.
    • Operasi ayeuna: Garing NO 3A@AC220V, 3A@DC24V.
    • Tingkat panyalindungan: IP30.
    • Lingkungan gawé: -10℃ nepi ka +50 ℃.

     

    FITUR

    fitur saperti kieu:

    • Duanana mangrupakeun komponén atawa asesoris tina sistem alarm seuneu.
    • Duanana aya kalawan husus garing NO.

    APLIKASI

    pikeun aplikasi, duanana loba dipaké dina sistem handap:

    • Sistim suprési seuneu.
    • Sistim cahaya darurat.
    • Sistim pompa seuneu.

    Pitunjuk

    • Mangga baca manual instalasi saméméh pamakéan.
    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Mangga ulah ilubiung dina produk ieu tanpa idin.
    • Salila angkot na, mangga nanganan kalayan ati-ati!
    • Milih sistem extinguishing seuneu cocog tur masangkeunana babarengan.

    PENCEGAHAN LAIN

    Harepan hirup produk ieu 10 taun, jeung taun jaminan nyaeta 1 taun, Upami aya masalah kualitas salami periode garansi, urang bakal ngaganti eta haratis.

    Unggal produk ogé dibungkus dina kotak warna standar sareng sababaraha puluhan dina kotak karton.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    3 + 9 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com