Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi » Manual Release and Abort Switch for Gas Suppression System
  • Manual Release na Abort Pindah pikeun Gas Suprési System

    Abort switch and manual release station are two important components for fire alarm system, almost each completely system will need them.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    Kadua sékrési manual sareng saklar abort mangrupikeun komponén sistem alarem seuneu, anu kedah dihubungkeun sareng panel kontrol alarem seuneu, sarta dipaké pikeun sistem suprési seuneu gas, sapertos FM200, Karbon dioksida jeung aerosol, Pikeun ngamimitian sistem suprési seuneu sacara manual kami peryogi “release manual”, pikeun ngeureunkeun sacara manual sistem suprési seuneu kami bakal peryogi “abort switch”; salah sahijina boga fungsi sorangan.

    AOUT manual release stasiun

    stasiun release manual disambungkeun jeung panel alarm seuneu, aya hiji konektor (No.), anjeun téh a “tombol konci” di hareup na sarta konektor NO garing di tukang.

    Parameter utama nyaéta kieu:

    • Modél: AW-G201.
    • Ngoperasikeun ayeuna: 3A @ AC220V, 3A @ DC24V.
    • Diménsi: 100*100*98 mm.

    Ngeunaan Abort switch

    The abort switch ogé kudu nyambung jeung panel alarm seuneu, Ieu dipaké pikeun momentarily ngaganggu sinyal circuit release nalika panel kontrol dina kaayaan alarem, spésifikasi utama jeung lambar data ogé saperti ieu di handap:

    • Modél: AW-GD202.
    • Operasi ayeuna: Garing NO 3A@AC220V, 3A@DC24V.
    • Tingkat panyalindungan: IP30.
    • Lingkungan gawé: -10℃ nepi ka +50 ℃.

     

    FITUR

    features as following:

    • Both of them are components or accessories of fire alarm system.
    • Both of them are with particular of Dry NO.

    APLIKASI

    for application, both of them are widely used in the following systems:

    • Fire Suppression System.
    • Emergency lighting system.
    • Fire pump system.

    HINTS

    • Please read the installation manual before use.
    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Please don‘t take apart of this product without permission.
    • During its transportation, please handle with care!

    OTHER PRECAUTIONS

    The life span of this product is 10 taun, and the warranty year is 1 taun, If there is any quality problem during the warranty period, urang bakal ngaganti eta haratis.

    Each product is well packed in a standard color box and several tens of them in a carton box.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    1 + 3 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com