Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog » Mini Condensed Aerosol Has Become The Best Solution for Wind Turbine Fire Protection

Mini Condensed Aerosol Geus Janten Solusi Pangsaéna pikeun Perlindungan Seuneu Turbin Angin

June 17, 2022

SEJARAH JEUNG TINJAUAN SINGKAT

Baheula 10 sababaraha taun ka pengker, Ngarengsekeun masalah panyalindungan seuneu kipas mangrupa masalah badag, sakumaha turbin angin mangrupakeun bodo badag sarta parabot nilai tinggi, tapi di rohangan mesin rada heureut, teu tiasa masang FM200 sareng sistem suprési gas sanés, Gantina dina waktu éta loba rékayasa turbin angin jeung rékayasa seuneu pausahaan milih masang ABC alat suprési seuneu kimiawi garing, produk bubuk garing ogé bodo leutik tur bisa dipasang di jero turbin angin kacida alusna, tapi hiji aral ngawatesan aplikasi na, nyaeta: bubuk garing ABC teu gampang pikeun ngabersihan up na bakal ngaruksak komponén turbin angin.

Janten perusahaan pamasangan ieu janten milarian solusi panyawat seuneu anu langkung saé pikeun turbin angin, aranjeunna manggihan yén condensed aerosol extinguisher seuneu bakal alternatif, husus tipe mini leuwih hadé.

Lajeng Firepro, Stat-X, Pirogen, DSPA sareng Minisol janten pilihan kahiji pikeun dipasang dina turbin angin.

Ngan dina taun 2021, jutaan turbin angin diperlukeun pikeun masang generator aerosol di jero rohangan mesin turbin angin jeung cabinets listrik, diperlukeun aerosol badag-ukuran pikeun kamar mesin turbin angin pikeun total banjir, sarta aerosol leutik-ukuran pikeun kabinet listrik pikeun aplikasi lokal.

Turbin angin jalan 24 jam sapoé tanpa diawaskeun, sanggeus lila opeartion sarta gampang pikeun meunangkeun runaway termal.

aya artikel pikeun ngajelaskeun ngeunaan eta: kumaha turbin angin jalan?

Naha condensed aerosol alus keur turbin angin

Sababaraha mitra naroskeun éta ” naha aerosol fire extinguisher mangrupakeun solusi hadé pikeun panangtayungan seuneu turbin angin?”, pikeun patarosan ieu, urang kudu ngajelaskeun ngeunaan kaunggulan aerosol:

  • Pemadam seuneu aerosol ukuranana kompak, eta bisa dipasang dina sagala spasi sempit, sarta spasi turbin angin diwatesan, janten aerosol mangrupikeun produk anu saé pikeun dipasang di jerona.
  • Turbin angin biasana diwangun di pagunungan luhur, padang rumput hejo atawa di laut, Biasana aya seueur beueus di tempat-tempat ieu, jeung silinder aerosol umumna disegel, cai-bukti jeung debu-bukti, ku kituna bisa anti Uap, Éta cocog pisan pikeun dipasang di tempat-tempat ieu.
  • Aerosol seuneu agén extinguishing diwangun ku bahan kimia bersih, éta non-toksik, teu korosif, non-conductive sarta ngabalukarkeun résidu saeutik sanggeus discharging, moal ngaruksak turbin angin, sarta gampang pikeun ngabersihan up sanggeus discharging.
  • Konsentrasi aerosol kira-kira 50 ka 100 gram per méter kubik, Ieu ngandung harti yén efisiensi suprési aerosol luhur jeung ongkos éféktif.
  • Téknologi aerosol mangrupikeun téknologi pancegahan seuneu pang anyarna, Geus dibuktikeun ku percobaan ilmiah yén éta téh produk ramah lingkungan.
  • Urang “S” jenis pamakéan aerosol “strontium nitrat” salaku oksidan utama, nu ngajadikeun kimia aerosol ngabalukarkeun saeutik ruksakna equipments éléktronik, sakumaha urang terang, jero rohangan mesin turbin angin, aya seueur komponén éléktronik sareng alat di dinya, produk urang cocog pisan pikeun turbin angin.

Aerosol jeung parabot ngarojong dina turbin angin

Henteu ngan ukur aerosol dipasang dina turbin angin, tapi kedah dibarengan ku sababaraha asesoris sareng alat anu ngadukung:

  • Aerosol Alat kalawan bracket instalasi, screws, plug-in sareng aktuator.
  • Sistim kontrol alarem seuneu, kaasup detektor haseup, detektor panas, detéktor gas, detektor seuneu, titik panggero manual, indikator ngaleupaskeun gas, bel alarm jsb.
  • Waktos reureuh starter.
  • Panutup pelindung anti statik sareng panutup panyalindungan lebu.

Ngeunaan seuneu kakuatan angin

Sering kajadian seuneu kakuatan angin nyababkeun paningkatan paménta pikeun panyalindungan seuneu kakuatan angin, unggal taun di sakuliah dunya rébuan turbin angin nalangsara ti seuneu, sarta ngan di Cina dina bulan panungtungan Juni of 2022, nyaéta 25 kacilakaan seuneu kakuatan angin lumangsung di kebon angin. ieu dahsyat!

Jadi ayeuna di Cina, unggal ladang angin hal kahiji maranéhanana do nyaeta masang hiji aerosol fire extinguisher dina turbin angin, éta ongkos éféktif jeung nilai-bisa pikeun aranjeunna ngalakukeun ieu, dina industri angin sakuliah dunya, seueur kebon listrik angin ogé milih masang SISTEM AEROSOL salaku pilihan suprési seuneu anu pangsaéna.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal panyalindungan seuneu turbin angin, ELEKTRIK KABINET Suprési, Kandaraan panyalindungan seuneu, ngahubungan insinyur ti parusahaan urang jeung kami bakal ngajelaskeun leuwih.

LINKS PRODUK: Leutik Control Panel Suhu Thermal Sensing otomatis Seuneu suprési System-Aerosol

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com