Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Blog »Mini Condensed Aerosol Geus Janten Solusi Pangsaéna pikeun Perlindungan Seuneu Turbin Angin

Mini Condensed Aerosol Geus Janten Solusi Pangsaéna pikeun Perlindungan Seuneu Turbin Angin

Juni 17, 2022

SEJARAH JEUNG TINJAUAN SINGKAT

Baheula 10 sababaraha taun ka pengker, Ngarengsekeun masalah panyalindungan seuneu kipas éta masalah badag, sakumaha turbin angin mangrupakeun bodo badag sarta parabot-nilai luhur, tapi di rohangan mesin rada heureut, teu tiasa masang FM200 sareng sistem suprési gas sanés, Gantina dina waktu éta loba rékayasa turbin angin jeung rékayasa seuneu pausahaan milih masang ABC alat suprési seuneu kimiawi garing, produk bubuk garing ogé bodo leutik tur bisa dipasang di jero turbin angin kacida alusna, tapi hiji aral ngawatesan aplikasi na, nyaeta: bubuk garing ABC teu gampang pikeun ngabersihan up na bakal ngaruksak komponén turbin angin.

Ku kituna pausahaan instalasi ieu mimiti neangan solusi suprési seuneu hadé pikeun turbin angin, sarta aranjeunna kapanggih yén condensed aerosol extinguishers seuneu bakal alternatif, utamana tipe mini.

Lajeng Firepro, Stat-X, Pirogen, DSPA, sarta Minisol Janten pilihan kahiji maranéhanana pikeun masang dina turbin angin.

Ngan dina taun 2021, jutaan turbin angin diwajibkeun pikeun masang generator aerosol di jero rohangan mesin turbin angin sareng kabinet listrik., diperlukeun aerosol badag-ukuran pikeun kamar mesin turbin angin pikeun total banjir, sarta aerosol leutik-ukuran pikeun cabinets listrik pikeun aplikasi lokal.

Turbin angin dianggo 24 jam sapoé tanpa diawaskeun, sanggeus lila operasi sarta gampang pikeun meunangkeun runaway termal.

aya artikel pikeun ngajelaskeun eta: kumaha turbin angin jalan?

Naha condensed aerosol alus keur turbin angin

Sababaraha mitra nanya ” naha hiji extinguisher seuneu aerosol mangrupakeun solusi hadé pikeun panyalindungan seuneu turbin angin?”, pikeun patarosan ieu, urang kudu ngajelaskeun kaunggulan aerosol:

  • Aerosol fire extinguishers kompak, eta bisa dipasang dina sagala spasi sempit, sarta spasi turbin angin diwatesan, janten aerosol mangrupikeun produk anu saé pikeun dipasang.
  • Turbin angin biasana diwangun di pagunungan luhur, jukut jukut, atawa di laut, Biasana aya seueur beueus di tempat-tempat ieu, jeung silinder aerosol umumna disegel, tahan cai, jeung lebu-bukti, ngarah bisa anti Uap, Éta cocog pisan pikeun dipasang di tempat-tempat ieu.
  • Aerosol seuneu agén extinguishing diwangun ku bahan kimia bersih, éta non-toksik, teu korosif, non-conductive, sarta ngabalukarkeun résidu saeutik sanggeus discharging, moal ngaruksak turbin angin, sarta gampang pikeun ngabersihan up sanggeus discharging.
  • Konsentrasi aerosol kira-kira 50 ka 100 gram per méter kubik, ieu ngandung harti yén efisiensi suprési aerosol luhur jeung ongkos-éféktif.
  • Téknologi aerosol mangrupikeun téknologi pancegahan seuneu pang anyarna, Geus dibuktikeun ku percobaan ilmiah yén éta téh produk ramah lingkungan.
  • Urang “S” jenis pamakéan aerosol “strontium nitrat” salaku oksidan utama, nu ngajadikeun kimia aerosol ngabalukarkeun saeutik ruksakna alat éléktronik, sakumaha urang terang, jero rohangan mesin turbin angin, aya seueur komponén éléktronik sareng alat di dinya, produk urang cocog pisan pikeun turbin angin.

Aerosol jeung parabot ngarojong dina turbin angin

Henteu ngan ukur aerosol dipasang dina turbin angin tapi kedah dibarengan ku sababaraha asesoris sareng alat anu ngadukung.:

  • Aerosol Alat kalawan bracket instalasi, screws, plug-in sareng aktuator.
  • Sistim kontrol alarem seuneu, ngawengku detéktor haseup, detéktor panas, detéktor gas, detéktor seuneu, titik panggero manual, indikator ngaleupaskeun gas, bel alarem, jsb.
  • Waktos reureuh starter.
  • Panutup pelindung anti statik sareng panutup panyalindungan lebu.

Ngeunaan seuneu kakuatan angin

Sering kajadian seuneu kakuatan angin nyababkeun paningkatan paménta pikeun panyalindungan seuneu kakuatan angin, unggal taun di sakuliah dunya rébuan turbin angin kakurangan tina seuneu, sarta ngan di Cina dina bulan panungtungan Juni of 2022, Tuh 25 kacilakaan seuneu kakuatan angin lumangsung di kebon angin. ieu dahsyat!

Jadi ayeuna di Cina, unggal ladang angin hal kahiji maranéhanana do nyaeta masang hiji aerosol fire extinguisher dina turbin angin, éta ongkos-éféktif jeung nilai-bisa pikeun aranjeunna ngalakukeun ieu, dina industri angin sadunya, seueur kebon listrik angin ogé milih masang SISTEM AEROSOL salaku pilihan suprési seuneu anu pangsaéna. sampurna pikeun seuneu turbin angin.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal panyalindungan seuneu turbin angin, ELEKTRIK KABINET Suprési, jeung panyalindungan seuneu kandaraan, ngahubungan insinyur ti parusahaan urang jeung kami bakal ngajelaskeun leuwih.

Thermal Sensing Aerosol Sistim suprési sampurna pikeun seuneu turbin angin.

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com