Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA » Non-piping Cabinet Type FM200 Suppression System for Large Space Fire Prevention

Non-piping Kabinet Tipe FM200 Sistim suprési pikeun Spasi badag Pencegahan Seuneu

Cabinet Type FM200 system is a non-piping system for total flooding the hazard, it use the most clean agent HFC-227ea as suppression chemicals, widely installed in power rooms, data rooms, computer rooms etc.

with cabinet over there, then you can install it in the room space, no need for other additional cylinder rooms.

It will not cause any harm to the human body and the environment, it is halon alternative.

 

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

PEDARAN UMUM

agén extinguishing seuneu gas mangrupakeun salah sahiji opat (cai, busa, kimia garing jeung gas) agén extinguishing seuneu tradisional, diantara aranjeunna, HFC-227EA Heptafluoropropana boga sipat alus teuing kabersihan jeung efisiensi tinggi, ayeuna geus jadi agén extinguishing seuneu gas bersih loba dipaké.

Sabab halon 1211 jeung 1301 were phased out because it would destroy the atmospheric ozone layer, saatos éta, HFC-227ea lahir, HFC-227ea janten produk alternatif halon sareng populer.

Dina taun 1990-an, sistem HFC-227ea FM200 ieu asup kana sistem suprési seuneu Cina sareng Cina kusabab ngahasilkeun produk ieu sareng ningkatkeunana, urang nalungtik sistem dumasar perumahan kabinét.

Sistem suprési FM200 kabinét langkung gampang dioperasikeun sareng dipasang tibatan sistem pipa rumit di nagara sanés., urang ngaranna ” Kabinet Tipe Beresih Agen Seuneu Suprési System”, kimia utamana nyaéta HFC-227es, jadi urang ogé disebut ” Kabinet Tipe FM200 System”.

HFC-227ea mangrupikeun bahan kimia utama anu dianggo di sakumna dunya pikeun pancegahan seuneu sareng populer pisan, ampir réngsé 50% tina sistem suprési seuneu ngadopsi HFC-227ea salaku agén utama, jadi écés, Sistim suprési FM200 nyaéta sistem anu pang populerna di dunya, Sistem NOVEC1230 masih teu tiasa cocog sareng anjeunna.

Sistem heptafluoropropana lengkep diwangun ku seueur komponén, nyaéta: klep wadahna, Silinder agén, HFC-227EA Agén, Siphon, Alat Eupan Balik Sinyal, Klep éléktromagnétik, selang tekanan luhur, nozzles jsb.

Nalika sistem jalan, eta bakal total banjir sakabeh kamar ku nyemprot kaluar agén suprési HFC-227ea, jero 10 detik eta bakal suksés ngurangan seuneu, sarta sanggeus discharging, gas extinguishing bakal dissipated otomatis tur kabur, sarta ninggalkeun euweuh résidu.

Saatos sistem extinguishing dipasang, tos aya dina status kerja otomatis, nalika seuneu lumangsung dina bahaya, detektor panas, detektor haseup jeung elemen sensing suhu séjén bakal cacad seuneu, jeung ngangkut sinyal alarem seuneu ka panel kontrol seuneu gas, panel kontrol bakal ngirim kaluar urutan aktivasina pikeun ngamimitian alat suprési seuneu FM200, sarta sanggeus 30 detik waktos reureuh, alat suprési FM200 bakal mimiti ngurangan seuneu; dina waktos anu sasarengan, panel kontrol bakal ngirim sinyal ka strobe nu&tanduk, bel alarem, tanda peringatan pelepasan gas, pikeun ngingetkeun jalma-jalma di tempat éta pikeun gancang angkat.

SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

Di handap ieu aya sababaraha parameter dasar produk ieu:

  • Ngaran Produk: Non-piping Beresih Agen Kabinet FM200 Sistim suprési seuneu
  • Modél: Gaya GQQ.
  • Modeu pamasangan: tipe tetep.
  • tekanan gudang: handapeun 20 ℃, ieu 2.5 Mpa.
  • tekanan kerja maksimum: 4.2 Mpa.
  • agén: HFC-227EA.
  • Agén eusian dénsitas: ≤1120 kilogram per méter kubik.
  • Ukuran silinder gudang agén: 40, 70L, 90L, 100L, 120L, 150L, 180L, dina liter.
  • Kualitas agén ditinggalkeun sanggeus ngurangan: 0 ka 3 kiloan.
  • Suhu Ambient: 0 ka 50 ℃.
  • Modeu aktivasina: DC 24 Volt jeung 1.2 A (Listrik ngamimitian), ≤150N (Mimitian pneumatic sareng Mimitian Manual).
  • waktos reureuh suprési: kirang ti 30 detik.
  • waktos discharging: kirang ti 10 detik.
  • Bahan silinder: Baja karbon kelas luhur kalayan polishing sareng palapis beureum.
  • modeu Suprési seuneu: Total Banjir.
  • Seuneu Suprési Kelas: Seuneu padet, seuneu cair, Seuneu Gas, Seuneu listrik.
  • Standar Eksekutif: GB16670-2006, NFPA, UL.

INSTALLATIN MANUAL

Pikeun langkung rinci ngeunaan produk ieu mangga baca PANDUAN INSTALASI KABINET JENIS FM200 taliti.

 

FITUR

  • Not require any cylinder storage rooms to place this system.
  • Can install in a single protection room seperately.
  • Gampang dipasang sareng dioperasikeun.
  • HFC-227ea is a clean agent, not cause any pollution to the environment, saterusna, not have any bad affect on human body.
  • It can completely work with gas fire alarm systems.

APLIKASI

  • Computer Room.
  • Server Room.
  • Switchgear Room.
  • Control Room.
  • UPS Battery Room.
  • Energy Storage System Room.
  • Power Supply Room and Power Plant.
  • Gardu Induk.
  • Academy.
  • Water Treatment Plant.
  • Generator Room.
  • Libraries, Museums and Archives.
  • Data Center.
  • Bus Station, Train Station, Airport and Seaport.
  • Communication Base Station.
  • Bank Vault.
  • TV Broadcasting Center.
  • Oil Depot etc.

INSTALLATIN

Please do installation as per below point:

  • The cabinet must be placed at the site marked in gas suppression drawings of protection area, and the cabinet is suggested to install near wall, it is also necessary to ensure that the cabinet is stable without shaking and lean.
  • The bottle group of extinguishing agent must be moved to the center of cabinet, its frond side must face the outward direction, and it also must be fixed on the cabinet by using hoops and hooks, be careful and not crush the cabinet.
  • The nozzle must be installed at the nozzle hole at the top of the cabinet, the discharging must be carried out at outward direction against the cabinet, the inner part must be fixed on the cabinet by using clamp nuts.
  • The joint of high-pressure hose with elbow must be installed on the outlet thread of container valve and be screwed down using wrench, the other side must be connected to the thread at the nozzle end.
  • After debugged, the pressure signal device must be installed at the relevant interface of high-pressure hose.
  • The gas pressure gauge must be installed at the interface container valve.
  • The electromagnetic actuator (valve) must be installed on the container valve of gas storage bottle; as for double bottle group, the electromagnetic actuator must be installed at the container valve of driving storage bottle and the pneumatic actuator must also must be installed at the container valve of driving storage bottle.
  • In the installation of double-bottle group start-up pipeline, the container valve of driving bottle and the pheumatic actuator of driven bottle must be connected. this part can not be installed in the event that the deviation in distance between two bottle groups. At this moment, it is necessary to adjust the location of two bottle groups slightly.
  • Lines of pressure signal device and electromagnetic actuator must be traversed through the reserved thread hole behind the cabinet and connected to the gas fire control panel or control center. pay attention to use the protection tube in order to avoid damaging to the lines.
  • Each part which has been installed and connected must be checked again and again. it is necessary to ensure the firm fixing, good connection and sealing of pipeline and correct line connection, therefore, the installation of the whole set of cabinet type HFC-227ea fire suppression equipment is completed.

 

SYSTEM DEBUGGING

Do this system debugging as per the following:

  • Start-up test of electromagnetic actuator, take down the electromagnetic actuator, plug out the safety pin and connect the 24VDC test power, test the operation of the electromagnet linkage switch blade. after the test, the switch blade and safety pin in the electromagnetic actuator must be reset.
    Perhatian: Debugging of the electromagnetic actuator must be independently conducted without the container valve.
  • Test of storage pressure: unscrew the nut behind the pressure gauge in the counter-clockwise manner until it shows, the indicator in green area means normal state. After the test, remember to tighten the nut, in order to ensure that the pressure gauge will not damaged or leaked because of long-term under high pressure.
  • Feedback signal simulation: two lead wires of the short circle pressure signal device simulate the discharging feedback signals.
  • Debugging of gas fire control panel: Conduct automatic, manual and emergency start-up/stop debugging, be subjected to requirements of the Specifications of Gas Extinguishing System Construction and Acceptance.
  • After the qualified debugging job is well done, the electromagnetic actuator must be installed on the container valve of extinguishing agent carefully. The pressure signal device must be installed on the relevant interface of high-pressure hose and connected to the signal feedback line.
  • After the completion of the acceptance by the fire department and training of the user organization, the start-up lines of the electromagnetic actuator must be connected. plug out the safety pin of the electromagnetic actuator, the equipment must be in formal operation.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
5 + 6 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com