Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA » Non-piping Kabinet Tipe FM200 Sistim suprési pikeun Spasi badag Pencegahan Seuneu

Non-piping Kabinet Tipe FM200 Sistim suprési pikeun Spasi badag Pencegahan Seuneu

Sistem Kabinet Tipe FM200 nyaéta sistem non-piping pikeun total bahaya banjir, eta ngagunakeun agén cleanest HFC-227ea salaku bahan kimia suprési, loba dipasang di kamar kakuatan, kamar data, kamar komputer, jsb.

sareng kabinet di dinya, teras anjeun tiasa pasang dina rohangan kamar, teu perlu kamar silinder tambahan lianna.

Éta moal ngabalukarkeun ngarugikeun ka awak manusa sareng lingkungan, éta alternatif halon.

 

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

PEDARAN UMUM

agén extinguishing seuneu gas mangrupakeun salah sahiji opat (cai, busa, kimia garing, jeung gas) agén extinguishing seuneu tradisional, diantara aranjeunna, HFC-227EA Heptafluoropropana ngabogaan sipat alus teuing kabersihan, jeung efisiensi tinggi, ayeuna geus jadi agén extinguishing seuneu gas bersih loba dipaké.

Sabab halon 1211 jeung 1301 dicabut sabab bakal ngancurkeun lapisan ozon atmosfir, HFC-227ea lahir, sarta HFC-227ea jadi produk halon-alternatif tur populér.

Dina taun 1990-an, sistem HFC-227ea FM200 ieu sumping kana sistem suprési seuneu Cina sareng Cina kusabab ngahasilkeun produk ieu sareng ningkatkeun éta., urang researched sistem basis perumahan kabinét.

Sistem suprési tipe kabinét FM200 langkung gampang dioperasikeun sareng dipasang tibatan sistem pipa rumit di nagara sanés., urang ngaranna ” Kabinet Tipe Beresih Agen Seuneu Suprési System”, kimia utamana nyaéta HFC-227es, jadi we disebut oge ” Kabinet Tipe FM200 System”.

HFC-227ea mangrupikeun bahan kimia utama anu dianggo di sakumna dunya pikeun suprési seuneu sareng populer pisan, ampir 50% tina sistem suprési seuneu ngadopsi HFC-227ea salaku agén utama, jadi écés, Sistim suprési FM200 anu pang populerna di dunya, Sistem NOVEC1230 masih teu tiasa cocog sareng anjeunna.

Sistem hépta-fluoropropana lengkep diwangun ku sababaraha komponén, aya klep wadahna, Silinder agén, HFC-227EA Agén, Siphon, Alat Eupan Balik Sinyal, Klep éléktromagnétik, selang tekanan luhur, nozzles, jsb.

Nalika sistem jalan, eta bakal banjir sakabeh rohangan ku nyemprot kaluar agén suprési HFC-227ea, jero 10 detik eta bakal suksés ngurangan seuneu, sarta sanggeus ngurangan, gas extinguishing bakal dissipated otomatis tur kabur, sarta ninggalkeun euweuh résidu.

Saatos sistem extinguishing dipasang, tos aya dina status kerja otomatis, nalika seuneu lumangsung dina bahaya, detektor panas, detektor haseup, jeung elemen sensing suhu séjén bakal cacad seuneu, sareng ngangkut sinyal alarem seuneu ka panel kontrol seuneu gas, panel kontrol bakal ngirim kaluar urutan aktivasina pikeun ngamimitian alat suprési seuneu FM200, sarta sanggeus 30 detik waktos reureuh, alat suprési FM200 bakal mimiti ngurangan seuneu; dina waktos anu sasarengan, panel kontrol bakal ngirim sinyal ka strobe nu&tanduk, bel alarem, tanda peringatan pelepasan gas, pikeun ngingetkeun jalma-jalma di tempat éta pikeun gancang angkat.

SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

Di handap ieu aya sababaraha parameter dasar produk ieu:

  • Ngaran Produk: Non-piping Beresih Agen Kabinet FM200 Sistim suprési seuneu
  • Modél: Gaya GQQ.
  • Modeu pamasangan: tipe tetep.
  • tekanan gudang: handapeun 20 ℃, ieu 2.5 Mpa.
  • tekanan kerja maksimum: 4.2 Mpa.
  • agén: HFC-227EA.
  • Agén eusian dénsitas: ≤1120 kilogram per méter kubik.
  • Ukuran silinder gudang agén: 40, 70L, 90L, 100L, 120L, 150L, 180L, dina liter.
  • Kualitas agén ditinggalkeun sanggeus ngurangan: 0 ka 3 kiloan.
  • Suhu Ambient: 0 ka 50 ℃.
  • Modeu aktivasina: DC 24 Volt jeung 1.2 A (Listrik ngamimitian), ≤150N (Mimitian pneumatic sareng Mimitian Manual).
  • waktos reureuh suprési: kirang ti 30 detik.
  • waktos discharging: kirang ti 10 detik.
  • Bahan silinder: Baja karbon kelas luhur kalayan polishing sareng palapis beureum.
  • modeu Suprési seuneu: Total Banjir.
  • Seuneu Suprési Kelas: Seuneu padet, seuneu cair, Seuneu Gas, Seuneu listrik.
  • Standar Eksekutif: GB16670-2006, NFPA, UL.

MANUAL INSTALASI

Pikeun langkung rinci ngeunaan produk ieu mangga baca PANDUAN INSTALASI KABINET JENIS FM200 taliti.

 

FITUR

  • Henteu peryogi kamar panyimpen silinder pikeun nempatkeun sistem ieu.
  • Bisa dipasang dina kamar panyalindungan tunggal misah.
  • Gampang dipasang sareng dioperasikeun.
  • HFC-227ea mangrupakeun agén bersih, henteu ngabalukarkeun polusi kana lingkungan, sareng henteu gaduh pangaruh anu goréng dina awak manusa.
  • Éta lengkep tiasa dianggo sareng sistem alarem seuneu gas.

APLIKASI

  • Ruang Komputer.
  • Ruang Server.
  • Ruang Switchgear.
  • Kamar Kadali.
  • Ruang Batré UPS.
  • Énergi Panyimpenan System Room.
  • Kamar Pasokan Listrik sareng Pembangkit Listrik.
  • Gardu Induk.
  • Akademi.
  • Pabrik Pengolahan Cai.
  • Generator Room.
  • Perpustakaan, Museum jeung Arsip.
  • Puseur Data.
  • Terminal beus, Stasion Karéta api, Bandara sareng Pelabuhan.
  • Base Station Komunikasi.
  • Bank Kolong.
  • Puseur Panyiaran TV.
  • Wangunan Panalungtikan sarta Pangwangunan.
  • Kamar cét.
  • Gudang kimia.
  • Stasion Pengolahan Air Limbah.
  • Depot Minyak jsb.

INSTALASI

Mangga ngalakukeun pamasangan sakumaha per titik di handap ieu:

  • Kabinét kedah ditempatkeun dina situs anu ditandaan dina gambar suprési gas tina daérah perlindungan, sarta kabinet disarankeun pikeun dipasang deukeut témbok, eta oge diperlukeun pikeun mastikeun yén kabinet téh stabil tanpa oyag jeung lean.
  • Grup botol agén extinguishing kudu dipindahkeun ka tengah kabinet, sisi frond na kudu nyanghareupan arah luar, sarta eta oge kudu dibereskeun dina kabinet ku ngagunakeun hoops na hooks, ati-ati jeung ulah naksir kabinet.
  • Nozzle kudu dipasang dina liang nozzle di luhureun kabinet, discharging kudu dilaksanakeun dina arah kaluar ngalawan kabinet, jeung bagian jero kudu dibereskeun dina kabinet ku ngagunakeun kacang clamp.
  • Sambungan selang tekanan tinggi sareng siku kedah dipasang dina benang outlet klep wadahna sareng dicolokkeun nganggo rengkuh., sisi séjén kudu disambungkeun ka thread di tungtung nozzle.
  • Sanggeus debugged, alat sinyal tekanan kudu dipasang dina panganteur relevan tina selang tekanan tinggi.
  • Gauge tekanan gas kudu dipasang dina klep wadahna panganteur.
  • Aktuator éléktromagnétik (klep) kudu dipasang dina klep wadahna tina botol gudang gas; Sedengkeun pikeun grup botol ganda, aktuator éléktromagnétik kedah dipasang dina klep wadahna tina botol neundeun nyetir sareng aktuator pneumatik ogé kedah dipasang dina klep wadahna tina botol neundeun nyetir.
  • Dina pamasangan pipa ngamimitian grup ganda-botol, klep wadahna tina botol nyetir sareng aktuator pneumatik tina botol anu didorong kedah disambungkeun. bagian ieu teu bisa dipasang lamun simpangan dina jarak antara dua grup botol. Dina momen ieu, perlu nyaluyukeun lokasi dua grup botol rada.
  • Garis alat sinyal tekanan sareng aktuator éléktromagnétik kedah ngalangkungan liang benang anu ditangtayungan di tukangeun kabinet sareng dihubungkeun ka panel kontrol seuneu gas atanapi pusat kontrol.. nengetan ngagunakeun tabung panyalindungan ulah ngaruksak garis.
  • Unggal bagian nu geus dipasang jeung disambungkeun kudu dipariksa deui jeung deui. perlu pikeun mastikeun fixing teguh, sambungan alus sarta sealing of pipa, sareng sambungan jalur anu leres, kituna, pamasangan sakabeh set tina tipe kabinét HFC-227ea parabot suprési seuneu geus réngsé.

SYSTEM DEBUGGING

Ngalakukeun debugging sistem ieu sakumaha di handap ieu:

  • Uji ngamimitian tina aktuator éléktromagnétik, cabut actuator éléktromagnétik, nyolok kaluar pin kaamanan tur sambungkeun kakuatan test 24VDC, nguji operasi tina beungkeut éléktromagnét switchblade. sanggeus tés, switchblade jeung pin kaamanan dina actuator éléktromagnétik kudu ngareset.
    Perhatian: Debugging tina actuator éléktromagnétik kedah dilakukeun sacara mandiri tanpa klep wadahna.
  • Uji tekanan neundeun: cabut nut tukangeun gauge tekanan dina cara counter-jarum jam nepi ka nembongkeun, indikator di wewengkon héjo hartina kaayaan normal. Sanggeus tés, inget kana cangkéng nut, pikeun mastikeun yén gauge tekanan moal ruksak atawa bocor kusabab jangka panjang dina tekanan tinggi.
  • simulasi sinyal eupan balik: dua kabel kalungguhan tina alat sinyal tekanan bunderan pondok simulate sinyal eupan balik discharging.
  • Debugging tina panel kontrol seuneu gas: Ngalakukeun otomatis, manual, jeung darurat ngamimitian-up / eureun debugging, tunduk kana sarat tina Spésifikasi Konstruksi sareng Penerimaan Sistem Pamadaman Gas.
  • Saatos pakasaban debugging mumpuni dipigawé ogé, actuator éléktromagnétik kudu dipasang dina klep wadahna agén extinguishing taliti. Alat sinyal tekanan kudu dipasang dina panganteur relevan tina selang tekanan tinggi tur disambungkeun ka garis eupan balik sinyal.
  • Sanggeus parantosan tina ditampa ku departemén seuneu jeung latihan organisasi pamaké, garis mimiti-up tina actuator éléktromagnétik kudu disambungkeun. nyolok kaluar pin kaamanan tina actuator éléktromagnétik, alat-alat kudu dina operasi formal.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
5 + 3 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com