Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» NOVELTI 1230 Seuneu Pajoang System »Perfluorohexane Seuneu Extinguishing Sticker
  • Perfluorohexane Seuneu Extinguishing Sticker

    • Katerangan
    • Kauntungan Utama
    • Aplikasi Utama
    • Langkung seueur pancegahan

    Perekat pemadam seuneu Perfluorohexane mangrupikeun produk pemadam seuneu panganyarna sareng produk inovatif anu dikembangkeun dumasar kana agén pemadam seuneu NOVEC1230..

    Éta mangrupikeun produk kaamanan umum kalayan struktur anu sederhana, kaamanan jeung perlindungan lingkungan, jeung kinerja dipercaya. Produk teu merlukeun kakuatan, haseup, detéktor suhu, silinder baja-tekanan luhur, atawa pipelines parabot éksternal.

    Éta aktip tiasa mareuman seuneu awal dina produk énérgi listrik sareng énggal.

    Produk ieu dianggo pikeun ngajagi peralatan listrik tina 0.2 ka 60 liter dina suhu mimitian ti -50 ° C nepi +95 ° C.

    Produkna tiasa langsung ditempelkeun di jero alat listrik anu ditangtayungan sareng disimpen di jero barang anu ditangtayungan (stop kontak kakuatan, dewan distribusi, sistem kontrol otomatis).

    Parameter Téknis

    Produk ieu hadir dina sababaraha ukuran sareng spésifikasi, sarta kami baris difokuskeun ngawanohkeun kinerja utama na parameter:

    • Ngaran Produk: Stiker pamadam seuneu timer napel.
    • Diménsi: Tempo tabel handap 1.
    • jenis seuneu lumaku: A, B, C, E.
    • Skenario aplikasi: Parabot listrik, fasilitas énergi anyar leutik.
    • Jilid panyalindungan: 0 nepi ka 60l.
    • Suhu Ambient: -50 nepi ka +95 ℃.
    • Kalembaban rélatif: 90% ka 95% RH.
    • Parabot Protection Level: IP20.
    • Suhu Aksi: 110℃ ± 10 ℃.
    • Seuneu Extinguishing Time: rentang ti 3 ka 10 detik.
    • Taya tempering / waktos reignition: <180 detik.
    • Saumur hirup: 5 ka 10 taun.
    • Periode Garansi: 2 Mangtaun-taun.
    • sumber téhnologi agén extinguishing seuneu: NOVEC1230 ti parusahaan 3M(standar global).
    No. Ngaran Modél Volume ditangtayungan Diménsi(mm) Nyarios
    1 NOVELTI 1230 Stiker seuneu CW-MP3L 3L 25× 25 × 2 mm Aktipkeun: Thermal+Open Flame
    2 CW-MP10L 10L 50× 50 × 2 mm
    3 CW-MP15L 15L 75× 75 × 2 mm
    4 CW-MP25L 25L 100× 100 × 2 mm
    5 CW-MP45L 45L 120× 120 × 2 mm
    6 CW-MP60L 60L 150× 150 × 2 mm

    TABEL 1

    Prinsip Kerja

    Prinsip kerja Perfluorohexane Fire Extinguishing Sticker nyaéta kieu:

    • Suhu lingkungan (suhu rohangan) naék kana suhu operasi dipeunteun tina stiker extinguishing seuneu ieu.
    • Stiker pemadam seuneu mimiti ngaleupaskeun agén pemadam seuneu perfluorohexane.
    • Agen pemadam seuneu nyerep panas, ngabalukarkeun panurunan gancang dina suhu.
    • Suhu turun ka tingkat anu aman sareng seuneu pareum.

    Stiker pareum seuneu ieu didamel tina bahan karét khusus anu digabungkeun sareng agén pemadam seuneu perfluorohexane., sarta mibanda ciri-ciri ieu di handap:

    • Dipaké pikeun cooling gancang sarta firefighting dina spasi enclosed.
    • Éta henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa, lingkungan, jeung parabot. Éta duanana aman sareng ramah lingkungan sareng tiasa dianggo kalayan percaya diri.
    • Kinerja insulasi anu kuat, non-corrosive kana zat logam kayaning baja, tambaga, alumunium, beusi sténless, jsb., tur moal ngaruksak komponén éléktronik jeung sirkuit.
    • adaptability kuat ka lingkungan instalasi, bisa dipasang di mana waé tanpa nyerep Uap.
    • produk hadir kalawan stickiness sarta gampang dipasang di jero atawa dina siling objék ditangtayungan.
    • Utamana ngarengsekeun masalah dina industri listrik sareng industri fasilitas énergi énggal.
    • Mibanda rupa-rupa aplikasi tur dipaké pikeun ngajawab masalah panyalindungan spasi leutik dina alat-alat listrik jeung fasilitas énergi anyar.
    • Komponén agén pemadam seuneu tina produk nyaéta perfluorohexane, nu panganyarna dikembangkeun efisiensi tinggi sedeng extinguishing seuneu. Pikeun langkung seueur produk pareum seuneu perfluorohexane, Punten baca di dieu.

    Pikeun listrik jeung énergi anyar firefighting spasi leutik, produk ieu mangrupa ahli.
    Ieu utamana dilarapkeun di wewengkon handap:

    • Rupa-rupa kotak distribusi.
    • Rupa-rupa jinis switchgear.
    • Kabinet Data.
    • Kotak méteran listrik.
    • TV jeung komputer.
    • Printer.
    • Pangladén jaringan.
    • Énergi ngecas tumpukan anyar.
    • Kabinet bursa kakuatan.
    • kabinét pangiriman Express.
    • Kotak Batré Litium.
    • alat-alat listrik leutik lianna.

    Pamakéan sarta Lingkungan Gawé

    • Ngitung jumlah agén extinguishing seuneu dumasar kana volume internal kotak instalasi.
    • Sateuacan masang alat pemadam kebakaran, mangga pastikeun yén kakuatan dipareuman pikeun nyegah shock listrik.
    • Numutkeun sarat téknis lingkungan, nempatkeun pemadam seuneu di luhur titik ignition anu rawan seuneu pikeun mastikeun pangaruh pareum anu pangsaéna kahontal.
    • Mangga taliti maca manual instalasi tur operasi saméméh kaamanan.

    Dua skenario aplikasi utama

    • Skenario 1: batré énergi anyar pak.
    • Skenario 2: Kotak méteran listrik sareng kabinét kontrol.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    2 + 4 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com