Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA »Piping Beresih Agen Seuneu Protection System HFC-227ea

Piping Beresih Agen Seuneu Protection System HFC-227ea

Piping Sistim panyalindungan seuneu HFC-227EA mangrupakeun agén sistem suprési seuneu bersih, eta pisan cocog pikeun ngurangan seuneu dina spasi badag, Tina sudut pandang ékonomi, lamun zona panyalindungan boga loba kamar, lajeng sistem piping HFC-227ea bakal pangalusna pikeun éta.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

KONSEP

HFC-227ea mangrupikeun nami téknis, sareng nami lengkepna nyaéta “heptafluoropropana”, ieu teu warnaan, halo-karbon henteu bau, pangadeg Dupont ngaranna ngaran komérsial séjén pikeun eta disebut ” FM200″, jadi lamun urang nyebutkeun sistem FM200, éta HFC-227ea agén bersih sistem panyalindungan seuneu.

PRINSIP KERJA SISTEM

HFC-227ea agén bersih Sistim panyalindungan seuneu nyaéta gas total sistem banjir pikeun panangtayungan seuneu spasi badag, sapertos: kamar komputer, puseur data, switch-gear, kamar server jsb.

Biasana dianggo sareng sistem alarem seuneu lengkep, lamun kahuruan lumangsung di wewengkon nu ditangtayungan, nu detektor panas jeung detektor haseup bakal manggihan aya seuneu, lajeng ngirim kaluar sinyal seuneu ka panel kontrol seuneu, panel kontrol seuneu lajeng bakal masihan parentah ka alarm seuneu jeung indikator ngaleupaskeun gas, ngajadikeun bel alarem alarming sarta indikator ngaleupaskeun gas kedip-kedip, sanggeus 30 detik waktos reureuh sistem suprési seuneu HFC-227ea bakal mimiti total banjir seuneu otomatis.

LEMBAR DATA JEUNG PARAMETER

  • Volume Silinder: 70L, 90L, 100L, 120L, 150L, 180L.
  • Konsentrasi eusian: ≤1,08 kilogram per liter.
  • Tekanan Ngeusian: 4.2 Mpa atawa 5.6 Mpa.
  • Kakuatan: kakuatan utama 220V-50 Hz.
  • Daya cadangan: DC 24 Volt.
  • Gas propelan: Gas nitrogén.
  • Mode Aktipkeun: Otomatis, Manual, jeung Mékanis darurat mimiti.
  • HFC-227ea waktos discharging: kirang ti 10 detik.
  • Volume zona panyalindungan tunggal maksimum: kirang ti 3600 m3.
  • Wewengkon zona panyalindungan tunggal maksimum: kirang ti 800 m2.
  • Pilot atanapi nyetir gas: Gas nitrogén.
  • ngamimitian-up silinder: 5L sareng 10L.
  • Suhu ambient dina kamar silinder: -10℃ nepi ka +50 ℃.
  • Waktos Reureuh: 30 detik adjustable.
  • Suhu lingkungan di zona panyalindungan: leuwih ti -10 ℃.
  • tekanan kerja maksimum: 5.3 Mpa atawa 8 Mpa.
  • modeu suprési seuneu: total ngabahekeun.

PERHATOSAN!

Ieu mangrupikeun sistem pipying FM200, lamun sababaraha proyék merlukeun masang sistem non-pipying, mangga tingal urang 2.5 MPA CABINET TYPE FM200 SYSTEM.

CIRI PIPYING HFC-227EA

Sistim piping boga fitur na dina titik handap:

  • hemat spasi na hfc-227ea agén nyimpen, sabab hiji set sistem ieu bisa nutupan sababaraha atawa sababaraha kamar panyalindungan seuneu misah.
  • Peryogi gas nitrogén pilot pikeun nyetir sistem, tekanan gawé sarta tekanan gudang silinder nyaeta luhur badag.
  • Merlukeun pipa pikeun ngirimkeun agén extinguishing ka zone panyalindungan seuneu.
  • Ieu merata menyemprot agén extinguishing kalawan pohara efektif.
  • Agén HFC-227ea ramah lingkungan, nimbulkeun polusi ka lingkungan atmosfir.
  • Umumna, eta perlu cooperate jeung sistem alarm seuneu, Éta cocog sareng sistem alarm gas.

APLIKASI PIPYING FM200

Biasana diterapkeun sareng dipasang dina sababaraha rohangan anu langkung ageung:

  • Kamar switch-gear.
  • Puseur data.
  • Ruang server.
  • Puseur panggero.
  • Ruang komputer.
  • fasilitas médis.
  • Ruang distribusi kakuatan.
  • Ruang telekomunikasi.
  • Ruang kontrol.
  • Perpustakaan, Museum jeung Arsip.
  • Wewengkon kalayan neundeun cairan anu gampang kaduruk.
  • Bengkel bersih jsb.

Komponén Utama Sistem Pipying

  • Bracket of HFC-227ea silinder gudang.
  • ngamimitian-up silinder, atanapi tabung gas pilot.
  • Gages tekanan pikeun silinder gudang agén jeung silinder gas pilot.
  • klep wadahna.
  • PIN kaamanan.
  • Actuator éléktromagnétik.
  • Tombol ngamimitian darurat mékanis.
  • Low venting-luhureun panutupanana klep.
  • Pipa transmisi tekanan tinggi.
  • Discharging nozzle.
  • Alat eupan balik sinyal tekanan.
  • klep kaamanan.
  • Pariksa klep.
  • Klep pamilih.
  • Pipa lulugu / Manifold.
  • Klep cek cairan.
  • Aktuator pneumatik.
  • agén HFC-227ea.
  • Panyimpen silinder hoop.

Pangropéa jeung perbaikan

Ngan janten di sisi aman, pangropéa sareng perbaikan alat-alat kedah ditetepkeun sareng lengkep dumasar kana peraturan internasional sareng Cina.

Salila prosés pangropéa sareng perbaikan, peraturan relevan dieusian dina GB50263-2007 " Spésifikasi Konstruksi sareng Panampa Gas Extinguishing kedah dilaksanakeun sacara ketat.

  • Jaga zona/wewengkon panyalindungan beresih, garing sareng ventilasi.
  • Tetep beungeut alat suprési seuneu gas jeung alat alarem seuneu beresih jeung dustless.
  • Tetep pin kaamanan, sarta segel kalungguhan tina actuator gembleng.
  • Pastikeun kasampurnaan, cleanness readability of nameplates parabot na tanda peringatan.
  • Mastikeun normalitas pipa transmisi agén pemadam seuneu sareng pipa ngamimitian.
  • Pariksa tekanan tina silinder pilot sakumaha na agén silinder gas, indikator tekanan kedah di wewengkon héjo dina nilai na.
  • Pariksa naha penampilan sakabéh komponén cacad alatan tabrakan atawa jeung karuksakan mékanis séjén.
  • Pariksa naha sistem disambungkeun ogé kalayan sistem alarm seuneu.
  • Pariksa naha éta pageuh dibereskeun.

Lamun salila perawatan sarta perbaikan pakasaban, anjeun ngalaman masalah, punten milarian bantosan ti perusahaan kami, pamaké kudu ngabéjaan pausahaan urang ngaliwatan susuratan atawa telepon jeung surelek.

Produk ieu kedah dijaga ku tanaga téknis profésional atanapi distributor otorisasi kami.

Pikeun Standar Internasional, ngarujuk kana NFPA 2001-Standar dina Sistem Pareum Seuneu Agen Bersih. meuli jeung ngundeur dokumén relatif lamun perlu.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
1 + 4 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com