Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
Produk
» Produk

FM200 Seuneu Protection Systems HFC-227EA

HFC-227ea mangrupakeun agén bersih pikeun ngurangan seuneu spasi badag, jeung sistem panyalindungan seuneu FM200 ngagunakeun HFC-227ea salaku medium extinguishing, jenis ieu sistem ramah lingkungan.

Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi

panel kontrol seuneu Gas umum tur Addressable, Titik panggero manual, detektor haseup, detektor panas jeung tanduk kalawan lampu diperlukeun alarm seuneu calakan sarta alat deteksi, dianggo salaku alat bantu pikeun sistem pemadaman seuneu.

Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya

ABC Style Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems, mangrupakeun otomatis listrik-mimiti jeung termal sensing ngamimitian sistem suprési, eta ngurangan seuneu ku nyemprot kaluar warna bodas bubuk kimiawi garing pikeun ngurangan seuneu.

Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems

Kami komitmen pikeun ngembangkeun sistem suprési seuneu aerosol otomatis saprak taun 2013, kalawan dékade taun ngembangkeun, ayeuna urang bisa ngahasilkeun loba runtuyan produk extinguishing aerosol, siga: témbok dipasang tipe, tipe lanté, minisol tipe serbaguna, tipe leungeun portabel jeung tipe widang husus.
  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com