Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» NOVELTI 1230 Seuneu Pajoang System » Leutik Kabinet Tipe Perfluorohexane Seuneu Extinguishing System

Leutik Kabinet Tipe Perfluorohexane Seuneu Extinguishing System

kapasitas leutik tina 100 gram Perfluorohexanone Fire Extinguisher pikeun aplikasi dina kabinet listrik, kotak listrik sareng tempat-tempat sanés anu ditutupan atanapi semi-tutup.

rentang kapasitas: 100 gram, 120 gram, 160 gram, 180 gram jeung 200 gram.

OEM sareng panyiri palanggan jasa sayogi.

  • Katerangan
  • Fitur Utama
  • Lapang Aplikasi
  • Pancegahan produk

Leutik Kabinet Tipe Perfluorohexane Fire Extinguishing System mangrupakeun kotak ukuran leutik alat extinguishing seuneu., Ngagunakeun agén extinguishing gas paling canggih perfluorohexane salaku medium extinguishing, nu bisa gancang mareuman seuneu dina hitungan detik, jeung efisiensi seuneu leuwih luhur batan sistem hepta-fluoropropana.

Agen pemadam seuneu Perfluorohexanone asalna tina 3M Group di Amérika Serikat, sababaraha taun ti harita, eta diwanohkeun ka Cina jeung ningkat, Mitra strategis perusahaan urang Noah Fluorochemical Co., Ltd mangrupa salah sahiji pabrik perfluorohexaneketone agén extinguishing seuneu. Kalawan gawé babarengan kuat, kami geus nempatan leuwih 30% tina pasar dina widang perfluorohexaneketone.

runtuyan produk urang ngawengku runtuyan panyalindungan spasi badag sarta runtuyan panyalindungan spasi leutik, ayeuna hayu urang ngawanohkeun runtuyan leutik nu dieusian ku 100 gram agén extinguishing seuneu:

  • Ngaran kimia jeung suprési: Perfluorohexane Seuneu Extinguishing System FK 5112 atawa NEW 1230.
  • Kode produk: 0512565.
  • Modél produk: AW-NOVEC0.10
  • Cangkang: 3baja karbon mm kalawan lukisan.
  • Kamampuh kimia NOVEC1230: 100 gram.
  • beurat kotor produk: 560 gram.
  • Dimensi produk: 148*95*15 mm.
  • Volume ditangtayungan: 0.125 ka 0.15 méter kubik.
  • Tekanan ngamimitian: 1.2 Mpa.
  • Nyimpen tekanan: nol.
  • Unsur ignition: kawat termal 175 ℃.
  • Bahan sealing pikeun nozzle: kertas aluminium foil.
  • Pindah fungsi tekanan: Pilihan.
  • Suhu lingkungan: -50℃ nepi ka +90 ℃.
  • Laju asor: 95% non-condensing.
  • Bungkusan: Kapas mutiara sareng kardus.
  • Métode pamasangan: 3M napel na screw instalasi.
  • OEM sareng jasa panyiri: Bisa ditarima.

Perfluorohexaenone ngagambarkeun tren panganyarna dina sistem extinguishing seuneu gas salila sababaraha dekade, janten ngawasaan téknologi sareng prosés produksina penting pisan, Pausahaan urang geus nyokot kalungguhan dina ngahasilkeun bank kakuatan-gaya perfluorohexaenone extinguisher, anu ogé ngagambarkeun kakuatan perusahaan sareng produk urang, Hayu urang ngawanohkeun fitur utama na di handap:

  • Fitur pangpentingna nyaéta efisiensi extinguishing seuneu tinggi, 50 gram agén extinguishing bisa extinguish a seuneu tina 1 méter kubik.
  • Éta beresih, ngabahayakeun pikeun awak manusa sareng alat-alat listrik, tur bisa dipasang di mana waé kalawan kapercayaan.
  • Éta disimpen dina kaayaan cair sareng disemprot dina bentuk gas nalika nyemprot. Sanggeus nyemprot, euweuh résidu, jeung seuneu ogé dipareuman.
  • Gancang pisan, usik suhu tiasa ngadeteksi sareng mareuman seuneu pertama kalina.
  • Taya neundeun tekanan, euweuh gauge tekanan diperlukeun, teu perlu salempang ngeunaan bahaya.
  • Mangsa validitas bisa ngahontal 10 taun, bebas pangropéa, sareng teu aya anu peryogi pamariksaan taunan.
  • Penampilanna sarua jeung kaset luar tina tape recorder, tanpa occupying teuing spasi instalasi.
  • Pamasanganna saderhana pisan. Éta tiasa langsung dibenerkeun sareng dipasang nganggo sekrup atanapi ditémpélkeun kalayan napel 3M, jeung kawat panas-sénsitip bisa diatur di wewengkon rawan seuneu.
  • Ngadopsi cangkang stainless steel kakuatan tinggi sareng cangkang alloy aluminium kakuatan tinggi, kalawan beurat torek.
  • Pangaruh extinguishing seuneu alus, dilengkepan nozzle atomizing, laju nyemprot stabil, jeung nyemprot seragam.
  • A rentang aplikasi lega bisa dilarapkeun ka sagala rupa industri.

Siga MINISOL aerosol, produk ieu bisa dilarapkeun ka:

  • Stasion ngecas kakuatan sareng tumpukan ngecas.
  • Sistem panyimpen énergi éléktrokimia.
  • Sistem pangiriman sareng distribusi.
  • fasilitas ngarojong kamar komputer.
  • Ngarojong komponén listrik tina puseur data.
  • Sistem penerbangan.
  • Sistem kandaraan.
  • Sistim kapal.
  • Pertambangan, minyak, jeung alat nu patali gas alam.
  • cabinets Distribusi.
  • 5G Telecom Tower.
  • Parabot loading darmaga.
  • Kabinet neundeun énergi éléktrokimia.
  • pak batré kakuatan.
  • Kabinet bursa kakuatan.
  • Kabinet Jaringan.
  • Enggon bersejarah.
  • deposit suluh.

Sanajan perfluorohexaenone ieu disimpen tanpa tekanan, masih aya sababaraha precautions kudu dicatet:

  • Nalika masang, manggihan hiji jalma anu understands sirkuit, prinsip instalasi, jeung kaahlian teknis masang.
  • Salila instalasi, teu kudu aya halangan dina 0.05 méter, jeung nozzle teu kudu aimed ka jalma.
  • Roko dilarang pisan nalika instalasi pikeun nyegah produk tina nyemprot saatos ngaduruk kawat sénsitip panas..
  • Produk dipasang di tempat anu rawan ignition.
  • Nalika masang, baca manual pamaké munggaran tur tetep dina pikiran.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
2 + 4 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com