Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Panel Kontrol Leutik Suhu Termal Sensing Otomatis Seuneu Suprési System-Aerosol
  • Leutik Control Panel Suhu Thermal Sensing otomatis Seuneu suprési System-Aerosol

    Cina gaya unik mandiri sistem otomatis dumasar-aerosol sistem suhu ari termal sensing pikeun panyalindungan seuneu spasi sempit, sapertos: panels listrik, kotak kontrol, kotak méteran, kamar mesin kandaraan ukuran leutik sarta kabin parahu keur pelesir jsb.

     

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR

    Topik ieu: Leutik Control Panel Suhu Thermal Sensing otomatis Seuneu suprési System-Aerosol.
    produk ieu pisan husus sarta ngan bisa ngahasilkeun di Cina, perusahaan kami mangrupikeun karuhun anu munggaran di Cina anu nalungtik sareng ngembangkeun produk ieu sareng nempatkeun kana pasar.

    Produk ieu ngagaduhan penjualan anu saé dina seueur aplikasi sareng industri, sarta brand urang jadi dipikawanoh ku loba insinyur, distributor jeung dealers, jadi naon nu particularity produk ieu? hayu atuh ngenalkeun aranjeunna handap:

    • Ieu sensing suhu ku cara maké garis kabel termal, nu mibanda hawa dipeunteun tina 175 ℃ atawa 300 ℃, nalika suhu ambient ngahontal suhu dipeunteun na, ari termal bakal ngawitan meta kaduruk, sarta ku kituna pikeun ngamimitian alat suprési seuneu aerosol.
    • Éta otomatis, dina kecap sejen, éta henteu peryogi catu daya luar, ari termal mangrupa detektor seuneu otomatis tur actuator, eta bisa memicu generator aerosol otomatis.
    • Produkna dumasar kana aerosol, konsentrasi desain aerosol nyaeta 100 gram unggal méter kubik, jadi kamampuhan extinguishing produk pisan kuat, sanyawa leutik pikeun nutupan spasi badag.
    • Ieu bisa dilarapkeun dina spasi leutik pisan, misalna kotak méteran, panel kontrol leutik, kompartemen mesin mobil leutik, mesin ATM, jeung mesin manufaktur leutik jsb.
    • Sababaraha sistem suprési gas sapertos FM200, CO2, IG541, NOVEC1230 teu bisa ngahontal spasi leutik, gantina produk ieu mangrupa solusi idéal.

    SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

    Produk sistem aerosol ieu pinter, kompak jeung serbaguna, sabab boga parameter di handap ieu:

    • Ngaran Produk: Thermal Cord Line Otomatis Aerosol Seuneu Suprési Systems.
    • Nomer Bagian: AW-QH-***. ( “***” tiasa 20TH, 30TH, 60TH, 100TH, 150TH, 200TH, 250TH, 300TH, 500TH, 750TH, 1000TH, 1500TH, 2000TH, 2500TH, 3000TH, 3500TH, 4000TH, 4200TH, 5700TH).
    • Panjang garis termal: langkung ti 0.3 méter.
    • Kualitas Sanyawa Aerosol: rentang ti 20 gram ka 5700 gram.
    • Konsentrasi sanyawa: 100 gram per méter kubik.
    • Jilid panyalindungan: rentang ti 0.2 m3 nuju 57 m3.
    • Métode Mimitian: Thermal Cord, Jalur Termal, Suhu Sensing.
    • Ukuran produk: rujuk ka urang “MANUAL INSTALASI“.
    • Waktu Suprési: kirang ti 60 detik, tingali urang “Lembar Data Téknis”.
    • Beurat produk: Ti 0.3 ka 28 kiloan.
    • Silinder: 304 stainless steel sarta bentukna buleud, jeung kurung instalasi, screws sarta rojongan kaasup.
    • Kalembaban rélatif: 95%.
    • Waktos Ambient: -40℃ nepi ka +108 ℃.
    • Thermal Line Dipeunteun Suhu: 175± 5 ℃ ( warna biru hiji), 300± 5 ℃(warna beureum hiji).
    • Suhu Permukaan Alat Aerosol Saatos Dileupaskeun: kirang ti 100 ℃.
    • Suhu Nozzle Generator Aerosol Saatos Dileupaskeun: kirang ti 200 ℃.
    • Rentang hirup produk: sahenteuna 10 taun, sarta bisa ngahontal 15 taun.
    • Waktos jaminan: sahenteuna 1 taun.
    • Bungkusan: busa panyalindungan, kotak warna bodas, kotak karton coklat sareng kasus kayu fumigation.

    Jiangxi Aware Fire Technology Co., Ltd mangrupikeun Produsén Pamimpin Cina pikeun alat pemadam seuneu aerosol inovatif., Kami gaduh KATALOG, BROSUR, FLYER sareng parameter anu langkung rinci ngeunaan produk ieu, kontak atanapi e-mail kami langsung pikeun meunangkeun leuwih rinci.

     

    FITUR

    Bandingkeun jeung sababaraha gaya séjén tina sistem suprési seuneu, Sistim aerosol ngabogaan fitur husus saperti kieu:

    • Kompak sareng hampang, eta bisa ngahontal sagala spasi leutik, sapertos: panels kontrol leutik.
    • Sistim non-pipa, gawéna tanpa tekanan nanaon, teu merlukeun sagala silinder pressurized nyandak.
    • Ramah lingkungan, lambar data tina laporan tés nunjukeun yen sistem aerosol ieu: nol dina Poténsi Pemanasan Global, nol dina Depletion Lapisan Ozon, rendah dina nilai ALT.
    • Teu toksik, tés ngagunakeun mouse saeutik pikeun mibanda test, sanggeus sababaraha poé beurit masih hirup, jadi hartina sanyawa aerosol téh non-toksik.
    • Non conductive, kami gaduh vidéo tés pikeun nunjukkeun yén saatos dileupaskeun aya sakedik résidu anu tinggaleun di dinya.
    • IP67 tahan cai sareng buktina lebu, urang boga laporan test pikeun IP67 pikeun mintonkeun yen sanggeus soaking dina cai jeung lebu pikeun 24 jam , silinder aerosol tahan cai sareng tahan lebu, eta masih tiasa dianggo kacida alusna.
    • Otomatis sareng damel nyalira, ari termal mangrupa unsur aktivasina otomatis tur mandiri.

    APLIKASI

    Éta pinter, sistem panyalindungan kompak jeung hemat spasi, jadi écés, eta bisa lega dilarapkeun dina loba industri jeung widang:

    • Ukuran leutik Control Panels.
    • cabinets listrik ukuranana leutik.
    • Kotak méteran.
    • Kompartemen mesin kendaraan.
    • EV Scooters.
    • mesin CNC.
    • Mesin bank.
    • Ngarekam kolong.
    • Kapal laut sareng parahu tempur jsb.
    • Lab komputer.
    • Tong sampah calakan.
    • Mesin pertanian leutik.
    • Sababaraha panyalindungan seuneu spasi dipager séjén.
    • Rechstacker stacking bango.
    • Kabinét ngaleupaskeun.

    Aerosol Fire Suppression System diterapkeun ampir di mana waé, Éta nyalametkeun nyawa sareng ngajagi aset anjeun di darat sareng di laut.

    METODE PEMBAYARAN

    • Irrevocable Letter of Credit dina tetempoan.
    • Transfer.
    • D/P.
    • D/A.
    • Duit Gram.
    • Pangawal.
    • Paypal.
    • Uni Kulon.
    • Kartu kiridit.

    pangiriman

    • Pikeun sampel atawa kuantitas leutik urutan ku express, 3 ka 7 poé sanggeus meunang mayar.
    • Pikeun urutan bulk, 7 ka 21 poé sanggeus meunang mayar, mutuskeun ku kuantitas béda.
    • Pikeun layanan OEM perlu ngabahas salaku kaayaan husus.

    PERHATOSAN LAIN

    Baca MANUAL INSTALASI kami sacara saksama heula sateuacan ngalakukeun pamasangan sareng debugging sistem.

    Pastikeun kedah aya jalma anu terampil atanapi teknisi profésional pikeun masangana.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    3 + 4 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com