Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Panel Kontrol Leutik Suhu Termal Sensing Otomatis Seuneu Suprési System-Aerosol
  • Leutik Control Panel Suhu Thermal Sensing otomatis Seuneu suprési System-Aerosol

    Gaya unik Cina sacara mandiri sistem otomatis sistem-aerosol dumasar-sistem sensing suhu ari termal pikeun panyalindungan seuneu spasi sempit, sapertos panel listrik, kotak kontrol, kotak méteran, kamar mesin kandaraan ukuran leutik kabin parahu keur pelesir,s, jsb.

     

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI DASAR

    Topik ieu Panel Kontrol Leutik Suhu Termal Sensing Seuneu Otomatis Sistem-Aerosol.
    produk ieu pisan husus sarta ngan bisa dihasilkeun di Cina, parusahaan urang teh karuhun anu kahiji di Cina panalungtikan sarta ngamekarkeun produk ieu sarta nempatkeun kana pasaran.

    Produk ieu ngagaduhan penjualan anu saé dina seueur aplikasi sareng industri, sarta brand urang jadi dipikawanoh ku loba insinyur, distributor, jeung dealers, jadi naon nu particularity produk ieu? hayu atuh ngenalkeun aranjeunna handap:

    • Ieu mangrupakeun sensing suhu ku cara maké garis kabel termal, nu mibanda hawa dipeunteun 175 ℃ atawa 300 ℃, nalika suhu ambient ngahontal suhu dipeunteun na, ari termal bakal ngawitan meta kaduruk, sarta ku kituna pikeun ngamimitian up alat suprési seuneu aerosol.
    • Éta otomatis, istilah sanésna, teu butuh catu daya luar, ari termal mangrupa detektor seuneu otomatis tur actuator, tur éta bisa memicu generator aerosol otomatis.
    • Produkna dumasar kana aerosol, konsentrasi desain aerosol nyaeta 100 gram pikeun tiap méter kubik, jadi kamampuhan extinguishing produk pisan kuat, sanyawa leutik pikeun nutupan spasi badag.
    • Ieu bisa dilarapkeun dina spasi leutik pisan, misalna kotak méteran, panel kontrol leutik, kompartemen mesin mobil leutik, ATM, jeung mesin manufaktur leutik, jsb.
    • Sababaraha sistem suprési gas sapertos FM200, CO2, IG541, sarta NOVEC1230 teu bisa ngahontal spasi leutik, gantina produk ieu mangrupa solusi idéal.

    SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

    Produk sistem aerosol ieu pinter, kompak, sarta serbaguna sabab mibanda parameter di handap ieu:

    • Ngaran Produk: Thermal Cord Line Otomatis Aerosol Seuneu Suprési Systems.
    • Nomer Bagian: AW-QH-***. ( “***” tiasa 20TH, 30TH, 60TH, 100TH, 150TH, 200TH, 250TH, 300TH, 500TH, 750TH, 1000TH, 1500TH, 2000TH, 2500TH, 3000TH, 3500TH, 4000TH, 4200TH, 5700TH).
    • Panjang garis termal: langkung ti 0.3 méter.
    • Kualitas Sanyawa Aerosol: rentang ti 20 gram ka 5700 gram.
    • Konsentrasi sanyawa: 100 gram per méter kubik.
    • Jilid panyalindungan: rentang ti 0.2 m3 nuju 57 m3.
    • Métode Mimitian: Thermal Cord, Jalur Termal, Suhu Sensing.
    • Ukuran produk: rujuk ka urang “MANUAL INSTALASI“.
    • Waktu Suprési: kirang ti 60 detik, tingali urang “Lembar Data Téknis”.
    • Beurat produk: Ti 0.3 ka 28 kiloan.
    • Silinder: 304 stainless steel sarta bentukna buleud, jeung kurung instalasi, screws, jeung rojongan kaasup.
    • Kalembaban rélatif: 95%.
    • Waktos Ambient: -40℃ nepi ka +108 ℃.
    • Thermal Line Dipeunteun Suhu: 175± 5 ℃ ( warna biru hiji), 300± 5 ℃(warna beureum hiji).
    • Suhu Permukaan Alat Aerosol Saatos Dileupaskeun: kirang ti 100 ℃.
    • Suhu Nozzle Generator Aerosol Saatos Dileupaskeun: kirang ti 200 ℃.
    • Rentang hirup produk: sahenteuna 10 taun, sarta bisa ngahontal 15 taun.
    • Waktos jaminan: sahenteuna 1 taun.
    • Bungkusan: busa panyalindungan, kotak warna bodas, kotak karton coklat, jeung fumigation kasus kayu.

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd mangrupikeun Produsén Anjog Cina pikeun alat pemadam seuneu aerosol inovatif, Kami gaduh KATALOG, BROSUR, FLYER, sareng parameter rinci séjén ngeunaan produk ieu, kontak atanapi e-mail kami langsung pikeun meunangkeun leuwih rinci.

     

    FITUR

    Dibandingkeun jeung sababaraha gaya séjén tina sistem suprési seuneu, Sistem aerosol gaduh ciri khusus sapertos kieu:

    • Kompak sareng hampang, eta bisa ngahontal sagala spasi leutik, kayaning panel kontrol leutik.
    • Sistim non-piping, gawéna tanpa tekanan nanaon, teu merlukeun sagala silinder pressurized nyandak.
    • Ramah lingkungan, lambar data tina laporan tés nunjukeun yen sistem aerosol ieu: nol dina Poténsi Pemanasan Global, nol dina Depletion Lapisan Ozon, sarta low dina nilai ALT.
    • Non-toksik, test ngagunakeun mouse saeutik boga test, sanggeus sababaraha poé beurit masih hirup, jadi hartina sanyawa aerosol téh non-toksik.
    • Non-conductive, kami gaduh vidéo tés pikeun nunjukkeun yén saatos dileupaskeun aya sakedik résidu anu tinggaleun di dinya.
    • IP67 tahan cai sareng lebu, urang boga laporan test pikeun IP67 némbongkeun yén sanggeus soaking dina cai jeung lebu pikeun 24 jam, silinder aerosol tahan cai sareng tahan lebu, tapi tetep tiasa dianggo saé pisan.
    • Otomatis sareng tiasa dianggo nyalira, ari termal mangrupa unsur aktivasina otomatis tur mandiri.

    APLIKASI

    Ieu mangrupakeun pinter, kompak, jeung sistem panyalindungan spasi-nyimpen, jadi écés, eta bisa loba dilarapkeun dina loba industri jeung widang:

    • Ukuran leutik Control Panels.
    • cabinets listrik ukuranana leutik.
    • Kotak méteran.
    • Kompartemen mesin kendaraan.
    • EV Scooters.
    • mesin CNC.
    • Mesin bank.
    • Mesin konstruksi.
    • Ngarekam kolong.
    • Kapal laut sareng parahu tempur jsb.
    • Lab komputer.
    • Tong sampah calakan.
    • Mesin pertanian leutik.
    • Sababaraha panyalindungan seuneu spasi dipager séjén.
    • Rechstacker stacking bango.
    • Kabinét ngaleupaskeun.
    • lokét listrik.
    • Parabot jasa angkat.
    • Rental parabot penanganan bahan.

    Aerosol Fire Suppression System diterapkeun ampir di mana waé, Éta nyalametkeun nyawa sareng ngajagi aset anjeun di darat sareng di laut.

    METODE PEMBAYARAN

    • Irrevocable Letter of Credit dina tetempoan.
    • Transfer.
    • D/P.
    • D/A.
    • Duit Gram.
    • Pangawal.
    • Paypal.
    • Uni Kulon.
    • Kartu kiridit.

    pangiriman

    • Pikeun sampel atawa jumlah leutik urutan ku express, 3 ka 7 poé sanggeus meunang mayar.
    • Pikeun pesenan bulk, 7 ka 21 poé sanggeus narima pembayaran, diputuskeun ku jumlah anu béda.
    • Pikeun layanan OEM kudu ngabahas kaayaan husus.

    PERHATOSAN LAIN

    Baca MANUAL INSTALASI kami sacara saksama heula sateuacan ngalakukeun pamasangan sareng debugging sistem.

    Pastikeun kedah aya jalma anu terampil atanapi teknisi profésional pikeun masang éta.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 4 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com