Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi » Detéktor Haseup sareng Panas Cocog sareng Sistem Pareum Seuneu
  • Haseup jeung Panas Detéktor Cocog jeung Seuneu Extinguishing System

    Detektor haseup sareng detektor panas mangrupikeun dua sadulur, hiji keur sensing haseup jeung hiji deui pikeun sensing suhu, duanana kudu digawekeun ku panel kontrol seuneu tur sasuai jeung komponén relatif séjén.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESKRIPSI Ngeunaan Detektor haseup

    Nomer modél detektor haseup nyaéta: AW-CSD381, ngaran lengkepna “detektor haseup poto-éléktronik konvensional”, eta ngagunakeun kaayaan tina chamber optik sensing seni, éta pikeun panangtayungan wewengkon indoor, tiasa dianggo sareng panel kontrol seuneu AW-GEC2169 jeung AW-CFP2166, detektor nu ngamimitian kaayaan alarem bakal boga LED beureum sarta relays latched nepi ka reset ku panel kontrol seuneu..

    Parameter utama sareng lambar data:

    • Nomer modél: AW-CSD381.
    • Ukuran: 9.95*9.95*4.82 cm.
    • Beurat: ngeunaan 115.00 gram.
    • Batré: tanpa.
    • tegangan utama: 24 VDC atawa 12 VDC.
    • Operasi ayeuna: status ngawaskeun ≤120uA, Status alarem ≤15mA.
    • Wiring: Zona + sareng Zona-, janji dua sistem beus.
    • Kelas panyalindungan: IP 30.
    • Sensitipitas alarm haseup: 0.1 ka 0.15 dB per méter.
    • Sambungan: No. 5 nyaeta input zone +; No. 6 nyaeta input zone -, No. 2 nyaeta relay kaluaran NO; No. 3 nyaeta relay kaluaran COM.
    • nilai kaluaran relay: 0.5A di 24 VDC.
    • Lingkungan: Kelas A rentang suhu ti -10 nepi ka +50 ℃.
    • Kalembaban relatif: ≤95% RH, non-condensing.
    • Ngawinkeun panel kontrol seuneu: AW-CFP2166, AW-GEC2169.
    • Aplikasi: pikeun pamakéan indoor.

    DESKRIPSI ON detektor panas

    Katerangan ngeunaan detektor panas ampir sami sareng detektor haseup, bédana nyaéta yén detektor panas nyaéta pikeun manggihan seuneu ku sensing kaluar suhu dina hazards seuneu.

    Parameter utama sareng lambar data sapertos kieu:

    • Nomer barang: AW-CTD382.
    • Diménsi: 99.5*99.5*4.82 mm.
    • beurat produk: 100 gram.
    • Atribut: deteksi panas.
    • Sambungan: sarua jeung detektor haseup.
    • Kaluaran relay: 0.5@24DC.
    • Arus sayaga: kirang ti 120uA.
    • Arus alarm maksimum: kirang ti 15 mA.
    • Kaayaan kabel: Sarua jeung detektor haseup.
    • Ngalereskeun alarm suhu: 57℃ A2R.
    • Laju naékna alarem: 7.1℃ / 5 detik, A2R.
    • Suhu Ambient: -10 nepi ka +60 ℃.
    • Kalembaban relatif: 5% ka 95% RH, non-condensing.
    • Warna jeung Bahan: Plastik ABS bodas.
    • host cocog: AW-GEC2169, AW-CFP2166.

    Nepi ka ayeuna, loba pausahaan dagang jeung kontrak, sareng perusahaan konstruksi sareng rékayasa resep mésér ti kami langsung, proyék maranéhanana merlukeun rupa sistem suprési seuneu jeung sistem alarm seuneu nurutkeun sarat proyék maranéhanana, kalobaannana ngirim kami gambar dina .dwg atanapi .pdf pikeun mantuan ngarancang pikeun aranjeunna.

    CIRI-CIRI DETEKTOR Asap AW-CSD381

    rinci sakumaha di handap ieu:

    • Éta mangrupikeun detektor titik jinis poto-listrik.
    • Diwangun dina dual LED.
    • 360 visualisasi gelar.
    • Kaluaran indikator jauh.
    • Cocog sareng sistem alarm seuneu naon waé di pasar.
    • Pamasangan permukaan.
    • Boga indikator LED.
    • Tes lengkep fungsional sareng unggal aktivasina.
    • Minuhan sagala sarat pikeun standar panganyarna EN54-7:2018.

    Fitur detektor panas AW-CTD382 ampir sami sareng AW-CSD381.

     

    DESKRIPSI kasaluyuan

    Henteu masalah detektor haseup atanapi detektor panas, aranjeunna sadayana milik sistem deteksi, aranjeunna biasana gawé bareng jeung panel kontrol alarem seuneu pikeun ngabentuk sistem alarem seuneu lengkep.

    Di rohangan panyalindungan seuneu, duanana peryogi detektor haseup sareng detektor panas.

    bisi detektor haseup sensing kaluar seuneu, éta bakal ngirim sinyal ka panel kontrol seuneu; jeung lamun detektor panas manggihan seuneu, éta ogé bakal ngirim sinyal ka panel kontrol seuneu, Duanana gawé bareng pikeun hadé ngaidentipikasi seuneu, ku kituna controller bisa nyokot ukuran akurat.

     

    PACKING, neundeun jeung INSTALLATON

    • Bungkusan aranjeunna kana kotak karton ékspor standar.
    • Pikeun nyegah Uap, tetep dina imah garing sarta ventilated.
    • Nalika ngalakukeun instalasi, ngalakukeun pakasaban instalasi mastikeun sakumaha per Instruksi Manual, sareng nganggo alat pamasangan standar.

    PAKET ukuran jeung beurat

    Jumlah karton: 10 PCS per Box, 10 Kotak per Karton.

    • Ukuran Kotak: 20.5*23.5*11 cm.
    • Ukuran Karton: 43*27*58 cm.
    • Beurat: 1.42 kilogram per kotak, jeung 14.2 kilogram per karton.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    2 + 3 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com