Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi » Detéktor Haseup sareng Panas Cocog sareng Sistem Pareum Seuneu
  • Haseup jeung Panas Detéktor Cocog jeung Seuneu Extinguishing System

    Detektor haseup sareng detektor panas mangrupikeun dua sadulur, hiji keur sensing haseup jeung hiji deui pikeun sensing suhu, duanana kudu digawekeun ku panel kontrol seuneu tur sasuai jeung komponén relatif séjén.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    DESCRIPTION OF SMOKE DETECTOR

    The smoke detector model number is AW-CSD381, ngaran lengkepna “detektor haseup poto-éléktronik konvensional”, it uses a state-of-the-art optical sensing chamber, éta pikeun panangtayungan wewengkon indoor, tiasa dianggo sareng panel kontrol seuneu AW-GEC2169 jeung AW-CFP2166, the detector that initiates the alarm condition will have its red LED and relays latched until reset by the fire control panel.

    Main parameters and datasheet:

    • Nomer modél: AW-CSD381.
    • Ukuran: 9.95*9.95*4.82 cm.
    • Beurat: ngeunaan 115.00 gram.
    • Batré: tanpa.
    • tegangan utama: 24 VDC atawa 12 VDC.
    • Operasi ayeuna: status ngawaskeun ≤120uA, Status alarem ≤15mA.
    • Wiring: Zona + sareng Zona-, the promise of two bus systems.
    • Kelas panyalindungan: IP 30.
    • Sensitipitas alarm haseup: 0.1 ka 0.15 dB per méter.
    • Sambungan: No. 5 nyaeta input zone +; No. 6 nyaeta input zone -, No. 2 nyaeta relay kaluaran NO; No. 3 nyaeta relay kaluaran COM.
    • nilai kaluaran relay: 0.5A di 24 VDC.
    • Lingkungan: Class A temperature ranges from -10 nepi ka +50 ℃.
    • Kalembaban relatif: ≤95% RH, non-condensing.
    • Ngawinkeun panel kontrol seuneu: AW-CFP2166, AW-GEC2169.
    • Aplikasi: pikeun pamakéan indoor.

    DESCRIPTION OF HEAT DETECTOR

    The description of a heat detector is almost the same as a smoke detector, the difference is that the heat detector is to find out the fire by sensing out the temperature in the fire hazards.

    The main parameters and datasheet are as follows:

    • Nomer barang: AW-CTD382.
    • Diménsi: 99.5*99.5*4.82 mm.
    • beurat produk: 100 gram.
    • Atribut: deteksi panas.
    • Sambungan: same as a smoke detector.
    • Kaluaran relay: 0.5@24DC.
    • Arus sayaga: kirang ti 120uA.
    • The maximum alarm current is less than 15 mA.
    • Kaayaan kabel: Same as a smoke detector.
    • Ngalereskeun alarm suhu: 57℃ A2R.
    • Laju naékna alarem: 7.1℃ / 5 detik, A2R.
    • Suhu Ambient: -10 nepi ka +60 ℃.
    • Kalembaban relatif: 5% ka 95% RH, non-condensing.
    • Color and Materials: Plastik ABS bodas.
    • host cocog: AW-GEC2169, AW-CFP2166.

    Ayeuna, loba pausahaan dagang jeung kontrak, sareng perusahaan konstruksi sareng rékayasa resep mésér ti kami langsung, their projects need kinds of fire suppression systems and fire alarm systems according to their project requirement, and most of them send us the drawings in .dwg or .pdf to help design for them.

    CIRI-CIRI DETEKTOR Asap AW-CSD381

    details as follows:

    • It is a photo-electric type spot detector.
    • Built-in dual LEDs.
    • 360-visualisasi gelar.
    • Kaluaran indikator jauh.
    • Cocog sareng sistem alarm seuneu naon waé di pasar.
    • Pamasangan permukaan.
    • Boga indikator LED.
    • Tes lengkep fungsional sareng unggal aktivasina.
    • Meet all requirements for the latest standard EN54-7:2018.

    The features of heat detector AW-CTD382 are almost the same as AW-CSD381.

     

    DESKRIPSI kasaluyuan

    No matter smoke detector or a heat detector, they all belong to the detection system, they normally work together with a fire alarm control panel to form a complete fire alarm system.

    Di rohangan panyalindungan seuneu, duanana peryogi detektor haseup sareng detektor panas.

    in case the smoke detector senses the fire, it will send a signal to the fire control panel; and if the heat detector finds out fire, it also will send a signal to the fire control panel, Duanana gawé bareng pikeun hadé ngaidentipikasi seuneu, ku kituna controller bisa nyokot ukuran akurat.

     

    PACKING, STORAGE AND INSTALLATION

    • Packing them into a standard export carton box.
    • Pikeun nyegah Uap, tetep dina imah garing sarta ventilated.
    • When doing installation, ngalakukeun pakasaban instalasi mastikeun sakumaha per Instruksi Manual, sareng nganggo alat pamasangan standar.

    PAKET ukuran jeung beurat

    Jumlah karton: 10 PCS per Box, 10 Kotak per Karton.

    • Ukuran Kotak: 20.5*23.5*11 cm.
    • Ukuran Karton: 43*27*58 cm.
    • Beurat: 1.42 kilogram per kotak, jeung 14.2 kilogram per karton.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    4 + 8 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com