Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Asesoris panyalindungan seuneu » Mandiri Thermal Actuator
  • Mandiri Thermal Actuator

    Standalone Thermal Actuator mangrupakeun komponén sistem suprési seuneu volume leutik, kaasup aerosol, bubuk kimiawi garing, jeung jenis séjén sistem extinguishing seuneu.

    Kisaran deteksi suhu dibagi kana opat tingkat: 45℃, 70℃, 93℃, 110℃.

    Pamaké kedah milih suhu anu béda-béda dumasar kana kabutuhan nalika masang produk ieu.

    • Katerangan
    • Fitur produk
    • Aplikasi Fungsional
    • Émbaran leuwih

    Aktuator termal mandiri RA mangrupikeun alat pembangkit listrik otomatis anu dikembangkeun pikeun sistem panyalindungan seuneu, utamana dipaké pikeun ngadeteksi seuneu jeung ngaktipkeun alat extinguishing seuneu leutik, sapertos aerosol alat extinguishing seuneu sarta ultrafine bubuk garing sistem extinguishing seuneu.

    Dina istilah awam urang, Thermal actuator nujul kana THERMAL ACTION DEVICE atawa THERMAL ACTION GENERATOR.

    Ayeuna, eta diakuan salaku alat ngamimitian bebas pangalusna pikeun sistem extinguishing seuneu leutik tur populér di sakuliah dunya.

    Perusahaan kami parantos ngembangkeun sababaraha sénsor suhu generasi kakuatan, sarta kami utamana nyarankeun salah sahijina.

    Ieu mangrupikeun parameter téknis utama produk ieu:

    • Ngaran Produk Internasional: Mandiri Thermal Actuator.
    • Modél: AW-TG45, AW-TG70, AW-TG93, AW-TG110.
    • Dipeunteun Rentang Suhu deteksi: 45℃, 70℃, 93℃, 110℃.
    • Kasabaran Deteksi sareng Akurasi: ± 2%.
    • Diménsi: diameter 64* Jangkungna 140 mm, kaasup dasar kotak simpang kawat. Upami anjeun pikir ukuranana ageung teuing, anjeun tiasa nyobian gaya sejen tina alat aktivasina termal.
    • Beurat Produk: 0.3 kilogram kaasup kotak simpang, tapi iwal cangkir pelindung.
    • Suhu Ambinet: -60℃ nepi ka +80 ℃, Beda jeung suhu usik suhu.
    • Bahan Uji Suhu: alloy fusible atawa bohlam kaca.
    • Bahan Coil: tambaga murni.
    • Sambel Bahan Rod: tambaga atawa 304 beusi sténless.
    • Cangkang Produk: Bahan ABS tahan suhu luhur.
    • Warna cangkang: susu bodas atawa beureum.
    • Mimitian Waktos: 15 detik.
    • Kalembaban relatif maksimum: 98% non-kondensasi.
    • Objék aplikasi utama: aerosol sareng bubuk garing ultrafine.

    Aktuator termal mangpaat pisan pikeun pencegahan sareng kontrol seuneu dina rohangan leutik.

    Nyandak wadahna kamar generator solar sabagé conto, sabab spasi ngeunaan 33 méter kubik, mun anjeun teu hayang make sistem kontrol seuneu formal, Anjeun tiasa make generator aktivasina termal ieu jeung alat extinguishing seuneu pikeun ngabentuk sistem extinguishing seuneu basajan.

    Perlindungan seuneu Aksésori Produk Alat Aktivasina Termal

    Alat deteksi sareng aktivasina termal ieu ngagaduhan fitur ieu:

    • Alat ieu henteu ngabutuhkeun sumber listrik éksternal sareng tiasa ngahasilkeun listrik nyalira.
    • Geus 4 rentang suhu: 45℃, 70℃, 93℃ jeung 110 ℃, 70 ℃ sareng 93 ℃ hiji kanggo aplikasi standar, 45 ℃ hiji keur wewengkon tiis, jeung 110 ℃ hiji keur kamar motor jeung lagu, jeung wewengkon-suhu luhur lianna.
    • Reliabiliti alat dina kaayaan lingkungan normal teu kudu kirang ti 40000 jam. jeung umur jasa alat ieu téh 10 taun.
    • cangkang produk ieu suntik dijieun ku mesin suntik molding sarta dijieunna tina bahan ABS tahan suhu luhur-grade., hasilna rating lalawanan seuneu tinggi produk.
    • Unsur sénsitip panas dina sirah diwangun ku bahan alloy husus sarta sénsitip kana suhu sarta parobahan lingkungan.
    • Aktuator termal ieu ngahasilkeun dorongan listrik kalayan amplitudo 3.5V DC dina résistansi sirkuit.
      tina 1.0 Ohm. tur bisa ngaktipkeun jenis initiators listrik MB-2H, 3A-1, PP-9, YGP-10, jeung
      sarupa.
    • A circuit bisa ngarojong 5 ka 10 actuators termal, kalayan volume panyalindungan kira-kira 18 méter kubik per produk.
    • Produk ieu ngagaduhan dua fungsi utama: fungsi deteksi otomatis tur fungsi mimiti otomatis.
    • Éta diproduksi sacara ketat sareng diproduksi nuturkeun standar internasional.

    Produk aksésori ieu dirancang pikeun aktivasina otonom tina sistem pancegahan seuneu.

    Éta ngagaduhan aplikasi fungsional dasar di handap ieu:

    • Deteksi kahuruan di sagala rupa wewengkon ditangtayungan leutik.
    • Aktipkeun alat pareum seuneu aerosol.
    • Aktipkeun alat pareum seuneu bubuk garing anu ditunda.
    • Mimitian pemadam seuneu perfluorohexane leutik.
    • Mimitian pemadam seuneu FM200 leutik.
    • Mimitian sistem extinguishing seuneu séjén anu merlukeun kirang ayeuna.

    Hal ieu umumna dipasang dina spasi leutik, kayaning kamar generator solar, cabinets distribution, wadah neundeun énergi, kompartemen mesin kandaraan motor, jsb.

    Aktuator termal (TAD / poé) tiasa cooperate kalawan dirancang husus "kotak simpang circuit deteksi", nu nyadiakeun sinyal ka panel kontrol alarem seuneu jeung outputs tambahan pikeun mareuman alat listrik atawa ngaktipkeun alarm.

    Aktuator termal (TAD / poé) ogé bisa dipaké ditéang jeung dirancang husus "cangkir pelindung", ngamungkinkeun alat aktivasina termal aktuator termal pikeun beroperasi dina lingkungan anu langkung parah (lebu, cipruk, jsb.). Sanajan kitu, punten dicatet yén "cangkir pelindung" bakal ngurangan sensitipitas thermistor nu, jadi waktu aktivasina bakal nambahan.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    1 + 9 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com