Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Aerosol Kimia otomatis Seuneu Suprési Systems »Ditunda Sistim aerosol suprési pikeun Power Kamar

Sistim suprési aerosol ditunda pikeun Kamar Power

Sistem suprési aerosol anu ditunda gaya unik Cina langkung efektif tibatan sistem konvensional, eta suppresses seuneu dina sababaraha detik tanpa polusi ka lingkungan.

Éta dipasang dina témbok sareng di tempat anu ngahemat rohangan, sanggeus diaktipkeun, awan dumasar-kimia aerosol dihasilkeun sarta suppresses seuneu gancang dina sababaraha detik.

Tempat Aplikasi: Kamar kakuatan, Ruang Komputer, teras salajengna.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

PEDARAN UMUM

Aerosol anu digantungkeun nyaéta alat suprési anu dipasang dina témbok anu dipasang dina témbok atanapi siling nganggo bracket sareng sekrup ledakan..

éta silinder bentukna buleud kalayan nozzles nyemprot di sisi kénca jeung katuhu, Bahan silinder diwangun ku baja karbon kelas luhur, ogé produkna sareng oksidan utama kalium nitrat sareng bahan kimia kalium nitrat, nu bahan kimiana mangrupa zat bersih.

Di tempo anu kalangkung 20 taun, di pasar Cina sistem suprési seuneu utama FM200, IG541, busa, Cai, Kimia garing, jeung Karbon Dioksida, nepi ka taun 2013 produser urang diterbitkeun sistem aerosol S-tipe generasi kahiji dumasar kana floor-ngadeg sarta gaya ditunda, kami mayar harga anu luhur pikeun ngimpor téknologi ti Rusia sareng ngembangkeun sistem suprési aerosol china di dieu, sarta kami cooperate kalawan universitas kawentar di Cina pikeun nyebarkeun beuki loba produk dumasar aerosol ramah-eco.

Kami geus ngahontal hasil fruitful, sarta aerosol ditunda salah sahijina, hereby kami utamana nyarankeun sarta ngajelaskeun hal ngeunaan produk ieu.

SPESIFIKASI JEUNG PARAMETER

  • Ngaran: Digantungkeun Aerosol Suprési System, témbok dipasang sareng siling dipasang.
  • Nomer Bagian: AW-QRR5GW/S, AW-QRR7.5GW/S, AW-8GW/S, AW-10GW/S.
  • Mimitian Mode: Éléktronik atawa Éléktronik.
  • Elixir Beurat: rentang ti 5000 gram ka 10000 gram.
  • Cakupan Volume: sarua jeung tipe floor standing, mimitian ti 35 ka 71 m3.
  • Waktos pikeun Suprési Seuneu: jero 2 menit.
  • Diménsi: diaméterna 300mm, panjangna 698mm, kasabaran nyaeta ± 2mm.
  • beurat parabot: rentang ti 35 ka 50 kiloan.
  • Parabot pikeun instalasi: kurung, screws, supir baud, jeung palu.
  • Kaayaan Operasi: -20 nepi ka +55 ℃.
  • Kalembaban rélatif: 95%.
  • Kapadetan: 130 gram ka 150 gram per méter kubik.
  • Wajib permukaan jeung Suhu nozzle: kirang ti 180 ℃.
  • Sinyal Eupan Balik: Biasa Buka.
  • Mimitian Ayeuna: 0.8 ka 1.2 Ampere.
  • Tegangan Gawé: DC 3 ka 24 Volt, jeung AC 3 ka 220 Volt.
  • Kelas seuneu: A, B, C, E, F.
  • Saumur hirup: sahenteuna 7 taun.
  • Warna Silinder: beureum, pérak bodas, sareng warna anu sanés upami dipénta.
  • fungsi cocog: tiasa dianggo sareng Thermal Activation Device stand-alone, tur tiasa dianggo kalayan sistem panel kontrol alarem seuneu.
  • Standar Internasional: NFPA 2010, UL 2775.
  • Cina Standar: GA499.1-2010, Cina nurutkeun Standar Internasional.

Kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk pareum seuneu anu efisien sareng solusi sistem anu cerdas, upami kabetot, nyandak tindakan pikeun inquire, ngan butuh sababaraha detik.

FITUR

  • produk kacida efisien sarta non-toksik agén extinguishing seuneu, teu bahaya pikeun manusa jeung sato.
  • Ngajaga gratis sareng gampang dipasang.
  • Éta henteu peryogi pipa, atawa neundeun jeung jalan tanpa tekanan nanaon, tur jadi gampang tur aman nyieun transportasi, neundeun, pamasangan.
  • Teu merlukeun kakuatan listrik jeung suplai tekanan.
  • Sertipikat saluyu sareng Standar Internasional sareng Cina, ogé ditandaan CE.
  • Ékologis aman sareng ramah lingkungan, sabab ODP enol sareng GWP ogé enol.
  • Terminal aktivator listrik pikeun ngamimitian, sarta kalawan fungsi eupan balik sinyal.
  • Éta tiasa ngaleungitkeun seuneu gancang dina sababaraha detik.
  • Teu aya uji integritas sateuacan komisi sareng instalasi diperyogikeun.
  • Gampang disambungkeun kana sagala addressable atawa sistem alarm seuneu konvensional.
  • Serviceable hirupna bisa ngahontal 10 ka 15 taun, éta siklus hirup panjang.
  • Bisa ngagantung dina témbok, ngajadikeun eta spasi-hemat.

APLIKASI

Aerosol anu ditunda nyaéta Serbaguna pikeun seueur aplikasi:

  • Ruang Téknis.
  • Kamar Server.
  • Wadahna kargo.
  • kompartemen mesin spasi badag.
  • Pindah-gear.
  • Karéta listrik.
  • Saluran kabel.
  • kamar parabot éléktronik.
  • Rolling mill parabot kamar.
  • Wewengkon panyimpen cairan kaduruk.
  • Ruang distribusi kakuatan.
  • kamar generator.
  • Kamar lokomotif karéta.
  • Ruang mesin kapal. (kapal kargo).
  • Depot minyak insulasi.
  • pembangkit listrik.
  • Saung militér.
  • Stasion radar militér.
  • mesin vending.
  • kamar Sistim UPS.
  • Parabot manajemén énergi.
  • Mini-grid terpadu.
  • CBI coét.

PERHATOSAN pikeun pamakéan sarta operasi

  • Ulah noél silinder luar beureum langsung saatos ngurangan, antosan sahenteuna satengah jam teras cabut.
  • produk disposable, teu bisa dieusian deui deui sanggeus release.
  • Ulah motong alat ieu tanpa idin pikeun nyegah tatu pribadi.
  • Nalika alat dileupaskeun, punten tinggalkeun situs langsung atanapi cicing jauh.
  • Ulah nyandak bahan kimia aerosol ku kasalahan, lamun aya ngumbah sungut anjeun ku cai atawa geuwat neangan perhatian médis.
  • Coba mariksa alat taunan.
  • Ngan teknisi terampil atanapi pamasang profésional anu diidinan masang alat.
  • Pikeun perhatian séjén, mangga baca Manual Instalasi taliti.

HARANSI AND ngalereskeun

  • produk ngabogaan 1 langkung taun waktos jaminan ti tanggal produksi.
  • Dina hal alesan non-manusa, Upami produkna ngagaduhan cacad fungsional, urang bakal ngaganti eta haratis.
  • Sanggeus diobral, urang tiasa ngajarkeun anjeun cara masang sareng ngalakukeun debugging sistem.
  • Sagala patarosan sejenna ngeunaan produk, inquire ti teknisi kami pikeun pitulung.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
4 + 7 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com