Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Alarm Seuneu calakan sarta Sistem deteksi »Thermal Aktivasina Generator jeung Alat TAD
  • Thermal aktivasina generator jeung Alat TAD

    Alat aktivasina termal, hiji alat otonom,anu ngagaduhan fungsi pikeun ngadeteksi sareng milarian seuneu sareng ngaktifkeun sistem pancegahan seuneu, ku ngagunakeunana, Anjeun moal peryogi catu daya éksternal.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Inpormasi anu sanés sareng pancegahan

    PEDARAN

    Thermal aktivasina generator ogé ngaranna “Alat Aktipkeun Termal” atawa “Generator termal”, pikeun ngaran pondok nyaéta “TAD”, Éta mangrupikeun alat elektro-mékanis khusus anu dianggo pikeun ngadeteksi panas tina seuneu, lajeng ngarobah gerakan mékanis kana listrik iinstan ayeuna otomatis, arus leutik ieu memicu kami super-rupa ABC bubuk kimia garing extinguisher seuneu atawa sistem suprési aerosol jalan., sareng tanpa catu daya éksternal.

    Karakteristik dasar sareng lambar datana dibéréndélkeun dina titik-titik ieu di handap:

    • Ngaran: Alat Aktipkeun Termal.
    • Modél: AW-101.
    • Bahan Panginderaan Suhu: Métal termal.
    • Diménsi: φ65*85mm, teu kaasup basa instalasi.
    • Beurat: ngeunaan 170 gram.
    • waktos generator kakuatan éféktif: leuwih ti 2mS.
    • Suhu aktivasina dipeunteun: 45℃, 72℃, 93℃, 110℃.
    • Suhu Ambient:-50℃ nepi ka +85 ℃.
    • Saumur hirup: 15 taun.
    • Fungsi sinyal eupan balik: Biasa buka atanapi normal ditutup.
    • Ngahasilkeun kakuatan: 3.5 V DC di 1.0 Ohm.

    PRINSIP GAWE OF THERMAL ACTIVATION GENERATOR

    • nalika unsur panas-sénsitip ngahontal suhu aktivasina dipeunteun na, unsur termal logam fusible mimiti deform, sarta ngaleupaskeun kutub pindah kalawan spring.
    • Dina aksi spring, magnet dina kutub pindah ngaliwatan coil induksi jeung nyieun coil nu ngahasilkeun arus leutik.
    • Arus pulsa kaluaran pikeun ngaktipkeun alat pemadam seuneu ngaliwatan terminal kaluaran, jeung terminal sinyal eupan balik nu non-polaritas robah tina kaayaan kabuka normal kana kaayaan katutup normal.

    Pikeun langkung rinci mangga baca kami Manual Pamaké Alat Aktivasi Termal AW-101

     

    FITUR

    Alat termal ieu gaduh fitur anu unik:

    • Ku ngagunakeun éta, euweuh catu daya éksternal diperlukeun.
    • Otonom pikeun ngaktipkeun sistem suprési seuneu anu merlukeun arus input leutik, sapertos: Super-rupa ABC garing kimia bubuk seuneu extinguisher na aerosol extinguisher seuneu.
    • Éta mangrupikeun detektor termal anu mandiri kalayan rating suhu tetep, biasana suhu dipeunteun nyaéta: 45℃, 72℃, 93℃ atawa 110 ℃.
    • Cai mibanda fungsi eupan balik sinyal.
    • Éta ogé ukuranana leutik, tur bisa dipasang dina loba spasi leutik tur sempit.

    APLIKASI

    Widang aplikasi utama na sapertos kieu:

    • Turbin angin.
    • Kandang Listrik.
    • Sistim neundeun énergi.
    • Generasi listrik sareng ruangan distribusi listrik.
    • mesin CNC.
    • Kandaraan sareng kapal.
    • Ruang komputer.
    • Ruang server.
    • Control and distribution cabinet

    Alat aktivasina termal gaduh 4 model béda, unggal model jalan otomatis, kawas detektor panas kalawan suhu dipeunteun béda, éta 4 model dibéréndélkeun di handap:

    • AW-101-45(45℃ dipeunteun suhu), pikeun wewengkon tiis.
    • AW-101-72(72℃ dipeunteun suhu), pikeun wewengkon normal.
    • AW-101-93(93℃ dipeunteun suhu), pikeun aplikasi husus.
    • AW-101-110(110℃ dipeunteun suhu), pikeun kamar motor, kamar kapal jeung lagu.

    Aranjeunna suhu ambient saperti kieu:

    • ti -60 nepi ka +30 ℃, pikeun modél AW-101-45.
    • ti -60 nepi ka +55 ℃, pikeun modél AW-101-72.
    • ti -60 nepi ka +80 ℃, pikeun modél AW-101-93.
    • ti -60 nepi ka +95 ℃, pikeun modél AW-101-110.

    Watesan APLIKASI

    perhatian! mangga tingali sudut pandang handap:

    • Volume ditangtayungan ku hiji alat teu kudu ngaleuwihan
      20m³.
    • Kalembaban relatif maksimum-98% (euweuh kondensasi).
    • tetep dina tempat anu berventilasi, sareng ngahindar tina panonpoé sareng hujan.
    • Saatos instalasi, Anjeun kudu tarik kaluar pin kaamanan pikeun pamakéan.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    2 + 6 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com