Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya » Ultra-halus Kimia garing Bubuk Seuneu Extinguisher kalawan Pressurized Silinder
  • Ultra-halus Kimia Bubuk garing Seuneu Extinguisher kalawan Pressurized Silinder

    Éta mangrupikeun produk panyawat seuneu anu ngagabungkeun prinsip kimia sareng fisik, teu ngan bisa cocog sistem alarm seuneu tapi ogé bisa dianggo stand-nyalira ku aktivasina sensing termal.

    Mibanda tekanan gudang tina 1.2 Mpa sangkan bubuk kimia garing kaluar tina silinder sanggeus aktivasina.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    BUBUKA SINGKAT

    Extinguisher seuneu bubuk garing kimia ultra-halus ampir sistem suprési seuneu pang populerna di dunya, Kusabab kinerja stabil sarta béaya rendah, sarta ogé alatan éta pisan fléksibel, teu ngan bisa total banjir bahya seuneu tapi ogé bisa jadi solusi aplikasi lokal.

    Sababaraha pausahaan rékayasa seuneu atawa pausahaan konstruksi teu resep sabab teu gampang pikeun ngabersihan sanggeus nyemprot, Tapi teu boga dampak dina popularitas sarta jualan, pangabisa extinguishing seuneu na pisan kuat, sarta dina waktu anu singget pikeun ngurangan seuneu kaluar.

    Ieu utamana dipaké di tempat handap: Galeri Pipa Underground, Gudang, Bengkel pabrik, tapi henteu dugi ka aranjeunna.

    Dibandingkeun sareng jinis Non-pressurized ABC bubuk garing extinguishing alat kaamanan, bédana nyaéta: anu diperlukeun 1.2 tekanan gudang Mpa pikeun digawé.

    Di handap ieu Datasheet utama sareng Parameter tina alat pemadam seuneu Pressurized ieu:

    • Ngaran produk: Ultra-halus ABC garing kimia bubuk extinguisher.
    • Spésifikasi jeung model: FZXACT2/3/4/5/6/7/8/9/10.
    • Kualitas bubuk garing: ti 2 kilogram ka 10 kiloan.
    • Konsentrasi bubuk garing: ngeunaan 120 ka 128 gram per méter kubik.
    • waktos suprési seuneu: jero 5 detik.
    • Fungsi eupan balik sinyal: pilihan.
    • Modeu aktivasina: 3 modél (ngamimitian listrik, ari termal 175 ℃ ngamimitian, Thermo bohlam sensing mimiti).
    • Diaméter produk: rentang ti φ250 mm nepi ka φ370 mm adjustable.
    • Jangkungna produk: rentang ti 255 mm nuju 350 mm adjustable.
    • Volume ditangtayungan: ti 16 m3 nuju 100 m3.
    • Wewengkon panyalindungan: ti 8 m2 nuju 40 m2.
    • Bahan silinder: karbon dioksida kualitas luhur.
    • Perlindungan Ingress: IP67.
    • Tekanan uji hidrolik: 2.1 Mpa.
    • Tekanan gas nitrogén: 1.2 Mpa handapeun 20 ℃.
    • tekanan kerja maksimum: 2.4 Mpa.
    • Extinguishing laju residual: ≤5%.
    • Kalembaban relatif: ≤95%.
    • Suhu lingkungan: rentang ti -40 nepi ka +50 ℃.
    • Standar produk: GA602-2013.

    FITUR

    Éta mangrupikeun fitur anu kami daptarkeun di handap:

    • agén bubuk garing ABC ultra-halus boga pangabisa extinguishing seuneu pisan kuat, aranjeunna ongkos-éféktif.
    • Gampang dioperasikeun, eta boga 3 métode kontrol: aktivasina manual, aktivasina sistem otomatis, jeung aktivasina kontrol termal.
    • Anti serangan guludug, jeung gangguan anti éléktromagnétik, Ngahindarkeun produk pikeun ngamimitian ku kasalahan.
    • Produk ieu tiasa ngahemat biaya konstruksi sareng pamasangan.
    • eta boga fungsi kasaluyuan éléktromagnétik, éta gaduh kamampuan anti gangguan éléktromagnétik anu kuat.
    • Rating panyalindungan ingress nyaéta IP67, éta waterproof sarta debu-bukti.
    • Gampang pikeun ngalakukeun debugging sareng instalasi sistem, sarta gampang pikeun ngalakukeun pangropéa sarta perbaikan jobs.
    • Éta ngagaduhan silinder tekanan, sarta tekanan gudang nyaeta 1.2 Mpa dina suhu ambient 20 ℃.
    • Cocog jeung paling spasi katutup, kawas kamar komputer, jeung kamar server.

    APLIKASI

    Cai mibanda rupa-rupa aplikasi:

    • proyék Galeri Pipa Underground.
    • Parabot Pertambangan.
    • pembangkit listrik.
    • Perusahaan dahareun jeung inuman.
    • Pabrik kimiawi.
    • Gudang logistik.
    • Supermarket jeung toko.
    • Rohangan trafo.
    • Depot minyak sareng tegalan tank.
    • Torowongan kabel.
    • Garasi mobil.
    • Stasion ngecas kendaraan listrik.
    • Ruang komputer.
    • Ruang telekomunikasi.
    • alat mobile.
    • Pabrik Pengolahan Cai Runtah.

    RUANGAN APLIKASI

    Ruang lingkup aplikasina nyaéta kieu:

    • Kelas A seuneu, saperti kapas, kai, hemp, kertas, karét, palastik, bako, jeung seuneu solid combustible séjén.
    • Kelas B seuneu, saperti minyak atah, minyak beurat, minyak solar, béngsin, pangleyur organik, jeung cairan kaduruk séjén, bisa ngalembereh seuneu.
    • Kelas C seuneu, saperti gas, gas alam, asetilena, jeung seuneu gas combustible séjén.
    • Kelas E seuneu, kayaning seuneu di kamar mesin, gardu induk, torowongan kabel, lombang kabel, kamar kakuatan tina galeri pipe komprehensif urban, jsb.
    • Malah bisa keur seuneu Kelas F, pikeun tiung dapur.

    Pikeun angkutan jeung bungkusan

    Nalika nyieun transportasi jeung packing, punten perhatikeun ieu di handap:

    • kargo boga tekanan gudang, jaga pikeun mindahkeun éta sareng nanganan kalayan ati-ati nalika ngalakukeun padamelan.
    • Paké kotak karton corrugated ganda kuat pak eta, atanapi nganggo wadah kayu fumigasi pikeun ngabungkusna.
    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Hindarkeun panonpoé sareng hujan.
    • Tetep sisi katuhu nepi!

    PERHATOSAN

    • Nalika dileupaskeun, mangga tetep sahenteuna 10 méter jauh.
    • Ulah ngabongkar alat tanpa idin iraha wae.
    • Pernah ngantep anak maén kalawan eta.
    • Ngalakukeun debugging sistem sareng padamelan instalasi sakumaha per MANUAL INSTALASI sacara ketat.
    • Milarian insinyur pikeun pitulung upami diperyogikeun.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 6 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com