Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya » Ultra-halus Kimia garing Bubuk Seuneu Extinguisher kalawan Pressurized Silinder
  • Ultra-halus Kimia Bubuk garing Seuneu Extinguisher kalawan Pressurized Silinder

    Éta mangrupikeun produk panyawat seuneu anu ngagabungkeun prinsip kimia sareng fisik, teu ngan bisa cocog sistem alarm seuneu, tapi ogé tiasa dianggo nyalira ku aktivasina sensing termal.

    Mibanda tekanan gudang tina 1.2 Mpa nyieun bubuk kimia garing kaluar tina silinder sanggeus aktivasina.

    • Katerangan
    • Fitur sarta Aplikasi
    • Émbaran tambahan
    • Pancegahan séjén

    BUBUKA SINGKAT

    Extinguisher seuneu bubuk garing kimia ultra-halus ampir sistem suprési seuneu pang populerna di dunya, Kusabab kinerja stabil sarta béaya rendah, sarta ogé sabab pisan fléksibel, teu ngan bisa total banjir hazards seuneu, tapi ogé tiasa janten solusi aplikasi lokal.

    Sababaraha perusahaan rékayasa seuneu atanapi perusahaan konstruksi henteu resep, sabab teu gampang pikeun ngabersihan sanggeus nyemprot, Tapi teu boga dampak dina popularitas sarta jualan, pangabisa extinguishing seuneu na pisan kuat sarta dina waktu anu singget pikeun ngurangan seuneu kaluar.

    Ieu utamana dipaké di tempat handap: Galeri Pipa Underground, Gudang, Bengkel pabrik, tapi henteu dugi ka aranjeunna.

    Dibandingkeun sareng jinis Non-pressurized ABC bubuk garing extinguishing alat kaamanan, bédana nyaéta: merlukeun 1.2 tekanan gudang Mpa pikeun digawé.

    Di handap ieu lambaran Data utama sareng Parameter tina alat pemadam seuneu Bertekanan ieu:

    • Ngaran produk: Ultra-halus ABC garing kimia bubuk extinguisher.
    • Spésifikasi jeung model: FZXACT2/3/4/5/6/7/8/9/10.
    • Kualitas bubuk garing: ti 2 kilogram ka 10 kiloan.
    • Konsentrasi bubuk garing: ngeunaan 120 ka 128 gram per méter kubik.
    • waktos suprési seuneu: jero 5 detik.
    • Fungsi eupan balik sinyal: pilihan.
    • Modeu aktivasina: 3 modél (ngamimitian listrik, ari termal 175 ℃ ngamimitian, Thermo bohlam sensing mimiti).
    • Diaméter produk: rentang ti φ250 mm nepi ka φ370 mm adjustable.
    • Jangkungna produk: rentang ti 255 mm nuju 350 mm adjustable.
    • Volume ditangtayungan: ti 16 m3 nuju 100 m3.
    • Wewengkon panyalindungan: ti 8 m2 nuju 40 m2.
    • Bahan silinder: kualitas luhur karbon dioksida.
    • Perlindungan Ingress: IP67.
    • Tekanan uji hidrolik: 2.1 Mpa.
    • Tekanan gas nitrogén: 1.2 Mpa handapeun 20 ℃.
    • tekanan kerja maksimum: 2.4 Mpa.
    • Extinguishing laju residual: ≤5%.
    • Kalembaban relatif: ≤95%.
    • Suhu lingkungan: rentang ti -40 nepi ka +50 ℃.
    • Standar produk: GA602-2013.

    FITUR

    Éta mangrupikeun fitur anu kami daptarkeun di handap:

    • agén bubuk garing ABC ultra-halus boga seuneu extinguishing ablity pisan kuat, éta ongkos éféktif.
    • Gampang dioperasikeun, eta boga 3 métode kontrol: aktivasina manual, aktivasina otomatis sistem sareng aktivasina kontrol termal.
    • Anti serangan guludug, jeung gangguan anti éléktromagnétik, Ngahindarkeun produk pikeun ngamimitian ku kasalahan.
    • Produk ieu tiasa ngahemat biaya konstruksi sareng pamasangan.
    • Éta gaduh fungsi kasaluyuan éléktromagnétik, éta gaduh kamampuan anti gangguan éléktromagnétik anu kuat.
    • Rating panyalindungan Ingress nyaéta IP67, éta cai buktina jeung debu-bukti.
    • Gampang pikeun ngalakukeun debugging sareng instalasi sistem, gampang pikeun ngalakukeun pangropéa sareng perbaikan.
    • Éta ngagaduhan silinder tekanan, tekanan gudang nyaeta 1.2 Mpa dina suhu ambient 20 ℃.
    • Cocog jeung sabagéan ageung rohangan katutup, kawas kamar komputer, kamar server jsb.

    APLIKASI

    Cai mibanda rupa-rupa aplikasi:

    • proyék Galeri Pipa Underground.
    • Parabot Pertambangan.
    • pembangkit listrik.
    • Perusahaan dahareun jeung inuman.
    • Pabrik kimiawi.
    • Gudang logistik.
    • Super-pasar jeung toko.
    • Rohangan trafo.
    • Depot minyak sareng tegalan tank.
    • Torowongan kabel.
    • Garasi mobil.
    • Stasion ngecas kendaraan listrik.
    • Ruang komputer.
    • Ruang telekomunikasi.

    RUANGAN APLIKASI

    Ruang lingkup aplikasina sapertos kieu:

    • Kelas A seuneu, saperti kapas, kai, tumpukan, kertas, karét, palastik, bako jeung seuneu padet nu bisa kaduruk séjén.
    • Kelas B seuneu, saperti minyak atah, minyak beurat, minyak solar, béngsin, pangleyur organik jeung cair kaduruk séjén, nu bisa ngalembereh seuneu.
    • Kelas C seuneu, saperti gas, gas alam, acetylene jeung kahuruan gas combustible séjén.
    • Kelas E seuneu, misalna seuneu di kamar mesin, gardu induk, torowongan kabel, lombang kabel, kamar kakuatan tina galeri pipe komprehensif urban jsb.
    • Malah tiasa payun Kelas F seuneu, pikeun tiung dapur.

    Pikeun angkutan jeung bungkusan

    nalika nyieun transportasi jeung ngalakukeun packing, punten janten sadar éta:

    • kargo téh boga tekanan gudang, jaga pikeun mindahkeun éta sareng nanganan kalayan ati-ati nalika ngalakukeun padamelan.
    • Paké kotak karton corrugated ganda kuat pak eta, atawa make fumigation kasus kayu pikeun pak eta.
    • Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi.
    • Hindarkeun panonpoé sareng hujan.
    • Tetep sisi katuhu nepi!

    PERHATOSAN

    • Nalika éta ngaleupaskeun, mangga tetep sahenteuna 10 méter jauh.
    • Ulah ngabongkar alat tanpa idin iraha wae.
    • Pernah ngantep anak maén kalawan eta.
    • Ngalakukeun debugging sistem sareng padamelan instalasi sakumaha per MANUAL INSTALASI sacara ketat.
    • Milarian insinyur pikeun pitulung upami diperyogikeun.

    Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

    Ngaran:
    *
    Surélék:
    *
    talatah:

    Verifikasi:
    0 + 6 = ?

    Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com