Cina Top Sapuluh Usaha di Protection Seuneu sarta Industri Kaamanan
EnglishবাংলাБългарскиΕλληνικάItalianoLatīnaLatviešu valodaLietuvių kalbaPortuguêsRomânăSlovenčinaEspañolBasa SundaKiswahiliWikang Filipino
» Superfine Bubuk garing Seuneu Extinguishing Systems ABC gaya » Unpressurized Super-rupa ABC bubuk garing extinguishing alat kaamanan

Unpressurized Super-rupa ABC bubuk garing extinguishing alat kaamanan

Unpressurized Super-rupa ABC bubuk garing alat extinguishing seuneu mangrupa barang non-bahaya, anu ku urang dianggo pikeun nyegah rupa-rupa seuneu, dina pengiriman barang internasional, urang sok nyebut "Alat kaamanan" , sabab éta produk pikeun kaamanan masarakat.

  • Katerangan
  • Fitur sarta Aplikasi
  • Émbaran tambahan
  • Pancegahan séjén

Bubuka

The unpressurized supfer-fine ABC bubuk garing extinguishing alat kaamanan ngagunakeun propelan salaku medium nyetir sangkan alat nu mimiti extinguish seuneu., eta diwangun ku silinder karbon dioksida, super-rupa ABC agén extinguishing seuneu kimiawi garing, propelan, pilem aluminium, generator gas, bracket pamasangan, sirah panutupanana, gasket, kawat aktivasina jsb.

Éta ngagunakeun propelan salaku nyetir gas pikeun ngadamel bubuk garing ABC kaluar tina silinder panyimpen sareng ngirangan seuneu, eta mah ngan banjir total, tapi ogé aplikasi lokal langsung-ka-sumber; henteu ngan pikeun spasi dipager, tapi ogé pikeun panyalindungan seuneu wewengkon kabuka.

Di handap ieu Parameter dasarna sareng Lambaran Data:

  • Gaya: Jenis non-pressurized.
  • Agén extinguishing: Super-halus ABC bubuk kimia garing.
  • Modél: AW-FFX-ACT2.5, AW-FFX-ACT 3, AW-FFX-ACT5, AW-FFX-ACT8, AW-FFX-ACT10. (pikeun model lengkep mangga tingal www.awarefire.com).
  • Kualitas kimiawi: 2.5 kiloan, 3 kiloan, 5 kiloan, 8 kiloan, 10 kiloan.
  • Aktipkeun volt: DC 3 ka 24 V (0.3 A ka 0.5 A).
  • Suhu aktivasina: 68℃ adjustable.
  • Suhu Thermal: 175℃ (lamun merlukeun).
  • Total volume banjir: ti 20 ka 100 méter kubik, pikeun detil tingal Manual Instalasi kami.
  • waktos extinguishing éféktif: kirang ti 10 detik.
  • Suhu gawé: -40 nepi ka +50 ℃.
  • Kalembaban relatif: ≤95%.
  • Extinguishing gaya Réaksi jeung waktu: 1.6KN/12ms, 1.8kn / 13 ms, 2.2kn / 15 ms, 2.6kn / 18 ms.
  • Aman ayeuna: ≥150mA.
  • Arus ngamimitian minimum: 220 ka 360 mA.
  • Résistansi: 2.4 ka 3.4 ohm.
  • jangkungna instalasi: 3.5 ka 8.5 méter.
  • Jangka waktu hirup: 5 ka 10 taun.
  • Seuneu Suprési Tipe: Kelas A, Kelas B, Kelas C, Kelas E.
  • Standar Eksekutif: GA602-2013.

 

CIRI jeung kaunggulan

  • Non-pressurized, Non-blasting, kalawan téhnologi nyetir gas padet.
  • Calakan, Otomatis pikeun ngamimitian, Ngurangan kamungkinan operasi anu salah.
  • Non-conductive, teu korosif, non-toksik, nilai ODP nyaeta nol, Nilai GWP nol sareng nilai ALT ogé nol.
  • Produk beresih, éta gampang pikeun ngabersihan up sanggeus discharging.
  • Instanoues, extinguishing seuneu instan jeung tahan mimiti.
  • Larapkeun sacara lega dina seueur industri, sarta husus bisa dipaké dina zone frigid.
  • Gampang dipasang sareng dioperasikeun, ukuran leutik sarta hemat spasi.
  • Éféktif ongkos jeung Ékonomi, tanpa jaringan pipa sareng silinder bertekanan.

APLIKASI

  • Ngalihkeun Kamar.
  • kamar Transformer.
  • Sumur Kabel.
  • galeri Pipa Underground Urban.
  • Garasi Mobil.
  • Arsip, Perpustakaan, Musieum.
  • Tempat gawé.
  • gudang.
  • kamar asuransi.
  • Stasion Pangkalan Télékomunikasi.
  • Gardu Induk.
  • SPBU.
  • Ruang Komputer.
  • Data Center Kamar.

BÉDANA

Beda antara tipe pressurized jeung tipe non-pressurized ABC kimia garing:

  • Jinis anu tekenan gaduh tekanan pikeun damel, sarta tipe non-pressurized tanpa tekanan.
  • Pressurized hiji ngabalukarkeun sora noise saeutik lamun discharging, tapi tipe non-pressurized gaduh noise saeutik.
  • Biaya pikeun ngahasilkeun tipe non-pressurized saeutik leuwih luhur ti nu tipe pressurized.
  • Prinsip gawé duanana béda, mangga tingal manual pamaké.
  • Pressurized hiji biasana pikeun spasi dipager, tapi non-pressurized hiji pikeun aplikasi lokal.

Ngeunaan Angkutan

  • Candak precautions ngalawan tabrakan nalika transporting.
  • Nanganan kalayan ati-ati.
  • Ngajaga tina panonpoé jeung hujan salila transportasi.

TINDAKAN PANCEGAHAN

  • Ulah ngabongkar alat ieu tanpa idin ti pabrik.
  • Ulah ngelek bodas jero bubuk garing agén extinguishing seuneu.
  • Ulah ngantep barudak maén kalawan eta.
  • Ngan teknisi atanapi profésional anu dilatih khusus tiasa dipasang.
  • Ngalakukeun pamasangan sareng sistem debugging padamelan sakumaha per MANUAL INSTALASI.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
1 + 8 = ?

Meureun anjeun ogé resep

  • Naha milih kami

    Kami ISO 9001, ISO14001, Produsén sertipikat ISO18001 ngahususkeun dina sistem pancegahan seuneu salami dasawarsa, kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk sareng sadayana parantos lulus pamariksaan QC anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik, lolobana produk urang geus meunang sertipikat sarta approvlas of CE, RHOS, IP67, GL, Laporan Uji Basa Cina ti China Institute.

  • TAROS KAMI

    Jiangxi Sadar Seuneu Téhnologi Co., Ltd

    Alamat: Jumlah 112, Kacamatan Yushui, Kota Xinyu, Propinsi Jiangxi, Républik Cina.

    Tel: 0086-0790-6000119
    Fax: 0086-0790-6001119
    Surélék: sales@chinafiresupresion.com
    Https://www.awarefire.com
    Https://aerosolfire.com
    Https://www.aerosolfireextinguisher.com
    Https://www.chinafiresuppression.com